Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Iveta - oliverek(tecka)cz |
| • |
27.6.2011 9:23:20
Jecidlo, ja nejsem typ,ktery by nekomu rikal, co ma a co nema delat. Vetsinou se snazim dat info, ktere mam, nehlede na to, ze hodne veci ma svuj vyvoj a co mohla byt bomba pred 5 lety, nemusi byt dnes, takze dalsi duvod, abych neco tvrde prosazovala.
Kazdy mame a zname sve dite a dle toho se rozhodujeme. Osobne se drzim jednoho principu - telo je biochemie s fyzikou dohromady. |
| jecidlo | 115305 |
|
26.6.2011 21:32:53
no ja verim ze botox neni nic uzasneho, ale ona po nem chodila ty tri mesice docela hezky, tak si podle me zase mohly odpocinout jine casti tela co dostavaji zabrat. a nici nenici, ja nevim, ale kdyz v tom svalu ma prave tu spasmu, tak mi prijde, ze tam snad neni ani moc co znicit...Nevim, podle me je to o vyberu mensiho zla. vy tu casto pisete jak botox radeji ne, a operaci uz vubec ne, snazime se cvicit,ale vysledky nejsou moc valne, ja vim, ze je to na dlouho...ale tak kdyz se tyhle veci doporucuji, tak musi pomahat ne?
ty tejpy urcite zkusime |
| Renata, www.jakublaga.wz.cz | 40946 |
|
|
26.6.2011 19:48:25
Iveto, docela tomu i věřím, že to ničí svalová vlákna. Kdybych to věděla tenkrát tak bych to tolikrát Kubovi ani nepichala, stejně to k ničemu nebylo
![]() |
| MISKYNK | 91294 |
|
|
25.6.2011 11:57:30
Ječidlo- my máme obrrnu taky-hypotonii a pomáhaj nám tejpy- je to otm, že ten sval pracuje po tím tejpem stále. zkus ružový tejp nejlépe drží-modrá taky dobře drží-máme velice cotlivku kuži a snáší je dobře.Bílá a černá nedrží.Dcera je má na kotníkách a lýtka a má opravdu ty nohy hodně lepší. Na fcb maj stím maminy hodně zkušeností.
|
| Iveta - oliverek(tecka)cz |
| • |
25.6.2011 9:59:16
Holky, nemam cas psat na nase stranky, ale rekl vam nekdo, co je vlastne botox zac? Pokud to vylozene neuskodi, tak 2x-3x zkusit a pak konec, protoze to ma negativni dopad na svalova vlakna. To, ze je to jed do tela, to jsem vedela, ale o tom, ze to nici svalova vlakna, to jsem nevedela.
Rekla mi to fyzioterapeutka a rekl to ted i jeden vynikajici ortoped ze zahranici. Uvedomte si, ze se s tim musi zachazet terapeuticky a ne jako reseni a nonstop to pichat. On je to taky obcas dobry byznys. |
| jecidlo | 115305 |
|
24.6.2011 18:38:33
jo tejpy nam ted naposledy doporucila rehabka ze bychom to zkusili,ale ne tak primo na nohy ale aby se ji zpevnilo trochu brisko. Jinak v laznich mi je vymlouvala, pry u tech obrn moc ucinne nejsou tak nevim. trochu se bojim jak to bude snaset ma extremne citlivou kuzi, takze zkusime kousek a uvidime co to udela.
snad vam ty ortezky nebudou delat az takovy problem, ja jsem nejstastnejsi, ze je nemusime mit |
| MISKYNK | 91294 |
|
|
24.6.2011 9:35:48
Ahojky- budeme mít jen na noc s rozporkou v puli, no zkusíme to a uvidíme.Ted jsme zase zatejpovaný tak je to taky lepší-už je mám pásky koupené tak jen nám zatejpuje rehab.vyjde to určo levněji.Nechceš to marušce taky zkusit, -nevím odkud jsi, ale možná by se našel dobrý rehab a otejpoval by ti jí. Mé dceři hodně pomáhaj-ortopéd jí dal udělat vložky do bot a ktomu tejpy a už nás chválil,ale je to velká slečna.
|
| jecidlo | 115305 |
|
22.6.2011 20:30:27
mishynk: my jsme meli ortezky, delali ji je tak, ze ji dali nohy do sadry a z toho odlitku pak nejak udelali ortezku na takove suche zipy,ale nevim jake budete mit vy, bude jich asi hodne druhu, ale ty nase uz jsou nastesti v kosi, odpadkovem!!!jak jsem psala nase mila ortopedka se spletla,, ups a ja marusku trapila zbytecne.
jinak nam uz se pomale ale jiste vytraci ucinek botoxu, na levou nozku uz zase nedoslapujeme a to je to teprve 4 mesice po aplikaci. maruska ma ted problem to ustat, jde videt ze ji to zase dost rozhodilo. v cervnenci mame ko na neuro, tak jsem zvedava jestli ji jako nabidne dalsi nebo jak to bude,ale pichat to 2x za rok mi prijde drsne:( ale zase po te prvni injekci a laznich chodila celkem schopne. |
| MISKYNK | 91294 |
|
|
20.6.2011 20:27:55
Dnes po ko na ortopedii .dostaneme na noc ortézky, aby nedával pořád nožky pře sebe-začínáto dělat hlavně v noci.Budou mu je dělat na miru, neměli jste je -jaké zkušenosti máte
|
| Martina |
| • |
20.6.2011 10:03:40
Kupovali jsme ji v té cykloakci.
Není igelitová, ale je to asi pogumovaná šusťákovina. Ale docela často se ty akce opakují, tak snad se ještě objeví. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.