Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| .kili. | 125672 |
|
31.5.2014 20:20:06
" že to nebylo dokázáno neznamená, že je bodavý hmyz nepřenáší."
no, neznamená to ani, že přenáší. Kdyby Vám někdo sdělil, že borreliosu přenášejí pávi, tak byste asi taky nežekla, že mohou, i když to nikdo nedokázal. Znáte anatomii komára a patofysiologii jeho trávení ? Jakým způsobem by měl borreliemi (i kdyby je měl) nakazit řlověka ? |
| .kili. | 125672 |
|
31.5.2014 20:16:33
- "Přenos komárem a jiným bodavým hmyzem mi potvrdili nezávisle na sobě 3 lékaři, lékaři, kterým 100% věřím, jsou to kapacity ve svém oboru. Říkali, že je mnoho takových případů a koukám, že i tady to mnoho nicků potvrzuje.
A řejkla byste, že IDSA (The Infectious Diseases Society of America) CDC (U.S. Centers for Disease Control and Prevention.) jsou pro Vás důvěryhodné, když jde o nejprestižnější medicínské instutice v USA, kde borreliosa (Lymeská nemoc podle města Lyme ve státě Connecticut) byla poznána ? Pak se podívejte, co se o přenosu ví, resp. neví : http://www.cdc.gov/lyme/transmission/ - "Lékař, který zatvrzele opakuje, že to možné není..." to nikdo netvrdí, kdežto např. já předkládám informaci, že to ještě nikdo nedokázal. |
| Luc. | 57250 |
|
31.5.2014 20:16:18
promiň Šuplíku, ale to, že to tvrdí kili neznamená, že to je pravda.
Pravda je, že co doktor, to názor... ale tvrdit, že kili je jediný, kdo má pravdu je hloupost. Mě jiní lékaři tvrdili o možném přenosu borelky něco jiného ![]() |
| Janet+sluníčko:-) | 75570 |
|
|
31.5.2014 20:09:25
a tak co bych podle Vás měla teď dělat?
antibiotika jsme prodloužili o týden (na infekčním říkali brát je dva týdny), dětská to prodloužila na tři týdny (Duomox 500 co osm hodin) dcera osm let Proč myslíte že tu boreliozu v sobě nemůže mít už od loňska? Neurloložka mi řekla, že eeg je naprosto v pořádku. Že to od boreliozy - ta bolest hlavy - nebude. Že prý to by byl nález jiný, pokud by tam bylo nějaké "postižení" boreliozy. ![]() ![]() Tak potom komu věřit že? ![]() Jak byste postupoval vy, Kili? Dobrat antibiotika a pak na kontrolu po třech měsících, jak nám řekli na infekčním - na kontrolní odběry? |
| LenkaMad | 56223 |
|
|
31.5.2014 19:50:44
Pam-pelo, u nás to bude bohužel podobné. Neuroborelióza neustále se horšící, atb nezabirají, mamku už nijak neléčí, postupně ochrnuje :-(. Borelka je svinstvo!!! Klíště pritom neměla.
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
31.5.2014 19:40:39
Ale tady, i jinde, se mnohokrát psalo, že když je klíště ve stadiu larvy a nymfy, je to tak malý, že si člověk nevšimne, že ho něco takovýho kouslo. A pak má boreliózu i když "neměl klíště".
|
| Luc. | 57250 |
|
31.5.2014 19:36:12
Dcera měla borelku od komářího štípnutí. Přenos komárem a jiným bodavým hmyzem mi potvrdili nezávisle na sobě 3 lékaři, lékaři, kterým 100% věřím, jsou to kapacity ve svém oboru. Říkali, že je mnoho takových případů a koukám, že i tady to mnoho nicků potvrzuje.
Lékař, který zatvrzele opakuje, že to možné není a testy neudělá, protože přece "neměli jste klíště" může zanedbat vážné onemocnění a k takovému bych nechodila. |
| .kili. | 125672 |
|
31.5.2014 18:40:42
"jak taková voda k borelioze přijde, když nesaje krev? "
no z nektaru, ovoce ři limonády. Odtud prolezou i do žihadla. Vosa kousne nebo ďibně a je tu borreliová noha. Svět fantasie je pro mnohé zajímavější než svět skutečností. |
| Lassiesevrací | 134328 |
|
31.5.2014 18:14:04
vosa, ne voda
![]() |
| Lassiesevrací | 134328 |
|
31.5.2014 18:10:06
A jak taková voda k borelioze přijde, když nesaje krev?
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.