Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Žlababa (Postižené Děti cz) | 12125 |
|
|
25.3.2011 10:56:09
Jo ještě. Měli jsme celkem dost procedur - 4x bazén, 3x vířivka, 5x cvičení, 5x motomed, 2x Ergoterapie, 2x masáž a 1x logopedie (týdně).
Z bazénu budeš nadšená protože narozdíl od Klimkovic tady trvá plavání 30 minut čistýho času ve vodě. Malý děti mají cvičení dokonce dvakrát denně. |
|
|
25.3.2011 10:53:35
Dani, pomohlo to opravdu moc, Ríša zase dost slušně chodí, i ruka je mnohem lepší. Veronika byla na 6B, tam byl pokoj moc hezkej. Na 6A jsou prý normální pokoje. Jestli je ale s umyvadlem, tak by mohl být lepší, si myslím.
Já si letos vzala s sebou i dětskej koberec, abychom nežili na tom linoleu. Sice se občas dá půjčit, ale loni o ně byla rvačka, tak jsem si letos vzala svůj. |
| Dana J. | 40589 |
|
|
25.3.2011 8:59:32
Žlababo to je škoda,že jste nemohli pobyt dokončit.Alespoň tedy těch pět týdnů,hlavně aby to pomohlo.Nevíš náhodou jak to vypadá na tom 6.patře? Prý bychom měli mít umyvadlo na pokoji a číslo pokoje máme 608.Mějte se moc hezky a pusu klukům.
|
| Dana J. | 40589 |
|
|
25.3.2011 8:57:15
Ahojte,Míšánek je šikulka a Ty taky.Snad nám to konečně v létě vyjde a sejdeme se na "drb".Já teď začínám balit a přemýšlet,co ještě všechno musím dozařídit,než pojedeme...doufám.Zatím máme ATB a sedíme doma,Luky je už protivný,chce ven.Mějte se krásně.
|
|
|
25.3.2011 8:47:11
Ahoj, my jsme zpátky z Jánek. Ríša měl na konci teploty, tak jsme odjeli dříve, po pěti týdnech. Je tam teď moc pěkně, konečně se začíná oteplovat.
|
| MISKYNK | 91294 |
|
|
25.3.2011 8:44:01
Ahojky Dano, moc tě zdravím a lukáškovi posílám pusinku marodečkovi.
Dano termín letni Praha mám od 15.7 na týden, tak doooooufám, že už se sejdeme. Míša začal pěkně řádit-válí suda, pořád se otáčí, už konečně se mu líbí i na bříšku-sedá-zkouší přes loket se opírá-tak ted pilujem plazení, ale to se mu nechce-stačí mu že se všade dovalí. chodí do stacíku,moc se mu tam líbí a velice dobře začal vše jíst-konečně-ale stejně problém s vyprazdn.dávám laktulozu a nic-je i za tejpovaný a naněj to zatím nefunguje.JINAK tejpy pomáhaj na nožky to funguje velice dobře. |
| Dana J. | 40589 |
|
|
25.3.2011 0:30:48
Tak nám dneska volali z Jánek a někdo jim vypadl na 4.4.,tak nám nabídli pobyt.Snad se do té doby uzdravíme,Lukášek má už druhá antibiotika na spálovou angínu,tak už by to mělo zabrat.Těšíme se,máme být na 6.patře.Tak jsem zvědavá,s kým se tam potkáme.
|
| Renata, www.jakublaga.wz.cz | 40946 |
|
|
24.3.2011 21:46:57
Myslím, že tady někdo před časem sháněl nějakou ochrannou helmičku na hlavu, tak mrkněte sem: http://www.helmicka.cz/
Právě to bylo na ČT1 ![]() |
| Renata, www.jakublaga.wz.cz | 40946 |
|
|
24.3.2011 20:53:25
Šmajdo a jakou máš pojišťovnu?
|
| Šmajda | 112969 |
|
|
24.3.2011 19:55:45
Tak pojistovna to nehradi.jsem tam volala a vuuuuuuuubec nevedela o cem mluvim.na me zacala chrlit ruzne lazne,ale adeli tam nepadlo. :-( je to skoda!taky by se mi to hodilo.
Jinak se nam to krati,egypt.boze dej at se tam prestane uz valcit!!!!!!!!at ve zdravi prezijem.v tuto chvili,jde o let! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.