| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Dětská mozková obrna

pokud vaše dítě má tuto diagnózu, nebo pokud vás s ní jen strašili, jak vypadal psychomotorický vývoj dítěte v 1. roce života? Kdy vám diagnózu definitivně potvrdili, a odkdy lékaři naznačovali, že by o DMO mohlo jít? Nakolik pomohla Vojtova metoda, jak moc zkušeného terapeuta jste měli? Máte někdo zkušenost s lázeňskou péčí v případě miminka?

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 12948  [Dalších 12108 >>]
Šmajda 112969
23.2.2011 19:35:18
Držím palce.ja bohuzel velky rozdil nevidim!!!!!! ale u vas to muze byt uplne jine.:-) kam jedete? do prahy ke krausovi?
jecidlo 115305
23.2.2011 17:58:48
tak zitra jedeme na ten botox, jo mam z toho vitr i pochybnosti, par noci jsem kvuli tomu nespala, ale rozhodla jsem se ze to zkusime. Nastesti byl ted u nas takovy srumec, ze jsem nemela moc cas z toho byt nervozni. Tak drzte palce at to Maruska nese statecne a at nam aspon trochu pomuze
Hanka6 55379
22.2.2011 23:46:02
A jak je to se skolou?
Hanka6 55379
22.2.2011 23:42:26
Hanko preju at ti Vojtisek dela jen samou radost:-). Tomu mojemu Vojtiskovi zrovna prislo ze nam schvalili Velke Losiny. Ale vedet ze jsou Boskovice az do 15 asi by jsme to zkusili. Jake je tam cviceni? Jak casto? A jezdi tam s doprovodem i samotne deti?
Evuleeee 107932
22.2.2011 16:05:18
Jo a ještě nám říkali že o prázdninách upřednostňují děti co chodí do školy. Což je logické a to my jsme nebyli.
Evuleeee 107932
22.2.2011 16:03:40
Libule asi bych tomu moc nevěřila. Nám tam volala přímo i doktorka zda to nejde nějak popohnat že máme po aplikaci botoxu ... a paní říkala že mají naprosto všechna místa obsazená. Také jsme měli nedřeknuto, že pokud někdo vypadne tak že nám dají vědět, ale stejně jsme měli termín 3 týdny před koncem toho poukazu. A než jsme měli jet tak malý měl v prosinci zápal plic, takže nám to celé propadlo :-( Připadne mi to postavené ne hlavu, člověk něco potřebuje a dostane to až to skoro nepotřebuje :-(
Libule 05/93 a 08/05 37632
22.2.2011 13:47:23
Evo díky.....takže si vůbec nemůžu dělat naději s nástupem před prázdninami.. stejně je to na pytel, ani si nemůžem naplánovat dovolenou
Evuleeee 107932
22.2.2011 9:50:15
Ahoj Libule měli jsme také podanou žádost do Boskovic a trvalo to od června a v prosinci nám dali teprve nástup a bylo to přesně 3 týdny před propadnutím poukazu takže přesně půl roku. Celou domu se nikdo neozval až 14 dní před nástupem nám přišel poukaz k nástupu. Tak přeju hodně štěstí Eva
Libule 05/93 a 08/05 37632
21.2.2011 22:04:02
Já si to vůbec nedovedu představit, ale taky jsem starší a manžel taky, takže už bych si to netroufla, ale jinak aspon u vás bude veselo, jak dítka porostou, hlavně, ať jste zdraví všichni. Nojo chlap, ti spí naštěstí dobře, to jo, zato pak dají víc zabrat jak jsou větší, ale Vojtíšek určitě bude dobře vychovanej sestřičkama.
No s lázněma loni jsme dopadli stejně, tak jsem doufala letos...ale obávám se, že to fakt vyjde taky na ty prázdniny....achjo.....
Hanka+L+A+V 28463
21.2.2011 21:26:11
Libule já žádala Boskovice před rokem v půlce února a dostali jsme termín až koncem srpna. A to jsem už byla těhotná, tak jsem se snažila na ně zapůsobit jesli bychom nemohli nějak dřív, abych mohla Lucku nosit a cvičit s ní a nic. Prej mají takovej nátřesk, že i hodně posílají žádostí zpět...že jak to uvolnili pro děti až do 15 let..tak mají šíleně žádostí a nestíhají to vůbec.
My jsme loni byli v termínu nástupu nemocný, a zrovna nám propadala žádost...tak jsme nejely nakonec vůbec...páč nám to pojišťovna nechtěla prodloužit a dávat novou, to bychom jely až teď někdy...a to jsem už věděla že nepůjde, páč už máme děti tři.

Jinak díky za optání...je to šrumec, ale Vojtíšek je zlatíčko..naprosto hodnej oproti Anežce. Ta řvala a řvala..děs. A Vojtík se nabaští, hodně teda blindí tak ho musím dost dlouho držet ve zvýšené poloze, ale jak si odblinká, tak usne a spí. Jí po 3 až 4 hodinách, v noci si dá i 6 pauzu..takže to docela jde.
Ono je to náročný spíš s Anežkou, ta má teď ten blbej věk...má 20 měsíců a jak není po jejím tak se vzteká, řve, bouchne sebou o zem atd.
Lucinka je naštěstí už rozumná a nenáročná...jen musíme zvládnout odcvičit a grafču, logo atd.
[<<Předchozích 830] Názory 831840 z 12948  [Dalších 12108 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.