Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka |
| • |
18.6.2010 7:53:05
Kup si Laktulozu, změkčuje stolici. Jsem také po této operaci a bolest postupně přejde.
Jez pouze kašovitou stravu, jogurty atd. Hodně tekutin. |
| BenyM + Klárka/04 + Vojtík/09 | 17022 |
|
|
18.6.2010 7:51:45
no v tuhle chvíli ne. Jak doktor řekl: jít teď na stolici je jako rodit ježka proti srsti...je to něco nepředstavitelnýho. Taky doktor řekl že bude zabírat brufen a teda nic moc. V nemocnici alespoň měli ty injekce...já mám chuť brát brufen po hrstech a i tak se nevyprázdním.
|
| kajkule+2 kousky | 76639 |
|
|
18.6.2010 7:48:02
to nevím, netrpím na to. určo jak se to zahojí budeš ráda, žes na tom byla![]() ![]() |
|
|
18.6.2010 7:40:20
Ahojky, tak mám za sebou operaci hemoroidů teď v pondělí. Chtěla jsem se zeptat jestli jste na tom někdo byl?
Doktoři mně včera propustili domů s tím, že čekali do první stolice. Ta byla, ale bylo to něco tak strašnýho, že jsem si myslela že jsem se roztrhla vejpůl. Od té doby zase nic. Obávám se zácpy a ještě větší bolesti než byla. Proto jsem se chtěla zeptat jestli jste někdo na této operaci byl, jak to probíhalo u vás? Teď se bojím i jíst aby se mi střeva nezaplnila. Hodně piju. V nemocnici nám k obědu dali rizoto....přitom rýže staví, tak nevím. Jsem z toho docela na dně a hodn lituju že jsem se k té operaci nechala přemluvit! |
| beruska21 | 105366 |
|
|
16.6.2010 13:33:57
ahojky metoda gumickovani mne nepomohla byla jsem tehotna a pak po porodu jsem sla 13 prosince na operaci no dalo se to prežít ale do dnes mam venkovni hemeroidy vnitřní uz
nemam ale na ty venkovni mi lekař doporucil dubovou kuru mast a koupel jenže to nezabira a uz to je přes půl roku nevite co zarucene pomuze |
|
|
31.5.2010 22:03:01
tak jsem se teď trioošku vyspala...snad zabral ten brufen...ale trvalo mu to ;-) a mě je teď jako bych nikde na žádnym zákroku nebyla....tak uvidíme jak bude zítra......
|
| Petrajda | 56186 |
|
|
31.5.2010 21:02:53
Ty prášky se prý jmenují Tralgit,ale není to pro těhotné, kojící a je to jen na předpis.
|
| Petrajda | 56186 |
|
|
31.5.2010 20:41:40
Asi před rokem byl na tom brácha a tak hrozně si nestěžoval.Ale jednak to asi každý může mít jiný, jednak jemu taky potom dali nějaký prášky, takže možná pomohlo to. A taky doteď pije občas zaječici (Zaječickou hořkou), po té má teda ale rychlé běhy, tak si radši po napití neplánuj bohatý společenský program...
|
| Hanka6 | 55379 |
|
|
31.5.2010 20:23:14
Ahoj, delali mi vzdy 3 naraz a musela jsem tam jit 3x. Pak jsem sla jeste jednou za 2 roky. Jinak ta bolest je nejhorsi ten den, zitra uz bude lip. Porad je to ale nim bolestive nez operace-byvala kolegyne na ni byla.
|
| Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 | 38107 |
|
|
31.5.2010 19:17:12
Poradila bych jinou metodu - zničení vnitřních hem. přístojem Hemeron. Byla jsem na tom, před hodně lety, před dětma, je to vlastně zrušení hemeroidů působením elekt. proudu.
Rozhodně to není tak hrozné na následky jako píšete, pomohlo mi to, hem. zničilo. Znovu jsem jít nemusela. Výkon sám trval u mě půlhodinky, bolelo to tak nějak snesitelně, ale hned jsem mohla odejít, vzala jsem si na zbytek dne dovolenou a druhý den už bylo vše v pořádku. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.