| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Hemoroidy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 773  [Dalších 433 >>]
Majka Nováková
  • 
23.11.2010 7:35:37
Dobrý den , prosím kam můžu jí s osmiletou dcerou. která měla ve stoli včera krev. Poprvé jsme byli upozorněni, když dcera chodila do školky, že měla jednou ve stolici krev. Děkuji za odpověď. Nováková
František
  • 
11.11.2010 14:09:37
Dnes jsem absolvoval koloskopii- dostal jsem injekci a vyšetření proběhlo rychle s jedním menším tlakem při výkonu- pohoda. Ale asi záleží co tam máte za nález.
Jinak Fortrans- 4l za 4 hodiny- úplně v poho. Neřikám, že to je výborný, ale takový ty energetický nápoje jsou větší humus.
Takže vážení nebuďte měkký- pijte a nebojte se.
Vyšetření a vše bez komplikací přeje František.
T.V.
  • 
1.11.2010 20:32:43
Na kolonoskopii jsem nebyl a doufám, že ani nebudu muset, četl jsem z více zdrojů, že je to dost hrozné, prý horší než rektoskopie a na tu mám taky špatné vzpomínky. Dokotra si už domlouvám přes známosti a zatim sem si koupil mastičku Faktu, tou snad nic nezkazím. Myslíte, že z kolonoskopie může doktor zjistit to co z rektoskopie nezjistil?
Balbína 99798
27.10.2010 22:42:03
já bych radila doktora. Zkuste někoho jiného. Takhle z netu se nedá odhadnout diagnoza. Byl jste na kolonoskopii? Nejlépe, pokud byste šel k nějakému dobrému gastroenterologovi a řešil s ním i ten problém s trávením. Já mohu doporučit jen v Praze, jinde neznám.
T.V.
  • 
25.10.2010 22:35:46
Dobrý den
Před pár dny jsem na okraji, na zadní straně konečníku objevil malou bulku, tak v řádu milimetrů. Podle článků, co jsem našel na netu, by to mohla být fisura, ale je možné že je to i hemeroid. Občas mívám krev na papíře pří stolici, světlou. Tak 2 krát do roka se mi stane, že krev i odkapává do mísy, nebo taky často na papíře zaznamenávám hlen. Musím přiznat, že mám docela často zažívací potíže, mám citlivé zažívání a často mívám průjmy, nadýmání, nebo jdu i několikrát za večer a taky mám po stolici mnohdy pocit nevyprázdněnosti.Občas při stolici a po ní cítím bolest na koečníku, nebo řezavé pocity. Svědění mívám někdy taky.Špatné zažívání mám už od puberty, cca od 15 let, teď je mi 22. S obtížema jsem už byl několikrát u doktora, na sonu, atd.,ale vždycky bez konkrétního výsledku! Letos v dubnu jsem byl i na rektoskopii a bral mi tam vzorky, měl podezření na nějaké bradavičky Condolymata, ale to vyvrátil lékařský rozbor. Ale kdybych měl už předtím problematické hemeroidy, tak by to snad z toho vyšetření musel zjistit, nebo ne?? Ale teď mi dělá starost ta "bulka". Jistě chápete, že po několikerém bezvýsledném "lítání po doktorech" ohledně častých zažívacích potíží a nepříjemné rektoskopii (kterou mi navíc prováděl dost nepříjemný dokotor) se mi nechce hned běhat k dokotorvi a podstupovat další nepříjemná vyšetření(bez záruky konkrétního výsledku) Mohli byste mi tedy prosím poradit, co by mohla být ona bulka, jestli hemeroid, či fisura a jestli by na to třeba pomohly nějaké ty masti (jaké?), nebo něco šetrného. Nerad bych aby se mi to dostalo do nějaké pokročilé fáze, ale pokud to nebude nutné, nechci zas lítat po doktorech. PS:Mám doma měsíčkovou mast, mohlo by to na to být dobré??
Prosím poraďte tady, nebo napište na mail.
Michal
  • 
30.9.2010 12:40:35
Dobry den, mam problem a nevim jestli to jsou hemeroidy je mi 21, a uz treti den trpim svedenim u konecniku, dival jsem se a mam tam neco jakou bouli a porad to citim svedi to , pali, a je to dost neprijemne, a nevim jestli to jsou hemeroidy kdyz mi je teprv 21.muze mi nekdo pomoct diky moc.
Janca.k
  • 
10.9.2010 9:15:36
Tak mohu říct, že jsem na tom byla stejně. V lékárně mi prodali Hemodin gel a Hemoval kapky. V této kombinaci jsem užívala 2 měsíce a hemeroidy byly pryč. Hemoval kapky právě mohou i kojící a gel mi pomohl od svědění. Vyzkousej a uvidíš.
beruska21 105366
6.9.2010 18:01:12
a ja mam po operaci cca rok a porad mi kouka kousek na to take ty tablety a jsou na predpis nebo se daji koupt volne nebo mam rovnou pouzivat jen ten gel
Monča
  • 
3.9.2010 12:25:08
Já bych ráda taky přispěla malou radou. Mě moc pomohl Hemodin, tabletky které se polykají a působí tedy vnitřně a na potírání používám Hemodin gel- cena kolem 60 korun, je bezbarvý, neničí prádlo a učinkuje úžasně. Hemodin, úžasná věc!!!!!
Honza 110117
23.8.2010 10:36:32
Dobrý den, chtěl bych všem vřele doporučit, abyste na hemeroidy zkusily Ginko, mě ponohlo takřka okamžitě. Ať se to podaří i u vás !
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 773  [Dalších 433 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.