| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dětská mozková obrna

pokud vaše dítě má tuto diagnózu, nebo pokud vás s ní jen strašili, jak vypadal psychomotorický vývoj dítěte v 1. roce života? Kdy vám diagnózu definitivně potvrdili, a odkdy lékaři naznačovali, že by o DMO mohlo jít? Nakolik pomohla Vojtova metoda, jak moc zkušeného terapeuta jste měli? Máte někdo zkušenost s lázeňskou péčí v případě miminka?

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 12948  [Dalších 12248 >>]
Kiwicek 36751
2.4.2011 0:04:52
chtěla jsem napsat kyčel
Kiwicek 36751
2.4.2011 0:04:01
Leni, jak dát kloub zpátky????Po operaci?
Lenka,Ondrášek a Vojtíšek 35089
1.4.2011 20:30:52
Diky Reni. Ondra ma po operaci. Je trochu plactivy, ale neni se co divit. Ani zpivani moc nezabira. Jinak uvidime. Udelali mu obe podkoleni a slabiny. Kycel uz mel vykloubenou a pry mu ji zitra zkusi Poul dat zpatky. Pry by to melo jit. Tak uvidime...
Brebina, E+M 26001
1.4.2011 20:28:33
No výsledky po lázních, je pevnější, to je pravda. Dneska "běžel" z kopce po louce a kupodivu se nenatáhl~t~ tak snad jedinně tohle~t~
Brebina, E+M 26001
1.4.2011 20:27:29
Duší, že by už???~;)
Jana Martinová 45757
1.4.2011 10:29:09
Taky jsem to na Novinkách četla, to je hrozné
ale myslím si, že to zrušení lázeňské péče by se týkalo pouze dospělých dětí ne, i když člověk nikdy neví, naši politici jsou schopní všeho, šetří se kde se dá
dusilka 90098
1.4.2011 10:19:02
Brebi,tak to vim,ktera maminka to byla letos tam byla znova a znovu tehotna :-))
Treba se jeste Matysek zlepsi,Vojtovi jsem pozorovala zmeny az tak za 14dni co jsme prijeli
jinak s tema laznema jsem to cetla taky,pekne to domrvili,ale my bychom pristi rok stejne nejeli,takze mi to tak nevadi~3~
Dana J. 40589
1.4.2011 9:48:26
Brebino, moc Ti děkuju za vyčerpávající odpovědi a dám si pozor na milého pána.Mrzí mě,že nemáte s malým výsledky.Nebude to třeba tak,že se zlepší až za nějakou dobu po lázních? My jsme se třeba za měsíc poprvé rozšlapali na kole,ale až opravu za ten měsíc po návratu.
~;((
Brebina, E+M 26001
1.4.2011 9:00:14
Ječí,ten uklízeč je fakt hroznej.
Neustálé narážky (je jinak od pohledu milej a k dětem ještě víc) a nahazuje udičku vážně na každou maminku.
Vloni jsem byla taky na 6.patře a normálně když jsem čekala na výtah, tak na chodbě u pokoje proti výtahům řešil s jednou maminkou její údajné těhotenství s ním!!! No jen ty řeči, to bych ho zabila ve dveřích, od té doby ho nemůžu ani vidět!!!
Přemlouval ji , prý aby nedělala problémy jemu a sobě a celý ten svůj projev zakončil slovy, no jak chceš, takže si za rok pochovám miminko?? víc už jsem slyšet nepotřebobala.... takovýho libovýho frajera, co si chce jen užít bych poslala pěkně do pr..... jinak jsem vždy dělala, že ho neslyším, hleděla jsem si svýho a on to po cca 3 týdnech vzdal a začal to zkoušet zase na jiných nových maminkách....
Brebina, E+M 26001
1.4.2011 8:52:43
Ječi, Maruška je určitě unavená. My když byli poprvé, to měli děcka 3 roky, tak první 4 týdny to šlo, Matěj byl ochotnej ke všemu, ale potom jsem ho i na ergo musela vozit na kočáře, prostě už nemohl... Teď už to zvládal o moc líp, bohužel ale žádnou změnu nepozoruju - jako dřív~a~
Ručka pořád zlobí, povolila jen minimálně, takže efekt nikde~:( Nožka mě taky trápí, už před lázněma jsem si všimla, že nejenom že má tu planovalgozitu - vyvrácené kotníky, tak ještě začal i na té levé noze vtáčet palec k ostatním prstům, co s tím??~d~~d~~d~ V červnu jedeme k ortopedovi,t ak to s ním pořádně poberu a už se nenechám odbít jako posledně, prostě s tím začně něco dělat, přeci nebude mít ještě i křivý prsty u nohy. Stačí, že jak napadá na tu levou, tak se mu začíná celá levá strana naklánět~a~
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 12948  [Dalších 12248 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.