Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pavla |
| • |
18.6.2006 14:55:03
Žilní / cévní stěny se posilují rutinem, bioflavonoidy, výborná je i ginkgo biloba, která prokrvuje. V lékárnách je to pod názvem Ascorutin (vit. C + rutin, bez příchutě), C-vitamin Rutin (vit. C + rutin, s výbornou chutí), Veregin (vit. C + rutin + bioflav. + gingo , bez příchuti - je to koncentrované).
|
| Patrika |
| • |
31.5.2006 15:47:21
Rada bych natukla dost intimni tema, ktere jsem tu nenasla (nevim, zda jsem hledala spravne a vsude...).
Mam uz par let vnejsi hemoroidy, chvili jsem mela potize, ale uz asi ctyri roky vubec nic (rychle zatukam). Jen jsou videt, citit na omak atd. Nic jineho me netrapi. Samozrejme je mi hrozne trapne kdyz jsem s muzem o tom mluvit, takze o tom nemluvim. Vzdycky doufam, ze to nejak prejde.. Pripadam si tim takova oskliva, da se to spatne popsat, proste to neni hezke. Navic mam, asi jako jedna z mala, rada analni sex, tedy ne kazdy den, ale obcas ano. Nic me pritom neboli, vsechno je v poradku, velmi me to vzrusuje. Samozrejme mluvim o normalnim, jemnem sexu a ne nejakych divokych analnich orgiich, to bych se skutecne bala, ze si s tim neco zas udelam. Mate nekdo podobnou zkusenost? Je mi trapny ten pocit, ze mi tam muz sahne treba jen prstem a uciti to...hrozne to chci, ale pak najednou ten stud jakoby zkazi ten muj pocit vzrusenosti. Kdyz se zname dele, nebo kdyz to prejde a vubec to neresi, je mu to uplne jedno, tak se velmi rychle uvolnim..Ale jinak se citim strasne trapne a neprijemne. Obzvlast kdyz pred samotnym sexem samozrejme potrebuji trochu uvolnit a pripravit prstama (nezlobte se, ze to pisu tak otevrene), abych z toho mela nejaky pozitek a nebolelo me to.. Budu vdecna za jakykoli nazor i zkusenost.. Po tom, co jsem tu cetla bych se i tak bala jit na nejaky zakrok. I kdyz bych si samozrejme prala zase normalni, hezky hladky zadecek a ne tohle.. Diky moc. P. |
| takymam |
| • |
30.5.2006 15:33:14
No, já bych to zhrnul, že pokud má někdo krev z konečníku na papíře, tak by bylo určitě vhodné, zajít za lékařem, který vám sice strčí prst do konečníku, ale vy, si nakonec oddychnete, protože vám řekne tu radostnou novinu, že máte JEN hemoroidy a ne rakovinu střeva jako moje matka..A doporučí třeba i nějakou tu léčbu..
Jestliže máte např. vnitřní hemoroidy, tak jistě uznáte, že můžete mazat "kolem" jak chcete,jak dlouho, ale nebude to moc platné..,pokud máte vnitř.h. |
| Radka |
| • |
29.5.2006 18:15:25
Co se tyce techto problemu,tak ja jsem taky po ctyrech operacich,ale myslim jsi,ze ty operace Vam moc nepomuzou,pokud se nezmeni take stravovaci system a to hodne pit,ale take jist hodne zeleniny,ovoce a vlakniny,mne vlastne dostalo s techto proplemu predevsim tohle.Zmena stravy.Takze kazde rano na snidani ovoce nebo cerealie s mlekem.A jelikoz predtim jsem zila v cesku,tak jsem take hodne jedla chleba a vubec veskere pecivo,takze to byl hlavni problem,protoze to mne hodne zatvrzovalo,ikyz jsme hodne pila.Ted momentalne ziji v mexicu a jlikoz tady nemaji tak dobry chleb jako unas,tak ja vlastne skoro vubec pecivo nejim.A muzu rist,ze je to uplne radikalni zmena.
A to musim rict,ze ja jsem mela problemy jiz od mych trinacti let,ted je mi 27,ze se mi obevovala krev ve stolici.A nevenova jsem tomu vetsi pozornost.Az kdyz jsem se tedy dozvedela,ze to muze vest az k zanetu a tak k postupne rakovine. Musim rict,ze ted uz tri roky nemam zadne problemy,jenom kdyz se clovek nema cas najist pres den tak jak by mnel anebo jste v dennim zhonu.Ale musim rict,ze opravdu zmna jidelnicku dela zazraky. Muzu Vam take doporucit jeden krem,ale nevim jestli ho tedy v cesku budou mit,mozna ano,ale pod jinym nazvem.Jmenuje se XYLOPROCT PLUS a jeho slozeni je lidokain,hidrocortisona,zinek,excipiente,subacetato de aluminio. Tato mast je super,za dva dny ani stapa po bolestech a po otoku.Vyrabi ji Astra Zeneca.Ale jak rikam,nevim jestli je k dostani take v cesku. |
| Kamila |
| • |
28.5.2006 18:44:06
Díky za rady,jestli budu krvácet tak budu muset na to vyšetření jít.Jinak se snažím hodně pít asi 2,5 až 3 litry denně a hodně chodím asi 3 km denně i víc.Zkusím si koupit ten Veregin,jestli to pomůže.
|
| takymam |
| • |
28.5.2006 17:01:34
No..já to oddaloval tak dlouho...že jsem pak na wc málem vykrvácel..Trvalo to ale několik let..než jsem se dostal pod kudlu..
Ze začátku..červený papír..pak rok, dva mastičky všeho druhu..pak se to začlo, jak jinak..zhoršovat..Otok při stolici byl tak velký..že se nešlo vyprázdnit..Občas to prasklo..takže krve...Ale jak jsem měl vykrvácet...tak sem šel..asi ale dost pozdě...Jinak jsou vnější(muj připad) a vnitřní..A každé se operují jinak... Vyšetření v pohodě...než mi udělali tu opeaci...chodil sem po dr tak pul roku..A to si časem zvyknete..že vám pokaždé hledí tam, a strkají prst--A já zezačátku chodil na fakult. kliniku..Takže se mi tam koukalo vždycky tak 5-15 studentů..ale nato už pak nemyslíte...Těd, rok po operaci...pohoda...uplně jiný život... |
| ivana |
| • |
27.5.2006 23:10:58
Ahoj Kamilo.Tytéž problémy mívám také.Před 4lety jsem vyšetření konečníku podstoupila-nic přijemné,dá se vydržet.Rada lékařů-hodně tekutiny-3-4litry denně,nevím jak Ty,mně zásadně dělá problém,po každé stolici máš-li možnost omýt,na noc mast Dubová kůra,jal jsem již psala,sprchování konečníku studenou vodou.Uvidíš,Nepřejde-li,lékařská prohlídka na místě.Držím palce.
|
| ivana |
| • |
27.5.2006 23:01:06
Ahoj.Na stáhnutí je dobré sprchovat večer konečník studenou vodou,co nejdéle vydržíte.Rada od otce-opravdu pomohlo.
|
| ivana |
| • |
27.5.2006 23:01:05
Ahoj.Na stáhnutí je dobré sprchovat večer konečník studenou vodou,co nejdéle vydržíte.Rada od otce-opravdu pomohlo.
|
| Kamila |
| • |
27.5.2006 19:18:43
Je mi něco málo přes třicet a už asi měsíc mám po stolici na papíru jasnou krev,nyní byl chvíli klid ,ale včera při tužší stolici zase trošku krev,jinak bolesti téměř nemám.Musí jít člověk k doktorovi? Já mám z toho vyšetření hrůzu,poradíte někdo?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.