| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dětská mozková obrna

pokud vaše dítě má tuto diagnózu, nebo pokud vás s ní jen strašili, jak vypadal psychomotorický vývoj dítěte v 1. roce života? Kdy vám diagnózu definitivně potvrdili, a odkdy lékaři naznačovali, že by o DMO mohlo jít? Nakolik pomohla Vojtova metoda, jak moc zkušeného terapeuta jste měli? Máte někdo zkušenost s lázeňskou péčí v případě miminka?

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 12948  [Dalších 12118 >>]
Brebina, E+M 26001
25.2.2011 19:11:32
\jecidlo jsem ráda, že to dopadlo dobře.
Už se na vás těšíme - jedeš s obouma?
Brebina, E+M 26001
25.2.2011 19:08:32
K tomu rodičáku.
My měli na městské sociálce, kde dávají PNP uznán stupeň I, ale na státní, kde se vyplácí a žádá o rodičák nám uznali stupeň II.
Takže určitě požádejte a počkejte na vyjádření, je potřeba tam získat tu dvojku, jinak nárok na rodičák do 7 let není.
MISKYNK 91294
25.2.2011 17:12:16
Ahojky, tak máme zase další problém. byli jsme u ortopéda a ten mi nechává na moji žádost udělat ortézu na krmení Míši.Byli jsme na zkoušce a vše klaplo. Najednou volaj, že mi jí nechce schválit revizák,nebot mám už kočárek kimbu a ktomu i ten druhý podvozek na který jsem chtěla přidělat ortézu.že nemužu mít dvě polohovací jednotky.TAK JSEM ŘEKLA AT MI JÍ UDĚLAJ JEN NA PŘIPEVNĚNÍ NA ŽIDLI, TAKY TO NEJDE, přitom tady bylo psáno , že je jiný kod a nespadá do stejné kategorie tak nevím, co mám dělat, jak jinak krmit, nebo jít na sociálku žádat o příspěvek naní.
dusilka 90098
25.2.2011 14:09:05
my mame rodicak az do 7let schvalili nam ho bez problrmu,ale my mame 3st.za zkousku nic nedas.
jinak zdravim do janek,brebi uzivejte si to ja bych klidne jeste prijela :-)
jecidlo a vam at se tam libi,a co nejvic to pomuze.
ted pozoruju na vojtovi zmeny lip se drzi v trupu,pouziva vic ruce k opore a samozrejme jeste lip mluvi a zacal pouzivat i prislovce,ktery nikdy nerikal,tak jsem rada,ze lazne nezklamali...
Evuleeee 107932
25.2.2011 13:33:46
Jecidlo to je dobře že to malá zvládla!
Holky máte tu některá rodičovský příspěvěk do 7 let dítěte? Dá se o něj zažádat i v případě že máme I. stupeň zdravotního postižení?
jecidlo 115305
25.2.2011 13:12:13
tak huraa, musim rict, ze podle me to dopadlo dobre, sice jeste samozrejme nevim jak na to maruska uplne zareaguje,ale samotnou aplikaci zvladla na 1* dostali jsme teda jen 2 injekce do kazde nozky, za 5 minut ani nevedela ze nejakou dostala. Spis jsem nechapala z te male ordinace, pan doktor chtel at mu ukaze jak chodi no ani nebylo poradne kde, ze. rikal ze je chyba ze nam jeste nezkontrolovali kycle, pry at je pozadam at to udelaji hned v laznich. Na prognozu do budoucna se moc nevyjadril, pry se uvidi jestli na ten botox zareaguje, ze ma takovou hranicni chuzi, ze chodidlo otaci vlastne uplne obracene a ze tam je ta celkova nerovnovaha...ale budu optimista i za Marusku:)

brebina: nastup mame 1.3 vim jen, ze mame pry velky pokoj,ale nezeptala jsem se kde..ale nas taky poznas, uz se zacinam kulatit:))tak jdu pomale balit, v pondeli jeste velky ultz mimca a hura za vama
MISKYNK 91294
24.2.2011 16:22:29
TAK MÁME DNES POPRVÉ NÁVŠTĚVU STACÍKU ZA SEBOU-LÍBILO A TAK BUDE MÍŠA POKRAČOVAT. I ZÍTRA.
Brebina, E+M 26001
24.2.2011 15:14:21
Jecidlo, ať vám to dobře dopadne.

A co lázně, už máte termín?? My máme zasebou 2 týdny, tak ještě 4 :-)
Za chvilku jdeme do kina na Toy story 3, venku je šílená zima, nedá se vystrčit nos
Evuleeee 107932
24.2.2011 8:04:37
Jecidlo přeji ať dopadnete líp jak my! Držíme palce!
jecidlo 115305
24.2.2011 6:54:55
jo ke krausovi,pul noci jsem nespala jak jsem nervni, bricho mi tvrdlo, at uz je to za nama
[<<Předchozích 820] Názory 821830 z 12948  [Dalších 12118 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.