| Libule 05/93 a 08/05 | 37632 |
|
|
23.12.2011 8:15:07
Tak pak už fakt nevím... ale štve mě, že ještě nic kloudného nevymysleli pro tyto dětičky.
|
| Lucka-Míša 11/05+Toník 9/08 | 38912 |
|
|
22.12.2011 23:04:15
Rukavice Reima Boaval máme a spokojená tedy moc nejsem. Při cca hodinové procházce v +5 st. měl Míša ruce studené. Navíc mu mezi prsty zůstávají kousky vlny (chlupů). Ale ten vysoký lem je perfektní, žádné zastrkávání pod bundu není třeba. A ještě dodávám, že má Míša ruce v rukávníku - super věc.
|
|
|
21.12.2011 18:59:40
Reni, píšou tam u těch větších rukavic 1-10 let, ale my si koupili na míň a byly větší spíš, než na kolik psali.
Jsou to rukavice Reima, nejsou nejlevnější, ale my jsme fakt spokojeni. Ty boty si myslím, že opravdu budou lepší pro nechodící dítka DZO s pořádných kožuchem. Jsou fajn. |
|
|
21.12.2011 18:55:45
Hanko, já se pořád teprv chystám botky kupovat, jakou máte velikost???????
a co se týče rukavic, já jsem spokojená s těmito: http://www.outdoorbaby.cz/na-hory/rukavice jsou dlouhý teplý a dobře drží i na té naší špatné ručce... |
| Hanka6 |
| • |
20.12.2011 20:51:09
Renato-taky mame problem kvuli pareze s rukavicema. Ja se je naucila plest, ale ted jsem v Brne narazila na vetnamce co na rukavice i na mne-tudiz i na syna. Pripadne i ve sportu lyzarske-ale to jsou desne ceny:-(
|
| Hanka6 |
| • |
20.12.2011 20:51:07
Renato-taky mame problem kvuli pareze s rukavicema. Ja se je naucila plest, ale ted jsem v Brne narazila na vetnamce co na rukavice i na mne-tudiz i na syna. Pripadne i ve sportu lyzarske-ale to jsou desne ceny:-(
|
| Renata, www.jakublaga.wz.cz | 40946 |
|
|
20.12.2011 20:30:11
Hani, tak u nás zatím dobrý
. Řekla bych, že zatím Kuba studený nohy nemívá, ale my nebýváme dlouhou dobu venku. Ráno jen tak 5 minut než dojdem do školy a odpoledne to samý. Jediný kdy byl dýl venku tak na hipošce a to když jsme přijeli dom (z Vyškova) tak po sundání je měl teplý, takže zatím si nestěžuju, ale mrazy teprve začnou takže uvidíme později. Jinak se fakt skvělé obouvají a to u mě mají velký +! Já kupovala obnošený, ale i tak cena jak za nový .No rukavice je kapitola sama o sobě, hlavně je Kubovi ráno když pospícháme do školy nasadit, to je teda morda, ty spastický zahnutý prstíky se těm tunýlkům přímo vyhýbají a nervy hrají na pochodu a klasický vyteplený palčáky jsem na jeho velikost už nikde v obchodě neviděla :-(, jen na mimina. |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
20.12.2011 15:34:46
Brebino tak to Lucka taky...ale to je totéž jak ty nohy. Konce končetin jsou prostě u těchto dětí hůř prokrvovaný a tak mrznou.
A přáníčko krásný, děti jako obrázek!! |
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
20.12.2011 14:19:12
Ahojky, tohle máme zase s rukavicema :-( Jakýkoliv, jakkoliv vyteplené - stejně má Matěj ruce ledový
![]() |
| Hanka+L+A+V | 28463 |
|
|
20.12.2011 12:15:05
Ahoj...tak jak jsme tu vedly před časem debatu, který zimní boty pro ty naše zmrzlíky a nakonec jsme koupili Superfitky, tak jdu poreferovat.
U nás teda žádná sláva! Lucka v nich má nohy stejně studený, jako ve kterýchkoliv jiných. Holt jak se prstíky a noha nehýbá, tak i sebelepší boty ju nezahřejou, jen izolují. Takže příští rok to asi vyřeším DZO zimníma a nějakýma návlekama na holeň,páč jak je spastická, tak tam nemá skoro žádný svaly a holeň promrzá stejně. Naštěstí ty Superfitky má kdo zdědit, takže děcka je uričtě vynosí a ta investice se vyplatí. Reni jak jste na tom vy? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.