Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renata, www.jakublaga.wz.cz | 40946 |
|
|
21.3.2011 14:15:03
Lucko, tak za zkoušku by to určitě stálo
.Nám se v Adeli líbilo, což o to, jen nevím kde pořád shánět peníze na další pobyty, je to fakt hodně finančně náročné a Kubíkova diagnóza je docela těžká takže rozhodně mu jeden pobyt nepomůže postavit se na nohy :-( Myslím, že Patrikovi chybí už jen krůček k tomu, aby začal chodit sám takže to určitě zkuste ![]() Jinak náš pobyt jsem popsala tady na stránkách: http://jakublaga.wz.cz/adeli2010.htm |
| kdyzsluncenesviti | 89186 |
|
|
20.3.2011 15:35:39
My máme právě taky jinou pojišťovnu. Zítra jim budu psát ohledně lázní, tak se zeptám i na Adeli.
Rozhodně mě to, ale zaujalo. Kdyby ta pojišťovna přispívala všem pacientům na tuto léčbu, tak bysme jí asi klidně změnili. 2000 euro už je přeci jen dost velká částka. A jak se tam vlastně Kubíkovi líbilo? |
|
|
20.3.2011 15:15:07
Lucko, to nevím, ZP ministerstva vnitra nemám. Když jsem se dotazovala loni na naší a to OZP tak mi napsali, že na takovéto pobyty nic nepřispívají. Ty máš jakou? Jedině jim napsat a uvidíš co odpoví.
|
| Šmajda | 112969 |
|
|
20.3.2011 7:36:15
Jo,reni,snad to paja da.akorat teda nevim jestli vubec poletime.nerada aby nam sestrelili letadlo?!!!pockam do pulky dubna a jestli se tam nic nezmeni tak to rusim!
Injekce asi nebudou moc prijemne!to uznavam.ale kdyz uz jsem se na to dala tak to nevzdam.teda krom te valky,ta jednina by me asi zastavila ![]() ![]() |
| kdyzsluncenesviti | 89186 |
|
|
19.3.2011 20:54:09
Ahojda holky. Jdu si k Vám pro radu.
![]() Nevíte, jak je to teď s hrazením pobytu v Adeli a pojišťovnou. Zrovna jsem pročítala nějaké příběhy na dobrém skutku a všimla jsem si, že jedné rodině přidala pojišťovna (ministerstva vnitra) 2 000 euro. Nevíte, jestli jsou nějaké změny? ![]() |
|
|
19.3.2011 20:15:57
Šmajdo, jak píše Pavla, je to o injekcích. Každý den jedna do zadečku či svalu stehna a potom opichávání spastických svalíků u dětí, které je samozřejmě mají. Při první léčbě Kuba brečel při všem. U dalších si "zvykl", u té jedné nebrečí vůbec, u opichávání jen u něčeho. Jsou to injekce a ty každé dítě snáší jinak
![]() |
| Šmajda | 112969 |
|
|
19.3.2011 12:16:55
Jenom tohle???nic vic?netajis mi neco?
tak to snad zvladnu.je teda fakt ze na tohle je lepsi manzel.chodi s nim na krev a tak.u toho fakt byt nemusim.ale uvidime.vyhoda je ze paja fakt nema strach z doktoru.tak mu budu drzet taky palce aby to zmaknul.a hlavne at to jde videt!!!!!!ta lecba!![]() |
| Pavlína | 75958 |
|
19.3.2011 12:13:07
nebudu Tě strašit. Každý to zvládá jinak, ale léčba je injekční...., za půl minuty je po všem.
|
| Šmajda | 112969 |
|
|
19.3.2011 10:47:52
Slzy?????proc?nestras!co tam s nim bude dr delat????!!!!!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.