Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pavlína | 75958 |
|
19.3.2011 10:40:10
ideální je opravdu plastová krabička s víčkem, třeba od vitamínů. A vem si jich několik. My máme celkem cca 6 druhů léků.
Jinak v hotelu nic moc potřebovat nebudeš, je tam i lékárna, takže v případě Faraonovy pomsty si kup Antinal, ale tahle lékárna je dost drahá, takže je lepší využít lékárnu co je blízko doktorky, ale to řekneš taxikářovi a on Tě tam doveze.Ten její taxikář mluví anglicky a rusky, tak se domluvit dá. Ale nevím, jestli je antinal dobrý v případě těhu, to se určitě poraď taky. A co vzít sebou rozhodně je velké se obrnění před slazama. Myslím, že jich zažijete jako každý dost.... Když jsem byla poprvé s Kubou, tak jsem po 3 dnech léčby brečela a řekla si, že to vzdávám, ale pak to přešlo a dnes vím, že jsem udělala velmi dobře.... |
| Šmajda | 112969 |
|
|
19.3.2011 8:47:53
Ja pevne verim ze zmenu uvidime taky!? Holky prosim vas,ktere jste tam byly,nejake tipy a rady?????co si vzit sebou na co nezapomenout? dr.psala ze si mam dovezt krabicky od leku a 2xlahvicku 120ml.co mysli tema krabickama????muze byt sklenicka od prasku????nebo to fakt musi byt klasicka papirova krabicka?dik za rady
![]() |
| Pavlína | 75958 |
|
19.3.2011 7:20:25
Věrko, pořád stejně. Ale rozhodně je aktivnější a hlavně, on hrozně moc chce. V podstatě, když ho chytím za ruce jak malé dítě, tak chodí, nebo skáče jako žába. Rozumi mi všechno, co říkám. Když cvičíme a on stojí (já ho držím za ruce) a řeknu mu ať si sedne, tak krásně pokrčí kolena a sedne si a pak když mu řeknu ať si stoupne, tak si stoupne. Ale sám to neumí. Je to takový malý vyděrač. Nechce ležet ani být sám, tak pořád doma chodíme, skáčeme, sedíme a hrajeme si. Ale je zlatej.
|
| MISKYNK | 91294 |
|
|
18.3.2011 21:09:35
PAVLÍ a jak jste natom s pohybem u KUBÍKA PO LÉČBĚ Egypta-stojí to zato,jen jsem zvědavá,nebot to stojí dost penízku.
|
| Šmajda | 112969 |
|
|
18.3.2011 16:30:13
Kubikovi gratuluji k velkemu uspechu!!!
![]() ![]() |
| Šmajda | 112969 |
|
|
18.3.2011 16:18:32
No tak to se mame na co tesit!uvidime.skoda ze jsi nenapsala driv.jsou to asi tri dny co jsme to platili!!!no nevadi.nejak to tam zmaknem!musime.nic jineho nam nezbude.treba tam more za ten rok nateklo
uvidime.s tim taxikem to snad taky zmaknem.paja ma spastickou diparezu.chodi po spiskach.tak snad dr pomuze?????boze kez by.at nemusime na operaci.te se fakt vyhybam!!!!je po botoxu ale zmena nic moc!!!!!!skoro zadna |
| Renata, www.jakublaga.wz.cz | 40946 |
|
|
18.3.2011 16:15:13
Pavli, doufám, že tvůj Kubík bude Einstein 2 a doufám, že mu to rozmluvení nebude trvat tak dlouho jako nám
, přece jenom jste s léčbou začali už ve 2 letech, mi tam byli poprvé když měl Kuba 4,5 let.Tento týden se Kuba účastnil ve škole dokonce recitační soutěže a skončil na 2 místě! Kdyby mi to někdo říkal tak před 5-ti lety, že se tak naučí mluvit, tak bych mu nevěřila ! |
| Pavlína | 75958 |
|
18.3.2011 14:27:09
u nás je Egyptská léčba zatím asi jediné. co pomáhá - tedy že je to vidět. my jsme případ jako Kubík o Remči, akorá nemáme ještě ani 3 roky. Ale když Kubu doktorka viděla poprvé, tak řekla a máme tady druhého Einsteina (tak říká Kubíkovi Lagovi).
Jinak 15ti denní od Fischera není vůbec problém. A moře je při této léčbě hrozně důležité - doktorka bazén nedoporučuje vůbec a hrozně moc doporučuje co nejvíc koupání v moři - co to jen jde.....My jsme po druhé byli v Grand Plaza a letos jedeme do Grand Plaza Resort. Malý hotýlky, 4*, ale vše super a hlavně k doktorce taxi 1 minuta a pěšky cca 8min. Počítej s tím, že u dokotorky se zdržíš, někdy je to dlouhé čekání....., oni ti egyptani jsou proste trosku jiní...... ![]() |
| Šmajda | 112969 |
|
|
18.3.2011 12:18:08
Aspon jidlo tam bude dobre!
hlavni budovu mame.nastesti.k mori moc chodit nebudem!jak rikam,ja se budu fakt zdrzovat v hotelu egypt jako takovy me vubec nelaka!kdyby tam nebyla dr tak tam vuuuuuuuuuuuubec nejedu!jo ja vim ze je tam vic hotelu ale je problem tam sehnat neco na 15dni!no uz je to zaplacene,tak uz to prdim nejak to tam snad zmaknem.a muzu se zeptat jak jsi spokojena??????vidis pokroky u potomka? |
| Pavlína | 75958 |
|
18.3.2011 9:54:18
Jídlo je v každém hotelu dobré. Hilton má problém, že v moři není voda, všude je daleko. Máte připlacenou hlavní budovu?? To je tam docela problém. Jinak je tam spousta vilek, ale všude pěšky a daleko. Doktorka má taxi, i pro nás jezdil, no teplu se nevyhneš. Z hlavní budovy je to na pláž taky pěkná procházka..... Sice Hilton, ale já už bych se tam nikdy nevrátila....
Však uvidíš. Je spousta hotelů kolem doktorky na stejné úrovni..... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.