Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| .kili. | 125672 |
|
26.6.2015 22:57:42
- "Az vy budete psat bez milionu preklepu, muzete resit pouzivani ci nepouzivani hacku ci carek."
řešit mohu co chci bez podmínek Vámi nakladených, nicméně tak jak tak jsem nic takového neřešil. - "Jnak teda oznacit vedce Burgdorfera jako nejakeho Svycara je skoro nehoraznost" to si jistě můžete myslit |
| x |
| • |
26.6.2015 19:08:28
http://zivot.cas.sk/clanok/7927/lietajuce-klieste-muchnicky-sposobuju-vazne-zdravotne-problemy
Zo všetkých prípadov boreliózy je okolo tridsať percent spôsobených premnoženými malými muškami a komármi, a toto číslo neustále stúpa. (neurologička MUDr. Judita Ďurovská) |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
26.6.2015 9:43:39
"netuším proč reagujete když víte, že to nemá cenu, já Vás do reakce nenutím"
Psané diskuzi bohužel chybí podstatné věci, se kterými by diskuze z oka do oka byla jasně srozumitelná. Proto taky tady dochází často k nepochopení (stačí i k nepochopení tónu). Napsala jsem, že nemá cenu reagovat, čímž jsem myslela "reagovat na debatu o možném přenosu lymské boreliozy jiným druhem hmyzu" a chtěla jsem tím vyjádřit, že naši diskuzi o možném přenosu lymské boreliozy jiným druhem hmyzu končím, protože bychom se stejně nikam nedostali. Přišlo mi tak nějak slušné to uzavřít (z mé strany), stejně jako bych to udělala, pokud bychom si povídali osobně. Asi bych se neotočila na podpatku a neodkráčela jen tak. |
| Brunhilda | 29897 |
|
|
26.6.2015 9:35:46
"Co ví Sam, netuším. Wilhelm Burgdorfer bezpochyby věděl nemálo nejen o borreliích.
Ale to nen předmětem diskuse o předjímání zda Sam je jméno nebo zájmeno a nijak to k rozpoznání nenapomáhá. Když někomu chybí možnost užívat potřebné znaky jazyka, v němž se chce vyjadřovat, pak pro předcházení nepochopení smyslu vyjádřeného musí formulovat své sdělení tak, aby k záměnám smyslu sděleného nedocházelo. Tomu žádné Švýcarovy vědomosti nepomohou. Kor když se někdo nedokáže držet thematu nebo presentuje logické klamy v podobě invektiv ad hominem coby primární smysl zapojení do diskuse. " ![]() ![]() ![]() Řekla bych, že toto vyjádření hezky vystihuje svého autora . |
| .kili. | 125672 |
|
26.6.2015 9:14:10
"Jmenuje se po něm jeden druh borelií, tak by mohl o borelioze něco vědět."
Co ví Sam, netuším. Wilhelm Burgdorfer bezpochyby věděl nemálo nejen o borreliích. Ale to nen předmětem diskuse o předjímání zda Sam je jméno nebo zájmeno a nijak to k rozpoznání nenapomáhá. Když někomu chybí možnost užívat potřebné znaky jazyka, v němž se chce vyjadřovat, pak pro předcházení nepochopení smyslu vyjádřeného musí formulovat své sdělení tak, aby k záměnám smyslu sděleného nedocházelo. Tomu žádné Švýcarovy vědomosti nepomohou. Kor když se někdo nedokáže držet thematu nebo presentuje logické klamy v podobě invektiv ad hominem coby primární smysl zapojení do diskuse. |
| x |
| • |
26.6.2015 8:47:02
"nějakého Švýcara"
Jmenuje se po něm jeden druh borelií, tak by mohl o borelioze něco vědět. |
| .kili. | 125672 |
|
26.6.2015 7:53:07
"Když je doplním, tak mi z toho vyjde."
no, to je možné, já nejsem zvyklý předjímat, kde jaký má být znak, zda jde o životné či neživotné mužské zájmeno nebo jméno tzv. křestní nějakého Švýcara. |
| x |
| • |
25.6.2015 22:04:07
Olgava nemá háčky a čárky. Když je doplním, tak mi z toho vyjde:
"Sám Willy Burgdorfer přenos borelií jiným hmyzem nevyloučil." |
| .kili. | 125672 |
|
25.6.2015 21:16:03
nasala jste : "Sam Willy Burgdorfer ..."
|
| .kili. | 125672 |
|
25.6.2015 20:44:38
"Sam Willy Burgdorfer prenos borelii jinym hmyzem nevyloucil."
Nevím, zda se Burgdorfer jmenoval Sam, tuším že Wilhelm, ale to není až tak podstatné. Stejně tak není podstatné co si myslí jeden člověk. Ale ani o to nejde. Já jsem ani nezmínil vyloučení jakéhokoli způsobu přenosu, kdežto jsem uvedl ve shodě s citací CDC, že neexistuje žádný věrohodný důkaz jiného přenosu než klíštětem. Pokud někdo tvrdí, že byl nakažen komárem, není s to to dokázat a tedy ani nelze mít jeho tvrzení za správné. Když tvrdí, že nákaza komárem je možná protože tento přenos nikdo nevyloučil, pak se míjí se základní školskou logikou. A pokud možnost přenosu dokazuje tím, že nějaký Sam ji nevylouřil, pak sebe sám usvědčuje z hlouposti. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.