| Půlka psa | 24064 |
|
|
22.4.2016 10:35:37
Tak to naše je samozřejmě taky chtěné, jen bylo trochu neplánované. Je fajn, že ti to vyšlo. S tím živnosťákem to taky zkusím. Jsi to bude nejlepší možnost. Navíc bych jim mohla fakturovat podle udělané práce a nemusela bych si dělat výčitky, že dostávám plat, ale osm hodin jsem nesplnila.
|
| holka anonymka | 93519 |
|
|
22.4.2016 10:29:10
tak já musela spočítat a vyplatit zaměstnancům mzdy i když jsem rodila. Ti by mi dali
![]() |
|
|
22.4.2016 10:10:48
já měla miminko chtěné, ale i tak jsem musela pracovat. Přeci kvůli tomu, že si pořídím miminko, nerozpustím podnik a nevyhodím zaměstnance?? Dělala jsem samozřejmě jen to nejnutnější. Po večerech účetnictví a odpoledne s mimčem jsem vyzvedávala v obchodě tržbu a jezdila do banky. Vždyť je běžné jezdit s mimčem na nákupy apod. - tohle bylo to samé. Často jsme to spojili s nákupem nebo procházkou nebo výletem. Když bylo vyjímečně třeba, v sobotu jsem s prckem prodávala. Jelikož jsem dlouho kojila, tak to nebyl problém, nakojila jsem ho v obchodě, když zrovna nebyl zákazník. Ve stavebninách se nestojí fronty pořád.
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
22.4.2016 10:04:18
![]() ![]() ![]() |
|
|
22.4.2016 10:03:40
já taky pracovala s mimčem. Byla jsem ale normálně na mateřské a byla jsem vedená jako OSVČ (jako živnostník jsem pracovat mohla kdy chci a jak chci). V sro jsem k tomu byla vedená jako zaměstnanec, tudíž klasicky na mateřské bez vyplácení mzdy. Odměnu za skutečně provedenou práci jsem dostávala mimo pracovní poměr - už nevím jak - možná jsem to fakturovala jako OSVČ.
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
22.4.2016 10:02:28
Je to velmi vítaná čára přes rozpočet, jen se tomu musím pracovně přizpůsobit a hledám možnosti, jak místo mateřské legálně pracovat po odpoledních, víkendech a nocích z domova pro stejného zaměstnavatele.
|
| mrakova | 143160 |
|
22.4.2016 9:59:25
Tak tomu už rozumím, že dítě bylo omyl a je to tak trochu čára přes rozpočet. Tak ať vše vyjde dle Tvých přestav a máš hodné a klidné a hlavně spavé miminko.
|
| Půlka psa | 24064 |
|
|
22.4.2016 9:55:53
Až dorazím dnes konečně do práce, tak pošlu toho maila. Budu moc ráda, pokud mi zjistíš, jak to se sestra dělá. Hledám nějakou legální a přijatelnou cestu, jak to zařídit. Mockrát díky předem. Dlužím ti za to dort. Čokoládovej, nebo jakej to jíš.
![]() |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
22.4.2016 9:52:55
Ježkovy voči, píšu, že budu pracovat, pokud mě dítě zrovna nebude potřebovat. Když mě bude potřebovat, tak budu s ním a zaměstnavatel mě vyjde vstříc až do doby, kdy povyroste a doma pak zůstane na rodičáku manžel. Jsem holt živitel rodiny a nějak vyjít s penězi musíme. Počali jsme přes tělísko, jinak bychom do toho nešli. Ale když už se stalo, tak jsme za to moc rádi, akorát musím zařídit, aby bylo postaráno jak o nejmenší dítě, tak i o finance, které potřebujeme na ostatní provoz rodiny. Snažím se to zařídit co nejefektivněji, a pokud bude miminko zdravé, tak budu tím pádem z domova pracovat od malička, protože v té době dítě hodně spí a je tam pro to prostor.
|
| Kudla2 | 58452 |
|
|
22.4.2016 9:51:55
a jak souvisí to, že TY bys dítě neměla, s tím, co řeší Půlka?
Respektive koho to zajímá? |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.