Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| hakuna matata | 70677 |
|
|
27.6.2010 22:24:26
Jojo, vysledek ti rekne hned, to je taky fajn, ze se nemusis stresovat dalsi dva tydny treba :). Rekne ti, jestli je tam nejaky nalez, kdyby bylo potreba, tak muze vzit vzorek, nebo odstranit polyp (na hystologii se pak ceka urcite dyl, ale cetla jsem, ze to taky neni tak bolesitive, osobne jsem to nastesti nezazila), kazdopadne spoustu toho se dozvis hned.
Myslim, ze je to opravdu hodne individualni, ze taky zalezi na tom jak ohnute ma strevo a hlavne taky na tom, kdo tu koloskopii dela :). |
| demoliční četa | 108552 |
|
|
27.6.2010 22:23:33
Omlouvám se za ten hrozný příspěvek co jsem napsala trochu nahoře...samý překlep......
![]() ![]() ![]() |
|
|
27.6.2010 22:20:52
Tak si mě aspoň trošku uklidnila....
Jo a výsledky jsou hnedky??? |
|
|
27.6.2010 22:19:38
Tak si tu píšu sama,al estejně to tu asi zanikne.Jen jsem chtěl avědět,jak je to s tím vyprázdněním.
Mě přijde,ž euž WC asi nebudu vůbec potřebovat... |
|
|
27.6.2010 22:19:34
tak, doufam, ze te uklidnim: Toho vykonu jsem se silene bala, hlavne jsem se bala pripravy. Fortrans je humus nejvetsi, uz to asi vis
. Ja osobne vypila prvni dva litry za 5 hodin!!!!, pak jsem si musela dat hodinovou pauzu, jinak by slo vsechno ven, ale jinou cetsou, ze tam chteji :). Treti lirt jsem dopila asi ve dve hodiny v noci, na ctvrty uz jsem nemela zaludek. Takze ve finale 3 litry a vubec ne behem 3 hodin. Tak jsem se bala, ze me poslou domu, protoze nejsem dostatecne vycistena, taky jsem cetla, ze musi odchazet cira voda :). Nastesti mam vyborneho gastroenterologa, ktery me uklidnil a rikal, ze neni tak dulezite behem kolika hodin jsem to vypila, ale co ze me odchazelo. Taky rikal, ze nevadi, ze to nebyla uplne cira voda, ale ze staci, ze odchazela jednom voda, oni, kdyz bude treba, tak si to vysajou, nebo co. Takze, myslim, ze je opravdu dulezite, aby neodchazely zbytky stravy, ale voda. Nakonec mi rikal, ze strevo bylo dobre vycistene.Jinak, priprava na vysestreni je mnohem horsi nez vysetreni samotne. Taky jsem dostala uklidnujici injekci a stacilo to. Boli to jako kdybys mela trosku silnejsi krece v brise. Takze si myslim, ze to nejhorsi mas uz za sebou . Samozrejme, preji aby i vysledek byl OK!![]() |
|
|
27.6.2010 22:08:14
Vypalovani hemoroidu dusikem jsem absolvovala presne na Budejovicke, u pana doktora Spacila. Bylo to opravdu hooodne neprijemne
, bolestive, vubec nevim kdo tuhle metodu vymyslel ale trva to chvili a da se to nejak vydrzet. Nicmene horsi podle me je pan doktor, ktery na me pri prvnim setkani pusobil docela v pohode (asi mel zrovna dobrou naladu, nevim, takze jsem odchazela klidna), ale podruhe to byl skoro jiny clovek. Arogantni a fakt zvlastni clovek . Vzhledem k tomu co privadi jeho pacienty k nemu, ocekavala bych aspon trochu vic ohledoplnosti a pochopeni . No proste, co dodat, priste (a moc doufam, ze uz priste ani nebude)do teto ordinace nejdu, rozhodne je nemuzu doporucit! |
|
|
27.6.2010 22:08:06
Tak holky.........
už mám v sobě 4 ltry toho blivajzu... Šla jsem hned na WC po prvním litru.Čekala jsem to horší... u 2 litru se mi z´vedl žaludek a něco letělo horem... 3 litr ..jsem se muselá mooc přemlouvat 4 litr..jsem se modlila,protože mi bylo vážně ouvej,ale od žaludku. Na WC zas tolik nelítám,jak jsem počítala.Vždycky když jsem vypila litr tak jsem šlatak 3 krát. Teďko mám poslední litr už hodinu v sobě a byla jsem jenom jednou. Ale píšou tam,že má jít už čistá voda a to teda ze mě nééééééééééé Zítra je se mnou AMEN ![]() ![]() |
| Illaaa+Petřík | 74800 |
|
|
27.6.2010 19:52:21
Tak já jsem na tom byla před lety a prostě tohle hrozný množství jsem do sebe nedostala. Vypila jsem 2 dl a šlo to vrchem.
Takže jsem se od dr. nakonec taky dostala náhradu (prý, co se používalo dřív) a měla jsem taky 3 dny hladovku, jen vývar, případně bílý jogurt, ale na vypití to byla pohoda. Myslím, že to bylo celkem 200 ml na dva dny, vždy 50 ml ráno a večer a ještě se to mohlo klidně zapíjet. Dostala jsem taky oblbovačku, ale byla jsem docela v pohodě. Co jsem tenkrát pochopila, tak by snad člověka domů bez doprovodu nepustili. Já jsem ani problémy u toho vyšetření neměla, ale přerušili to sami, protože tam zjistili velké srůsty a to bych prý bolestí nerozdýchala ![]() Jo a pamatuju se, že mi tenkrát přišlo hrozně k smíchu to, že to dělali na gynekologickém křesle, tak jsem si tam představila ty chudáky chlapy ![]() |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
27.6.2010 19:52:06
Já mám zkušenost jak s fortransem tak se slaným roztokem, mohu říct ten první je o mnohem lepší než ten druhej hnusnej. já se slaným roztokem nedokážu vypít až toho se mi chtělo vracet
tak jsem požádala o jiný roztok tak tedy fortrans, sice taky nechutný, ale méně chutnej, tak to dokážu vypít, ale zase bohužel ne za 3-4hod vypít celou 4l fortransu jeden až jeden a půl litru jsem nevypila, už jsem měla na žaludku plnej ![]() Na wc jsem začala dojít asi za půl hod po pití fortransu. Já na podzim mě čeká kolonoskopie ach jo ![]() ![]() |
| Mače | 39250 |
|
|
27.6.2010 18:08:38
Až to budeš pít zřeď si to grepovým džusem, to poraadili minulý týden manželovi, ovšem po vypití těch hnusnejch 4 litrů, bez toho to byl horor do sebe vypít, dělala sjem mu k tomu sladkej čaj....
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.