| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Hemoroidy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 773  [Dalších 103 >>]
takymam
  • 
25.5.2006 8:04:35
Promin, já říkal, že nechci dělat chytrého...Myslím, že v názvu, v hlavní diskusi si toho všimne každý, na rozdíl od jednoho příspěvku..
A , já vím že to není omluva, ale na smartphonu, se to opravdu píše špatně..A alespoň nejsem z těch, kteří si zapínají kontrolu pravopisu.Ale jinak děkuji za opravu..
VK
  • 
24.5.2006 9:56:47
Když už jste u těch oprav-nepíše se "aby jste",ale "abyste".A u slovesa neztrapnilY -je v tomto případě měkké I.Myslím si,že těch hemEroidů si lidé tolik nevšimnou jako těchto chyb v pravopisu.
takymam
  • 
21.5.2006 11:33:28
Já, jen..jsem po několika operacích hemoroidů..a nechci dělat moudrého..

Ale hemEroidy neexistují !! ..

Zprávný lék. název jsou hemOroidy...jájen...aby jste se někdě zbytečně neztrapnily..K

Misicka
  • 
30.4.2006 14:49:05
VEREGIN je výborný. Po třech týdnech začla ta boule pomalu mizet. V lékárně jsem si ještě k tomu dokoupila Vitamin C s rutinem a dávám si 5 tabletek denně, protože rutin je na zpevnění stěn. Je i v tom Vereginu, ale čím víc, tím lépe. Měsíční léčba mě vyšla na stovku a na operaci jim prdím...
Lenka +4 30825
28.4.2006 14:22:07
Holky, nemám s tím problém (naštěstí), ale moje mamka na doporučení kamarádky používá žindavovou mast od Dr. Popova a mooooc si to chválí. Po mnoha letech a zkoušení čehokoli, konečně pozitivní změny. Tak to taky zkuste.
http://www.popov.cz/produkty/bylinne_masti/Zindavova-mast/338/?url=index.php%qshop%rprodukty
Del 40592
4.4.2006 20:39:20
Zdeni, já to mám stejný, hemeroidy mívám před menstruací a během ní (což je ta nejblbější doba pro hygienu) a také je mám spíš po průjmu než po zácpě.
Holky poraďte!!

Jo a jak se posilují ty stěny ? Respektive čím?

Jinak já používala koupele dubová kůra, mastičku, i čípky. Ale většinou nic nepomohlo až to prostě samo odeznělo :(
Jo občas beru askorutin a papám hodně papriky, kde je rutin.
Petra
  • 
4.4.2006 10:37:52
Tak to vyzkouším, děkuju za radu.
Petra
  • 
4.4.2006 10:37:52
Tak to vyzkouším, děkuju za radu.
Jasa, 3 kluci+// 22053
3.4.2006 21:54:17
Ahojte, musim se sverit s tim, co mi pomohlo, ac jsem tomu neverila. S hemeroidy jsem mela problemy uz pred tehotenstvim,ale nijak vazne. Po porodu bylo ale kazde vyprazdnovani silene utrpeni. Fakt hruza. krvácení, bolest, svědění... Vyhodila jsem spoustu penez za masticky, cipky, gely... Premyslela jsem o operaci. ¨

Po sedmi mesicich utrpeni mi muj deda doporucil recept, ktery sam kdysi vyzkousel.

Ráno na lačno si dát 1 lžíci rozpuštěného medu s 1 lžíci rozpuštěného klasického másla. Pak počkat 30-60 min nez si date normalni jidlo. Rekl,at to vydrzim 2 týdny. Pořád nic, a po 10 dnech jakoby mávnutím proutku bolest zmizela, h. sice ne, ale vyprazdnovani mi nedela problem.

Po 2 mesicich jsem to ale zopakovala, protoze jsem mela pocit, ze se to vraci. Ale od te doby nic.

Jinak deda rikal,ze jemu se i H. zatahly,coz mne teda ne, asi jsem to nechala moc dlouho.

Vyzkoušejte.
Zdena
  • 
17.3.2006 21:31:22
Vím, že hemeroidy většinou pramení ze zácpy, ale já mám opačný problém neustálý chronický průjem a tím se ty hemeroidy také nevyléčí. Zkoušela jsem vlákninu, ale po té to bylo ještě horší. Tím, že chodím na velkou tak 3-4 denně není šance na zlepšení neměl by někdo z vás tip jak se toho průjmu zbavit něco přírodního a neškodného?? Díky moc za rady. Jinak používám čípky faktu mast z dubové kůry tím to udržuju jakž takž, ale není to dobré.
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 773  [Dalších 103 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.