| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dětská mozková obrna

pokud vaše dítě má tuto diagnózu, nebo pokud vás s ní jen strašili, jak vypadal psychomotorický vývoj dítěte v 1. roce života? Kdy vám diagnózu definitivně potvrdili, a odkdy lékaři naznačovali, že by o DMO mohlo jít? Nakolik pomohla Vojtova metoda, jak moc zkušeného terapeuta jste měli? Máte někdo zkušenost s lázeňskou péčí v případě miminka?

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 12948  [Dalších 12238 >>]
Brebina, E+M 26001
1.4.2011 8:45:49
procedury žádné, proto tam taky nikdo zbytečně necourá - krom těch flétniček a potom těch starších dětí, které pod dozorem chodí do kluboven na počítač nebo na velkou televizi.
Jinak wifi anténku máš přímo přede dveřma pokoje, takže signál tam budeš mít luxusní. Bohužel si ale budeš muset kupovat za 100,- heslo na jeden týden. Internet je tam sice zdarma, ale pouze půl hodiny denně, dole ve vestibulu by měl být celodenně, ale mě to jaksi nešlo připojit.
Brebina, E+M 26001
1.4.2011 8:43:38
jestli ten telefon budeš na tom pokoji mít, tak řekni sestřičce, dá ti číslo a můžou ti z domu volat. Já měla takové telefony s rodinou každou sobotu po večeři~t~
Brebina, E+M 26001
1.4.2011 8:42:15
toto je vážně už otřesné~o~~o~~o~
http://www.novinky.cz/domaci/229491-pacienti-si-maji-plne-hradit-pobyty-v-laznich.html
~o~~o~~o~~q~~q~~q~
Kiwicek 36751
31.3.2011 23:47:43
Jo ještě to jídlo, bych zapomněla...do židličky by se nevešla a taky jak, musela mít nohy narovno, ne spadený dolů, to by ju táhlo. zezačátku ju i bolelo v těch slabinách, kde ju operovali, takže ani nemohla moc do sedu na posteli, když jsem ji přebalovala, tak ji to vadilo, ale to teda jen pár dní, pak už to bylo Ok.Ale krmili jsme ji tedy na posteli zapolohovanou tím klínem a pod ním, aby tolik neležela, tak pod klín jsem dávala ještě polštář.Později po vytažení stehů jsem ji krmila v tom perličkovým vaku. Tam se ji strašně líbilo.
Kiwicek 36751
31.3.2011 23:42:44
Leni, dlahy jsme si zatím nenechali napsat, ani nám je dr.Straka nenabízel :-(. Budem se ale objednávat k dr.Krawczykovi, aby nám poradil, co by bylo pro Maky vhodný.Ivet mi ho poradila, tak uvidím, co nám navrhne. Chtěla bych se zeptat i na ten lykrový obleček.
SAnitku jsme si nechávali vždy napsat od dětské dr.,jen jsem ji zavolala a většinou manžel vyzvedl poukaz. VEzla nás sanitka i po sundání sáder, protože jsme v podstatě nevěděli, jestli ji to už sundá nebo ne, tak jsme neměli nikoho domluvenýho.
Ven jsme nechodili, do Kimby bychom se my nevešli, ale vy jste užší asi o hodně, ale tak uvidíš, třeba to půjde. Nám to i vyšlo na tu zimu, že mi to tak zas nevadilo, že nejdem ven.
Tak držím pěsti ať to Ondra dobře zvládá!
jecidlo 115305
31.3.2011 15:21:00
dusilka; mesic a kousek, me prave prijde ze byto mohlo byt i unavou a zmenou, teda doufam, ze doma to bude zase lepsi
dusilka 90098
31.3.2011 15:04:27
jecidlo jak dlouho jste v laznich?Ono po měsici toho děti maj fakt dost a jsou unaveny,my kdyz byli poprvy v laznich tak mi Vojta 5 tyden porád jen spal a to i pri cviceni a ve viřivce,bylo mu to jedno
jecidlo 115305
31.3.2011 14:08:58
jezis diky holky jste me uklidnily, ze nejsem divna ja,ale ten uklizec, jsem si rikala co je to za divneho chlapa co cumi po zenske co ma 2 male deti a pupek s tretim~j~ na me jde pres deti~o~~o~ je na ne hrozne mily a matej je hotovy z tech jejich uklizecich masin~t~

bezplatny signal je dole v hale, pak jde chytit na druhem patre pred magnetem a jinak je za 100kc moznost ho mit na pokoji na tyden

na uz se to taky krati, tyden jsme byli marod, uz je to lepsi, ale dobre jeste ne. u marusky zmena je, rekla bych ze velka,ale jako zazrak se nekonal, chuze samozrejme dobra neni,ale nechodi tak po spickach, zatim doslapuje, ale vtaci porad a prsty taky porad. pada bych rekla min, protoze uz oty svoje nohy tak nezakopava, dokonce si uz umi sama sednout a udrzet se v sedu. Akorat nevim jestli je to unavou nebo psychicky,ale odmita mi zase delat veci ktere doma delala, jako vylezt na zidli a slezt nebo na postel, proste se odmita pohybovat, podat si panenku, dudlik, kdyz spadne tak nechce vstanout, doma spadla, a jakoby nic se zvedla a pokracovala, tady ne, taky mi kazdy vecer breci ze ju boli nozicky a kolinka, rikala jsem to primarovi a ten rikal, ze je to nejspis psychicke, je pravda, ze je na ni videt, ze je to tu pro ni stresujici. Jinak ja se zaucuju na vojtovku a snad nam to pujde i doma~z~
Dana J. 40589
31.3.2011 13:23:58
Tak se na pána psychicky připravím.~t~ Na tom 6.patře jsou nějaké procedury tedy kromě flétniček nebo ne? A ještě ten signál na net tam někde na nějakém místě je nebo ne? Začínáme mít rýmu,achich ouvej,my se z toho nevyhrabeme.Hlavně abychom odjeli a zvládli to.
dusilka 90098
31.3.2011 10:12:17
myslim,ze ten tel.se muze pouzivat jen po budove
Brebi uklizec Vaclav to je peknej uchyl :-)) ja se mu vyhybala obloukem
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 12948  [Dalších 12238 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.