Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ChemicalJane + 4 | 86738 |
|
|
27.6.2010 15:39:26
noo, manžel to pil už preventivně na wc... a nedostali jsme se tam hoooodně dlouho... ty 4 litry nedal, bylo to fakt hnusný prej... dostal do sebe s vypětím všeho možnýho 3litry..
pak mu bylo řečeno, že to nemusí být nutně jen v obyč vlažné vodě, že to mohl udělat do černéh čaje... no ale byl na wc ještě dlouho po dopití.... |
| Simeona a 3 | 68216 |
|
|
27.6.2010 14:03:08
Já posledně taky musela sama a bylo to v pohodě, min. hodinu po vyšetření jsem musela odpočívat a pak mě pustili a bylo mi fajn, ale jela jsem samozřejmě MHD, za volant bych fakt nesedla.
|
| Simeona a 3 | 68216 |
|
|
27.6.2010 14:00:47
Já s sebou po těch několika dnech táhla v kabelce velikou svačinu, abych se na odpočívárně mohla najíst-vzala jsem si všechno nač jsem měla celou tu dobu chuť-patku chleba, čokoládu, sýr, jabko, banán, už si to ani nepamatuju. A debužírovala jsem \
![]() Tak hlavně dobré výsledky přeju! |
| Miilu | 74767 |
|
|
27.6.2010 12:04:24
jo to znám, už to mám několikrát za sebou, po třetím litru už mi to taky jde občas i vrchem, jinak si zaber záchod na celou noc, protože budeš lítat pořád, i když po půlnoci jsem si vždy i hoďku zdřímla
![]() no a vyšetření - píchnou ti oblbovák, takže to nebolí, chvílemi to může být nepříjemné a poté tě asi bude bolet břicho, protože doktor do střeva fouká vzduch no a s tím že odejdeš sama moc nepočítej, za prvé bude ještě působit oblbovák - aspoň na mě působí ještě hodinu poté, takže se mi motá hlava, pak bolí břicho a bez manžela bych tedy nikdy neodešla a hlavně já musím autem, takže mě vždy odváží on...vždy výslovně říkají, že má být doporovod |
| demoliční četa | 108552 |
|
|
27.6.2010 12:01:24
Tak to ti teda nezávidím..
Já mám takový hlad,že bych louskala hrebíky. Ale je to spíš psychika...jak člověk nemůže,tak by to zrovna chtěl.Nejsem žádný jedlík,ale dnes jooooooooooooo |
| Simeona a 3 | 68216 |
|
|
27.6.2010 11:59:35
V polovině třetího litru už chodím tolik, že nestačím pít. Bléééé, lituju tě, já Fortrans nesnáším (třetí litr už spíš bliju než co jinýho) že jsem posledně dr. ukecala na jiné vyprazdňování a dostala jsem vysokoprocentní magnézium což byla brnkačka, ale zase jsem k tomu vyfasovala třídenní tekutou stravu-takže jsem na Velikonoce 3 dny nejedla, jen pila čaje a vývary a vyvařovala pro rodinu a švagry co tu byli na návštěvě. Děsná kombinace.
|
| bbberusak + barusak 03/10 | 98047 |
|
|
27.6.2010 11:12:30
já bych sama nedošla ani náhodou...nepamatuju si jak jsem se dostala domů...
|
| Teraza Horáková | 54297 |
|
27.6.2010 11:08:03
pokud nebudeš po narkóze a to je právě ten problém (to bys tam musela x hodin zůstat), tak tě prostě propustí po chvíli odpočinku domů. Já jsem pro manžela jela, on je vždycky pan nafouklej jako balón.... ale dá se i bez doprovodu.
|
| demoliční četa | 108552 |
|
|
27.6.2010 11:04:44
Aco po tom oblbováku??Mám mít doprovod,ale já nikoho nesehnala.Mamželovi nedají v práci volno ani náhodou..
Můžu jít sama domů?? |
| Teraza Horáková | 54297 |
|
27.6.2010 10:52:27
ano... neboj se. Dokonce říkal, že to nebylo ani nijak extrémně nepříjemný.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.