| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Hemoroidy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 773  [Dalších 273 >>]
Des @ Tomik 97279
13.12.2009 19:38:32
Demeter: maminka od kamaradky na hemoroidy trpela cely zivot.. pac se bala po nejakem nepovedenem zakroku jit do dalsiho, ale doslo to tak daleko, ze musela podstoupit dalsi zakrok, ale laserový.. a bolesti ,ktere mela 17 let jsou nadobro pryc a na laser neda dopustit a pry by na to sla znovu, akorat to platila ze sveho a stalo to nekolik tisic.. ale samotny zakrok byl pry bezbolestny, jen potom to chvili palelo..
Demeter+2 55286
13.12.2009 19:20:06
Zuzkabe, moc diky, jsi prvni, kdo mi dal nejake relevantni informace, neb lekar se tim moc nezatezoval, jen me objednal a hotovo, takze z toho mam docela strach, kdyz vubec nevim, do ceho jdu...takze diky...
a muj nick te zajima - proc demeter, nebo to, ze mam doma jedno ditko a v letosnim roce dva andilky?
jeste jednou diky
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
13.12.2009 19:11:12
já měla tu čest už 2x. nejdřív jsem podstoupila potupné vyšetření a objednali mě asi za 2měsíce na zákrok. to dají do konečníku injekci - děsně bolela - a samotný zákrok pak nebolel. jen jsem pak cítila nepříjemný pocit jako při vypalování bradavic,ale jakmile to bylo hodně nepříjemné,řekla jsem a dr na chvíli počkal. potom sledoval (sestra zapisovala),jak rychle se od zmrazení vrací "normální" barva (tak jsem to vydedukovala).dostala jsem silné prášky na bolest a měla jsem tuším na den neschopenku. pamatuju si,že jsem nebyla schopná odejít z ordinace ~t~ večer to přišlo k sobě,ale dalo se to zvládnout. prášky fakt pomohly

podruhé - asi po 5měsících!!! se to vrátilo,ale ne v takové míře. šla jsem z donucení na vyšetření a rovnou mi zákrok provedl,že to není tak velké. už neumrtvoval injekcí,ale sprejem a vůbec to nebolelo.ani ty prášky na bolest jsem si potom nebrala

celkový zákrok trvá pár minut. za 10-15min jsem zase oblečená.

nyní jsem asi 7-8 měsíců od zákroků a zatím tuk,tuk

ale do těhotenství jsem poctivě jedla detralex,který je super,ale musí se užívat dlouhodobě

prosím,vysvětli mi tvůj nick? ~e~

kam bys na to měla jít?
petra 2+Klárka9/02 & Zuza10/07 80183
13.12.2009 13:17:05
http://www.ordinace.cz/diskuse/20385/
ještě jsem našla toto.~e~
Merylin5 68735
13.12.2009 12:58:25
To je pro mě strašná kombinace. Mně vypalovali bradavice, bolest strašná. Nechat si to dělat v těhle citlivejch partiích, to fakt ne.
petra 2+Klárka9/02 & Zuza10/07 80183
13.12.2009 12:48:51
tak to slyším poprvé~e~
boží žena 67104
13.12.2009 12:41:45
ty jo do toho bych asi nešla
já měla tu čest s tekutým dusíkem u kuřích ok na nohách, děkuji nechci
Demeter+2 55286
13.12.2009 12:40:03
mate nekdo zkusenost s vypalovanim hemeroidu tekutym dusikem??? byl mi navrzen tento postup a nedostala jsem zadne info a bohuzel na netu ho take moc neni. A nejak z teto metody nejsem nadsena. Prosim tedy o info, zda jste nekdo absolvoval a jak to dopadlo a probihalo. Moc diky.
Petr 102999
7.12.2009 22:01:05
Dobrý den, nevím jestli píšu zrovna na správný místo ale potřebuju poradit. Je mi teprv 19 let a mám podezření že mám hemeroidy. Je to v tomhle věku vůbec možný? U konečníku mám takovou bouličku velikosti malýho kaštanu, trochu svědí, někdy trochu pálí. Ve stolici sem si krve nevšiml, ale na toaletním papíře někdy krev bývá. Jsem sportovec, ale jako student poslední asi 4 týdny vůbec nic nedělám, pořád jen sedím a nemám žádný pohyb. Alkohol piju jednou týdně, jím docela zdravě. Prosím poraďte mi co mám dělat... Musím jít k doktorovi? Nešlo by to vyléčit nějak jinak bez doktora? Prosím poraďte. předem díky
natali + mimi 06 + mimi 08 89206
27.11.2009 14:17:41
ahoj,
prosim o radu,
po dvou detech mam problem s hemeroidy, nekdy je to lepsi, jindy se to zhorsi, kazdopadne ted jsem se odhodlala, ze to budu resit, abych se toho zbavila, drive nez budeme mit treti miminko...
chtela jsem poprosit, zda by mi nekdo z vas mohl poslat kontakt na doktora v Praze, u ktereho byl spokojeny?
mam strach s tim vubec nekam jit, a predstava, ze natrefim na nejakeho neumetele me desi :-(
dekuji moc
[<<Předchozích 490] Názory 491500 z 773  [Dalších 273 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.