Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Winky |
| • |
22.7.2014 21:00:04
ta bude brzo unavená taky.....
aneb pomoc pomáhajícímu se taky hodí. |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
22.7.2014 20:26:04
aha, a já chtěla napsat něčím ho potěšit - třeba mu chodit předčítat
![]() Nevím, koupit nějakou mlsotu? |
| Pralin | 95454 |
|
|
22.7.2014 20:07:50
Na to má manzelku...
|
| Žžena | 83005 |
|
22.7.2014 19:18:53
Tak pomoz takovými těmi klasickými způsoby, jako se pomáhá zesláblým lidem v rekonvalescenci. Pokud máte dobré vztahy, třeba mu navařit, donést nákup či léky z lékárny, prostě takové ty praktické věci, na které teď třeba nemá moc sil.
|
| Pralin | 95454 |
|
|
22.7.2014 18:03:58
Chtela jsem poprosit jeslti je tu nekdo se zkusenosti jak ulevit nakazenemu cloveku....babske rady, bylinky, alternativa...co vam pomohlo? Sousedovi, pres 60 let, diagnostikovali encefalitidu, polezel si v nemocnici a ted je certve doma. Vypada dost bídne, boli ho hlava a zada....rada bych mu pomohla...Diky!!
|
| tomas z lesa |
| • |
6.7.2014 17:01:32
Když čtu komentáře, tak to je k zděšení, smaé strašení. Jenže přeci každý léto člověka něco píchne a má flek. A klíště taky každý rok nědkde člověk chytí, to by musel pak každejch 14 dnů přes léto polykat antibiotika!!! Já jsem měl teď flek celý červený 3,3, cm velký, travlo 2 dny než zmizelo to větší "kolo" a te%d tam mam cca 8 mm velký červený flek, nesvědí ani to předtím nesvědilo, nevím zda to bylo klíště, nebo zda to bylo hovado nebo nějaká moucha, ale prostě měl jsem flek 3,3, cm velký celý červený a hned jsem si vzpoměl na boleriozu, jenže když má člověk flek po pícjnutí, nebo přisátí něčeho, nemusí to být přeci hned bolerioza, jak jsem již psal, to by člověk musel brát antibiotika imrvere porád celý rok, když ho štípně komár nebo hovado nebo chytně klíště, jenže když čtu tuhle diskusi tak je to samé strašení , honem utíekej k doktorivi a nasaďte antibiotika. no člověk yb chytil z těch rad hysterii. Ale myslím že to chce klid a nepanikařit!!! A pka třena za 4 týdny si nechat udělat rozbor krve.
|
| tacka | 94191 |
|
3.7.2014 20:21:44
O klíštěti nevím, leda, že by to byla ta nymfa. Nebo jiný sající hmyz. Na místě fleku žádný štípanec nebyl.Těžko říct. Dnes jsme byli na odběrech, za týden se dozvíme výsledky, případně nás prý pošle za 14-21 dní na kontrolní odběry. Nevím, po jak dlouhé době od nákazy se objeví flek, ale za poslední měsíc toho moc venku nenachodila, protože syn byl od 1.června hospitalizovaný se zánětem mozkových blan a to se dostala ven jen odpoledne, když jsme chodili každý den za synem do nemocnice, což bylo nějakých 9 dní, pak další týden se synem doma, který nemohl ven a ten třetí týden jsme byli venku snad jen 3x na otočku nakoupit. Žádné hrátky venku na hřišti apod. Dá se říct, že byla v izolaci skoro jako syn-celé 3 týdny. A týden na to se jí začal dělat flek. Jestli je interval od nákazy po zjištění fleku více jak měsíc, možné to už je. Každopádně jsem zvědavá, jak výsledky dopadnou.
|
| Vaitea | 114076 |
|
|
3.7.2014 19:55:23
Pro stanovení dg. není důležitá pouze absolutní hladina protilátek, ale neméně důležitá je i jejich dynamika v čase.
|
| Rosie | 32224 |
|
|
2.7.2014 19:29:46
Na kontrolní náběry budete asi chodit dlouho, já chodila 2 roky, než byly negativní. Borelioza je na dlouhou dobu... a hlavně je to pěkné svinstvo
|
| Rosie | 32224 |
|
|
2.7.2014 19:28:45
Když jsem byla s flekem u boreliozy na kožním, tak mi dr. okamžitě nabrala krev a rovnou nasadila atb. Výsledky z krve byly až za 14 dní (nebo tak nějak, prostě delší dobu), tak bylo zbytečné ztrácet čas. Samozřejmě vyšly pozitivní :-(
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.