| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dětská mozková obrna

pokud vaše dítě má tuto diagnózu, nebo pokud vás s ní jen strašili, jak vypadal psychomotorický vývoj dítěte v 1. roce života? Kdy vám diagnózu definitivně potvrdili, a odkdy lékaři naznačovali, že by o DMO mohlo jít? Nakolik pomohla Vojtova metoda, jak moc zkušeného terapeuta jste měli? Máte někdo zkušenost s lázeňskou péčí v případě miminka?

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 12948  [Dalších 12418 >>]
koblajs+víteček 11/07a Adámek 79664
12.6.2011 13:49:02
no já jsem četla že od roku 2012 to chcou rušit že si můžeš prodloužit rodičák až na 7 let věku dítěte.a to se žádá jak?no já má ještě rok čas ale nevím jestli zvládne adiko jít do školky za rok když neumí ještě sejít ani schody atd...a to jsem zdravotní setsra která dělala na třísměnný provoz,ach jo
Libule 05/93 a 08/05 37632
12.6.2011 12:05:58
ahoj,ted pokud se nepletu, tak si myslím, že mi to taky jednou přišlo, stačilo tam zajít s tím papírem a bylo vyřízeno..tak snad se bát nemusíš.....jen se to asi po dvou letech? dělá....ale mám v tom taky maglajs, že na 100% si nejsem jistá.
Brebina, E+M 26001
12.6.2011 9:23:14
Měla jsem to rozpočítané tak, že bychom případně příští rok šli znova na umělé a pokusili se ještě o jedno dítko, aby to hezky vyšlo do těch jeho 7 let, no takhle to bude pěkně v háji, protože si umím živě představit, jak někdo zaměstnává matku, která několikrát ročně lítá s děckem po všelijakých vyšetřeních a může dělat jen ranní směny a to nejdřív od 7 hodin....
No nic, zítra půjdu na socku a tam se to dozvím...
Brebina, E+M 26001
12.6.2011 9:17:29
Ahojda, tak si jdu trošku zanadávat.
Přišel mi dopis z úřadu, že Matýskovi končí 27.srpna posouzení zdravotního stavu a že jestli mám zájem o nové přezkoumání, mám se dostavit k sepsání žádosti.
na tom by nebylo nic divnýho, protože čekám že se ozve paní kvůli PnP, Matějovi bude 5 a to se přezkoumání dělá.
Dala jsem dopis do tašky, že tam v pondělí zajdu, ale včera ráno mi začalo vrtat hlavou, proč tam jsou rozepsaný otevírací hodiny na všechny dny v týdnu, když na Městské sociálce jsou jen v pondělí a pátek.
Tak jsem vzala znova dopis a čtu to a pak mě málem omejvali~o~ ten dopis nepřišel z města, ale ze státní sociálky, co mi vyplácí rodičák~n~
Možná jen plaším, ale podle paní na sociálce mám prý rodičák do 7 let a tak nechápu, proč bychom měli znova žádat o přezkum. Jedině v případě, že by to nebylo do 7 ale jen do 5~n~ To by byla dokonalá čára přes rozpočet, protože jsem s tím nepočítala a nevím kde bych případně od září šla do práce~n~
Lenka,Ondrášek a Vojtíšek 35089
10.6.2011 21:57:42
Diky moc vsem. Pořádně to pročtu a něco vymyslíme.
Renata, www.jakublaga.wz.cz 40946
10.6.2011 19:21:28
Leni mrkni na postizenedeti.cz je tam spousta diskuzí na toto téma. Kozlíka si všichni chválí.
Například:

http://postizene deti.cz/content/kozlik
http://postizene deti.cz/content/cyklovozik-kozlik
Dalalmánek 116042
10.6.2011 12:05:25
Určitě Kozlík od www.benecykl.cz ~R^
Dana J. 40589
10.6.2011 11:14:38
No na Kozlíka by snad mohl přispět úřad a pak na zbytek zkusit nadace,my bychom to takto chtěli zkusit.
arsiela, 59672
10.6.2011 10:54:38
No já už se strašně těším až doschrastíme penízky a koupíme ho.
Dana J. 40589
10.6.2011 10:37:46
Michale, my jsme se viděli s Vaším Honzou vloni v Klimkovicích.Kluci jsou tak nastejno,našemu Lukáškovi bude v září 7 a má cca 120cm.Chceme koupit taky Kozlíka,tedy tu verzi Handi Tourist,aby se tam nějakou dobu vešel.S invalidním vozíkem na nějaké cesty to moc není.Doporučujete Kozlíka? A přispěl vám na něj úřad? díky.
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 12948  [Dalších 12418 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.