| Hanka6 |
| • |
20.1.2012 21:31:09
Co zkusit pridat horcik? Treba magnezii na piti. Nedostatek zpusobuje krece.
|
| jecidlo | 115305 |
|
20.1.2012 8:27:27
mam dotaz, maruska si obcas stezovala na bolesti nozicek v noci, hlavne treba v laznich, po vice cviceni atd.ale spis pred spanim, budilo ji to vyjimecne. ted ale byla nemocna, mela horecky a zacala se hrozne budit i v noci, furt mydli nohama,ze ju boli, vylozene jako by mela silne krece ve spani, dneska byla vzhuru od 12 do 4 a porad au a plakala, nakonec jsem ji dala nurofen a dobry.
mate to nekdo taky tak? co s tim? jsou na to nejake leky?nebo nejake tipy co by ji mohlo ulevit?je to ted vicemene kazdou noc, jen dneska to byl extrem. |
| jecidlo | 115305 |
|
20.1.2012 8:21:05
renca; tak jak valcite s tema beckerovkama?ja musim rict ze u nas nic moc, na zacatku chodila jak opila nez si zvykla pak se nam hned rozlepily botky pak nam porad padaji sroubky, pretaci se nam to zpatky, jedno otoceni ji nestaci, na dve je to tak prepruzene, ze se ji to porad nekde zahakuje,kdyz si cupne, tak se nemuze zvednout,protoze je to presponovany....a vtaci i s beckrovkama
|
| Hanka6 |
| • |
1.1.2012 1:27:02
Do noveho roku preji vsem vse nejlepsi, hodne stesti, zdravi a co nejvic pokroku
![]() |
| Brebina, E+M | 26001 |
|
|
28.12.2011 12:21:54
Ahojky, není nikdy zbytečné zkusti požádat. V nejhorším případě ti to zamítnou a nic nedají. Vím, že je spousta potřebnějších, to je pravda, ale zase na druhou stranu je to dávka pro tvé dítě, ty s tím máš taky spoustu běhání po doktorech a tak, proto se hodí každá koruna.
No a v poslední řadě, když by i toto jako argument pro tebe nestačilo, tak si řekni - nepřizpůsobiví občané pobírají kde co a jsou líní pracovat - vše prochlastají a prohulí, tak proč by stát nemohl dát něco tvýmu nemocnýmu dítěti když ostatní peníze rve do těchto lidí![]() |
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
28.12.2011 7:28:39
No, zkusím to,ale když to nevyjde, nebudu nadávat. Vím, že jsou potřebnější.Popravdě, když zjišťuju, jaký jsou změny, tak se divím, jak to ostatní zvládnou. Ach jo....
|
|
28.12.2011 7:27:09
No, on umí dost, ale ptá se mě skoro každej doktor ,jestli jsem žádala,protože u jeho diagnózy je to "automatický". Tak to zkusím,ale jestli přidjou k nám, tak to asi neklapne. Není u něj zas takovej rozdíl oproti zdravýmu dítěti. Jediná výjimka je, že hodně jezdíme po doktorech (kontroly, očkování-obojí radši v Praze)a cvičeních(na zrak),ale to je fakt prkotina, když to porovnám s ostatníma dětma tady....
|
| Pavlína | 75958 |
|
27.12.2011 19:14:35
Dari, od příštího roku není možnost mít prodlouženou mateřskou. Můžeš od ledna zažádat na pracáku o PnP, ale ve vašem případě nevím, do jaké skupiny vás zařadí, hodnotí se tam, co dítě umí. Vyžádají si podklady od doktorů a pak přijdou na šetření domů, aby malého viděli...., ale zkus to, každá koruna se hodí....
![]() |
|
27.12.2011 5:23:52
Aha, tak jsem si to načetla, chápu to správně, že můžem požádat o Pnp?
A kde? |
|
27.12.2011 5:04:07
Ahoj, mám dotaz a nechce se mi zakládat diskuze, tak se zeptám rovnou tady, protože s tím určitě máte dost zkušeností.
Mám syna s hydrocefalem, má shunt. Motoricky je ok, mentálně taky, má horší zrak (atrofii zrak. nervů) a ten shunt. Budou mu tři roky, půjde do školky. Mě končí rodičák,mám tříletou variantu. Ale zároveň už trochu pracuju. Říkala jsem si, že o nic žádat nebudu, se synem je trošku víc práce,ale že to zvládnem a nebudem sosat dávky pro potřebnější. Ale....nemáme vlastní bydlení,asi půjdem do hypotéky a splátky by mohly být problém. 1)Můžu požádat o prdloužení rodičáku do věku 7mi let dítěte? (s jeho diagnózou by na to byl nárok, ale vím, že se nějak měnily zákony a podmínky....) 2)Pokud mám nárok, kde mám žádat? Na Úřadu práce (odboru státní sociální podpory)? Díky a jestli je můj dotaz mimo, pak se omlouvám. Hezký svátky všem ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.