Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Šmajda | 112969 |
|
|
18.3.2011 7:23:23
Pavlino,tak ti dekuju!
zaplecene uz to je.nejak to tam zmaknu.dr.mi psala ze by zaridila odvoz na to abych k ni mohla.ja se chci stejne zdrzovat na hotelu.jen k dr a zpet!no jestli vubec nekam poletime?ted zase ten blbec vyhrozuje ze napadne kazde letadlo!tak jsem zvedava jak to dopadne.doufam ze do kvetna ho zastreli!budeme v hlavni budove tak snad to dame!priste si zaplatim jiny hotel.jde o to ze je to plna penze!to hralo taky roli.nebudu tam nakupovat jidlo ktere neznam a varit si tam!tak jen doufam ze budou varit pozivatelne?!![]() |
| Pavlína | 75958 |
|
18.3.2011 6:49:29
Šmajdo, už máš dovču zaplacenou?? Já byla v Holtonu Long beach loni a po pravdě nebyla jsem vůbec spokojená. Krom toho, že je to poslední hotel v Hurgadě a k doktorce nejdál jak jen to jde, taxi tam moc není, musíš jít na hlavní silnici, poměrně daleko a v tom vedru je to běs. To Ti řeknu. V moři chbí voda, je to obr komplex, pořád jen chodíš. Já měla co dělat a to nejsem těhu....
|
| Šmajda | 112969 |
|
|
17.3.2011 19:41:03
No budu asi v necelem patem mesici.tak to snad zmaknu?!bude bydlet v Hilton Long Beach.je to 10km od dr. ale taxikem to dame.budu se fakt zdrzovat na hotelu.tak doufam ze nic nechytnu?no jeste mam pred sebou genetiku ta rozhodne jestli je vse ok.s tehu uz jsem nepocitala.hodne me prekvapilo!ale nebudu uz menit plany co mam s pajou!snad to dam?!
budu muset! |
| Renata, www.jakublaga.wz.cz | 40946 |
|
|
17.3.2011 19:35:45
Teda Šmajdo máš odvahu, já bych to s těhu asi nedala
, bála bych se. Hlavně ať Vám tam všechno vyjde . A už víš do jakého hotelu nebo už máte vybraný zájezd? |
| Šmajda | 112969 |
|
|
17.3.2011 18:37:37
My se tam chystame ted v kvetnu.v zari uz bych to s brichem asi nedala!
uz ted mam malinko strach z letu!!! a to mam nalitano hodne! no doufam ze nam tu krev nekdo nabere! |
| Šmajda | 112969 |
|
|
17.3.2011 15:43:17
Pavlo,a ty se tam chystas nebo uz jsi tam byla?
|
| Šmajda | 112969 |
|
|
17.3.2011 15:38:37
Jo,ta ochota!!!!!! ta bohuzel chybi.a musim bohuzel rict ze u kazdeho dr. ktereho jsem kdy navstivila!!!!! takze asi tak. no jeste zkusime rodinu a pak uvidime.zatim jsem se neptala na cenu.
![]() |
| Renata, www.jakublaga.wz.cz | 40946 |
|
|
16.3.2011 19:46:51
Myslím, že ten odběr bude taky do těch 200,-Kč, uvidíš zítra. Udělat ti to mohla, ono to vždy závisí na ochotnosti
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.