| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Hemoroidy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 773  [Dalších 373 >>]
S.E.P.
  • 
18.6.2010 9:58:00
To bude dobry, opravdu!!!! Brzy! Nejhorsi je prvni stolice. A mas pravdu - i porod byl snad lehci. (ja teda mela hemeroidy pred porodem, tak to byl takovy maly nacvik).
Ale pak uz je to lepsi a lepsi. Ale je fakt, ze do uplne pohody to trvalo tak tyden, deset dni. Asi nez se zahojili, vstrebali stehy, ty to tahnou k sobe a boli to (jako po siti po porodu).

Ja si tehdy rekla, ze aspon zhubnu, ze budu jist jenou polivku a ze si rovnou udelam tukozroutskou (nikdy nevyzkousenou predem) !!! JA BLBEC! Delaal se ze zeli a nejakych dalsich veci a straaaasne nadymala a kazdy "prd" byl utrpenim. Fungoavla jsem na ibalginu kazde 4 hodiny. Pokud nekojis, tak si vezmi prasek. VIm jake to je.
Ale pak budes rada, ze to mas z krku. Sice se mi to pri dalsich dvou porodech pokazde objevilo, ale uz se to dalo bezoperacne vyresit.

sarmi 38831
18.6.2010 9:44:43
je, to zrovna potrebuju. ta laktuloze se tedy muze v tehotenstvi? a v jake forme se prodava? fakt pomaha?
beruska21 105366
18.6.2010 9:09:55
ja na operaci byla a na to jake to byly bolesti pred tim tak se to dalo mela jsem 80 stehu řikal doktor ~n~ prvni stolice no strasne jsem brecela bolesti ~n~~n~ druha stolice uz lepsi a ta treti uz ani nevim bylo to proste den odedne lepsi . brala jsem denne laktozu a ta udelala stolici jemnejsi tudis ta nejhorši byla ta prvni .nyni nemam vnitrni hemoroidy ale mam pry podle lekaře jen vylezly kousek kuzicky kterou mam mazat dubovou kurou ale nezabira to pul roku nevite co by zarucene pomohlo a nezaspinilo pradlo
Jájina + 2,5
  • 
18.6.2010 8:25:48
Projímadla bych se bála, aby pak neběhala pořád a neměla nutkání na velkou co chvíli, to bych asi do toho nešla.
Divím se, že jí doktoři nic nepředepsali :-(
Jájina + 2,5
  • 
18.6.2010 8:24:35
Ajajaj, vnitřní hemeroidy jsou prý horší.... tak určo zkus tu Laktulosu, koupíš normoš v lékárně, dá se brát i v těhu, já ji měla na zácpu na začátku těhu....a ať jsi brzy fit!
Hrozinka 60926
18.6.2010 8:19:40
A nepomohlo by nějaký projímadlo - aspoň teď na začátku, když je to nejhorší?~6~
Kubula K. 30211
18.6.2010 8:04:28
Nemám zkušenost s operací, ale pár dní po prvním porodu bylo výživnejch :-©
U druhýho už jsem byla připravená, hodně mi pomohlo jíst spoustu syrové mrkve, stolice pak byla měkká a skoro to nebolelo. Taky je dobrý Psyllium, nějakej indickej jitrocel nebo co, musí se hoooodně zapít. Tak ať je líp ~x~
BenyM + Klárka/04 + Vojtík/09 17022
18.6.2010 8:01:26
no čípek bych teď dovnitř nedostala....stále to trochu krvácí a bolí....stehy mám i venku...asi mi pan doktor vzal i nějaký vnější hemeroidy...je to prostě na prd. Měla to být operace análního polypu...ale jak jsem z propouštěcí zprávy zjistlila, tak mi dělal nejen ten polyp ale i elektřinou vnitřní hemeroidy a právě asi i ten vnější.
Jájina + 2,5
  • 
18.6.2010 7:58:34
Já jsem nebyla tedy přímo na operaci, ale jen na ambulantním zákroku a musím říct, že to tak hrozný nebylo....naopak ta úleva po tom byla velikánská. chození na záchod tedy nic moc, ale po porodu to bylo stejné.

A co nějaké glycerínové čípky nebo tu laktulosu....???
BenyM + Klárka/04 + Vojtík/09 17022
18.6.2010 7:56:47
jak dlouho trvají ty bolesti? Já mám pocit že to nikdy nepřejde. Když si vezmu že po císaři mě dali za dva dny na pokoj a cítila jsem se docela fajn, tak tohle je hrozný. Na operaci jsem byla v pondělí. Navíc jsem to ještě z těch šoků z operace dostala tak si prostě připadám celá rozbolavělá a že už se do kupy nikdy nedám.
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 773  [Dalších 373 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.