| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dětská mozková obrna

pokud vaše dítě má tuto diagnózu, nebo pokud vás s ní jen strašili, jak vypadal psychomotorický vývoj dítěte v 1. roce života? Kdy vám diagnózu definitivně potvrdili, a odkdy lékaři naznačovali, že by o DMO mohlo jít? Nakolik pomohla Vojtova metoda, jak moc zkušeného terapeuta jste měli? Máte někdo zkušenost s lázeňskou péčí v případě miminka?

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 12948  [Dalších 12218 >>]
Iveta - oliverek(tecka)cz
  • 
29.3.2011 21:15:07
NO, Reni, my jsme nebyli skoro vubec doma. Se sbirkou to dopadlo dobre, protoze tech 23 tis Kc, ktere stale chybely, doplatil kamarad, ktereho jsem skoro 15 let nevidela. Dozvedel se to od jineho a okamzite jednal, aby Oliverek nemusel cekat. Uplne me to odrovnalo. Jeho postoj ne. Proste i po tech 15 letech je stejny, ale ta castka me vzala. No, byla jsem rada, ze to dopadlo, a ze muj instinkt byl spravny. Opravdu toto je pro Oliver v tomto okamziku ta prava terapie.
Renata, www.jakublaga.wz.cz 40946
29.3.2011 16:05:13
Iveto, jsem ráda, že jsi se ozvala, už jsem si myslela jestli s tebou nebo s Oliverkem něco není ~;).
Na stránky mrknu, viděla jsem na Avevii, že sbírka se podařila tak jsem zvědavá jak jste se měli ~x~
Žlababa (Postižené Děti cz) 12125
29.3.2011 14:19:33
Osobně bych doporučila Jánky. Já byla v Klimkovicích, v Boskovicích i v Jánkách a myslím, že rozhodně v Jánkách je nejvíc procedur. Některé děti cvičí i dvakrát denně, možná byste to po operaci dostali taky, navíc Vás po operaci přijmou přednostně. Jsou tam i masáže, co je myslím fajn a hlavně může být pobyt až 8 týdnů, což je jistě taky výhoda.
Lenka,Ondrášek a Vojtíšek 35089
29.3.2011 12:41:37
Ahoj,
Ondra snad zítra nastupuje na plánovanou operaci kyčli a podkolení. Měla by následovat rehabilitace po sundání sáder. Můžete doporučit, kam nejlépe jet? Boskovice máme kousek, je to pro mě výhoda, ale i lázním bych se nebránila.
Eventuelně pokud máte tipy, co a jak během pobytu v nemocnici a po propuštění domů. Renčo, nenapadne Tě něco? Máte to teď za sebou.
Díky moc všem.
Iveta - oliverek(tecka)cz
  • 
28.3.2011 22:49:46
Ahojte, doplnila jsem na stranky info ohledne techto dvou terapii a nase zkusenosti s nimi. Iveta

www.oliverek.cz
roháč 93574
28.3.2011 19:06:41
Zdravím všechny maminky,prosím nevíte někdo adresu na prodejnu botu Schein v Rakousku?Děkuji moc
Libule 05/93 a 08/05 37632
28.3.2011 13:14:54
ahoj holky mamky, chtěla jsem se zeptat, když mi dnes řekli v Boskovicích, že předběžný nástup máme 29.6., nevíte, jak to bývá se skutečným nástupem? shoduje se? nebo se často posune? třeba i dřív někdy? nebo spíš později?
Hanka
  • 
27.3.2011 21:32:44
Holky děkuji za odpovědi a doufám, že se s paní doktorkou nějak dohodneme na procedůrách. Už mám z lázní cestovní horečku.
27.3.2011 14:05:29
Ahoj Brebino. Hodila jsem odkaz na tvůj web s čepičkama do článku na postizenedeti.cz, tak snad ti to privede další zájemce :o)
http://www.postizenedeti.cz/content/pecujete-o-postizene-dite-pritom-podnikate-dejte-o-sobe-vedet-na-webu-postizenedeticz-zdarma

27.3.2011 14:01:48
Jo, tak na ten pokoj mne Brebina upozornovala. Tak to máte super, prej je velkej přes dva normální pokoje.
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 12948  [Dalších 12218 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.