Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| .kili. | 125672 |
|
25.6.2015 20:01:15
"vysvětluj pitomýmu sucharovi vtip - to je jako házet perly sviním "
thematem je lymeská borreliosa, nikoli kabaret. Kdybyste předem oznámila, že tu vytrolujete diskusi svými pokusy o vtípky, nemusela jste nic vysvětlovat. Až budete mít něco k věci, což zřejmě nelze předpokládat, možná si toho všimnu. |
| Natascha | 56212 |
|
|
25.6.2015 12:52:36
Njn, vysvětluj pitomýmu sucharovi vtip - to je jako házet perly sviním.
![]() |
| .kili. | 125672 |
|
25.6.2015 12:48:06
"jsem se nikam nezařadila - zařadil jste mě tam Vy a sice jediným důvodem je Vaše neschopnost přijmout jakoukoliv kritiku a nebrat se tak vážně."
dobře ilustrujete, že v češtině příliš nevynikáte a možná je to důvod špatného chápaní psaného textu a tak i náplni thematu, od kterého se odchylujete. Nevím co máte za kritiku, ale psala jste tu své pitominy o mně. |
| .kili. | 125672 |
|
25.6.2015 12:42:04
- "Zkusme to jinak."
zkoušejte co chcete, hlavně ne na lidech. - "Takže jsem se teoreticky mohla nakazit jakkoliv." pokus vyústil v presetaci pochybení v prosté školské logice. |
| Natascha | 56212 |
|
|
25.6.2015 12:36:49
Tímto výrokem jsem se nikam nezařadila - zařadil jste mě tam Vy a sice jediným důvodem je Vaše neschopnost přijmout jakoukoliv kritiku a nebrat se tak vážně.
|
| x |
| • |
25.6.2015 12:09:11
Zkusme to jinak. Já si myslím, že vím, kdy mi borelioza začala působit potíže, ale nevím o žádném klíštěti. Mohla jsem mít klíště nebo nymfu, o kterých jsem nevěděla. Ale nemám pro to žádný důkaz. Takže jsem se teoreticky mohla nakazit jakkoliv.
|
| .kili. | 125672 |
|
25.6.2015 11:50:29
"jediná kapacita na boreliózu je kili."
tímo výrokem jste se sama zařadila mezi pavlačové drbny, Buhner je jiná kapitola |
| .kili. | 125672 |
|
25.6.2015 11:49:00
- " borelie se nešíří pouze z přisátých klíšťat, ale i jinými způsoby. Jakmile jednou infikují lidi, mohou se objevit v mateřském mléce, slzách, spermatu a moči."
jednak tvrzení bez důkazu (ale to by se dalo i prominout), jednak, a to hlavně, výskyt a způsob přenosu jsou dvě různé věci - "Děti byla přes placentu nakaženy od svých matek. " kongenitální Lymeská nemoc samozřejmě existuje, je velmi vzácná, je to ale samostatná kapitola a je to principiálně stále jeden přenos z klíštěte |
| x |
| • |
25.6.2015 11:24:40
Stephen Harrod Buhner: Borelióza
strana 24 Jak jsem zmínil v předmluvě, borelie se nešíří pouze z přisátých klíšťat, ale i jinými způsoby. Jakmile jednou infikují lidi, mohou se objevit v mateřském mléce, slzách, spermatu a moči. Děti byla přes placentu nakaženy od svých matek. Podíl přenosů těmito způsoby byl bohužel prozkoumán velice málo, protože pozornost byla zaměřena na klíšťata...... |
| Natascha | 56212 |
|
|
25.6.2015 11:23:02
To taky předpokládám - ale možná by to šlo i ze zvířete, proti gustu...
Ano Buhner je pravda pavlačová drbna, jediná kapacita na boreliózu je kili. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.