| Libule 05/93 a 08/05 | 37632 |
|
|
15.2.2012 7:22:51
V Boskovicích jsme byli loni a letos jedeme zase. Mně se tam líbilo teda,všude se něco najde, žádný velký problém jsme neměli , je to menší léčebna a mně to vyhovuje. Čeká se na ně ale taky docela dlouho od žádání.
|
| Hanka6 |
| • |
14.2.2012 22:32:09
Tam jsme nikdy nebyli i kdyz to mame nejbliz. Znam Kosumberk, Velke Losiny a letos jedeme do Metylovic. Jinak mas stesti s tim revizakem.
|
| Hanka6 |
| • |
14.2.2012 22:24:22
jecidlo tak preju at se vam tam libi a hlavne at vam to pomuze.
|
| jecidlo | 115305 |
|
14.2.2012 20:37:25
hanka6: jo na M, ale jedeme tam poprve, tak jsem zvedava...
|
| domenica | 50201 |
|
|
14.2.2012 19:35:36
Ahojte, mam 2 letou holcicku s DMO a byli jsme reviznim lekarem (!!!) poslani do Boskovic (fakt nam to revizak od pojistovny navrhl, od neurologa, natoz pediatra jsem nevedela, ze neco takoveho existuje), muzete mi prosim napsat zkusensoti, na co se pripravit? Dcera ma hemiparetickou formu DMO, diky D.
|
| Hanka6 | 55379 |
|
|
13.2.2012 21:45:01
jecidlo tak at vam pobyt prospeje. Jedete na pavilon M? My tam jezdili kdyz byl syn maly. V listopadu jsme tam byli na protetice tak jsme sli pozdravit rehabky-i po letech jsem tam nasla fotky kdyz mel syn nejake 3 roky
![]() |
| jecidlo | 115305 |
|
13.2.2012 19:52:59
brebina, hanka: tak jo odhodlam se zkusit to znovu, ale uz ted z toho mam stres
![]() pozitri zazime do lazni kosumberk, sama s 3 detma, no jsem zvedava, jestli to tam vydrzime cely mesic a pak to zkusim zazadat...kez by nam ale dali toho pedagogickeho... |
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
13.2.2012 19:35:36
Ječidlo určitě požádej znova!! Za prvné jsou naprosto jiná kritéria pro posuzování a také Maruška už je starší a proto potřebuje něco jiného než když měla 2 roky.
Já mám pro Matýska ve školce taky asistentku, hlavně na ty vycházky!! Ve třídě zvládal sám, tak už potom SPC, které asistentku doporučilo, nechtělo asistenku dát. Vloni měl na 4 hodiny denně a letos teda jenom na 2, ale dali. Jsem zvědavá jak dopadneme na příští rok, pohybově se zlepšuje, už ani tolik nepadá a když už nám konečně po injekcích růstového hormonu začal růst, tak není tolik ten jeho handicap znát. Ovšem ve třídě lítajících předškoláků se musí dávat pozor pořád... |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
13.2.2012 15:27:36
Lucko díky! Zkusím se tam obrátit, sama vůbec nevím jak se to dělá!
|
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
12.2.2012 23:34:51
Jecidlo za prvé bych zkusila znovu požádat o PnP. Jak malá roste, tak se posuzuje víc a víc činností co by měla umět a třeba vám to vyjde!
Dcera je na vozíčku, chtěli jsme ji dát do normální školky, kde se navíc dělala logopedie, byl tam už jeden chlapeček s DMO, na kterýho měla škola speciálního pedag. asistenta, teda asistentku, která mu pomáhala nejen s úkoly,ale ho i převlíkala, pomáhala na WC, pomáhala s jídlem a venku ho vozila na kočáře na procházky. Ale když jsme se tam hlásili my, tak nám rovnou řekli, že musíme mít osobního asistenta, že ta jedna nemá šanci zvládnout se takhle starat o dvě postižený děti. Tak jsme holt museli sehnat holčinu, studentku, která měla školu až odpoledne a ta dceři tu asistentku dělala. Bohužel byla občas nemocná, nebo měla zkoušku, či vyjímečně přednášku...tak musela nastoupit babička a občas tu asistenci dělat ona. ještě že ji máme, jinak by Lucka toho do školy moc nenachodila. Snad se vám podaří to nějak zvládnout, určitě je školka velký plus!!! |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.