| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Hemoroidy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 773  [Dalších 313 >>]
Borgie 93768
13.5.2010 11:41:32
Přítel na ní byl, nejhorší pro něj byla ta příprava před - musel pít nějaké projímadlo a ještě cosi a nesměl jíst, jak dlouho před tím, to už nevím. Samotné vyšetření prý až tak hrozný nebylo, jakože nebolelo, ale spíš mu přišlo hrozně potupný ~d~, ale to se nedá nic dělat.
ChemicalJane + 4 86738
13.5.2010 11:38:55
byl na tom manžel... dieta se jakš takš dala, měl sice nemocenskou, protože dělal dost fyzicky náročnou práci a jen na polívce by tam moc platnej nebyl... vypití 4l toho projímadla byl taky pro ěnj docela záhul, normálně vypije tak max 1,5l, takže trénoval už asi týden dopředu, aby to s ním nešvihlo... jakmile to pil, zasednul wc a nepustil nás tam hoooooodně dlouho... nakonec do sebe dostal jen 3l, pak už se mu to vracelo, tak to nechal...
vyšetření - nooo, zjitili mu, že má nějaký hodně zakroucený střeva, takže ho to šíleně bolelo, i když dostal ěnjakej oblbovák...zkontrolovali mu střevo jen k druhé zatáčce, nezvládal bolest... ale tohle je subjektivní! on vůbec bolest snáší špatně takže tohle pro něj nebylo nic příjemnýho.. měl na to jít v celkové anestezii, ale utekl z toho, že néé...

to tě asi moc nepovzbudilo co? no není to příjemné vyšetření a manžel říkal že mnohokrát je příjemnější to vyšetření žaludku tou hadicí (nevim jak se to jmenuje)... suma sumárum - dieta přežít šla v pohodě, projímadlo taky, a pak asi nejvíc záleží na těch střevech no....~d~
Veny+4 sarančata 53381
13.5.2010 11:28:52
Přeji pěkné odpoledne.

Potřebuji poradit a povzbudit..

Prosím ty z Vás ,které podstupily kolonoskoipi,jestli by nebyli tak hodné a nenapsali mi sem jak to snášeli,jestli to bolelo,co oblbovačka atd,atd....

Čeká mě to 25.5 a již jsem 3 krát utekla z čekárny...vážně mám z toho vyšetření strach....
Zufi. 52220
26.4.2010 16:57:29
To je už vlhké v tom balíčku nebo krabičce.
Veruka 98039
26.4.2010 16:55:38
no po použití ten papír vlhký je ~t~
gerda 27858
10.4.2010 10:12:23
Nevím, kam přesně vložit svůj dotaz, tak snad mi poradítě tady. Dnes ráno naše 6-ti letá dcera měla při stolici na povrchu hovínka krev, stejně tak i na papíře. Zácpu nemá, průjem také ne, bobek se nezdál, na "velkou chodí denně", potravinu, která by imitovala krev nejedla. Dost mně to vyděsilo, v pondělí půjdememe k Dr. Ale nemá náhodou s tím někdo zkušennost u svých dětí, co by to mohlo být? Trhlinu jsem u konečníku neviděla. Díky.
Janca.K
  • 
29.3.2010 15:13:05
Ahoj, jmenuji se Janca a měla jsem stejný problem... resila jsem to napred stravou... ale to je na dlouhou trat. Vyzkousela jsem Hemodin gel na doporuceni lekarnika. Je bezvadnej.... vůbec nesmrdi a dobre se roztira, vztrebava a hlavne nespini pradlo. Postupem casu jsem si jeste prikoupila od stejne firmy Valosun Hemodin. Beru jednu denne a mam klid. Jsem opravdu v pohode a vrele ti to doporucuji.
Janca.K
  • 
29.3.2010 15:11:23
Ahoj, jmenuji se Janca a měla jsem stejný problem... resila jsem to napred stravou... ale to je na dlouhou trat. Vyzkousela jsem Hemodin gel na doporuceni lekarnika. Je bezvadnej.... vůbec nesmrdi a dobre se roztira, vzdtrebava a hlavne nespini pradlo. Postupem casu jsem si jeste prikoupila od stejne firmy Valosun Hemodi. Beru jednu denne a mam klid. Jsem opravdu v pohode a vrele ti to doporucuji.
Jana
  • 
22.3.2010 8:55:59
Taky doporucuju Detralex.Ke konci druheho tehotenstvi jsem nemohla lezet,chodit,sedet....strasne to bolelo.Masti ani cipky nezabraly. Detralex zabral za par dni a uleva byla neskutecna. Predepsala mi je doktorka. Doplaci se asi 300 korun.
Týna
  • 
21.3.2010 20:43:07
Ahoj, měla jsem náběh na hemeroidy, při velké straně se objevovalo trochu krve na toal. papíru, což mě dost polekalo. Slabé cévy v okolí konečníku znamenají nedostatek vlákniny ve stravě. Začala jsem proto intenzivně jíst obiloviny ve formě müsli - každé ráno do bílého jogurtu a za dva měsíce jsem o ničem nevěděla. Výsledný efekt to mělo ten, že mi tyto snídaně zachutnaly, takže v nich stále pokračuji a tyto problémy se již nikdy nevrátily.
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 773  [Dalších 313 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.