Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alča |
| • |
13.2.2006 18:46:18
Asi ANO. Tak jak to popisuješ tak vypadají klasické příznaky. Nevím jestli seš po porodu nebo těhotná, často právě v těch období tyto příznaky jsou. Ale upraví se to.
|
| Stela |
| • |
13.2.2006 13:05:02
Ahoj,já vlastně ani nevím, jak přesně hemeroidy vypadají, ale předevčírem se mi udělala na konečníku boule, strašně to bolí při sezení i při chůzi. Krev ve stolici nemám, ani to nesvědí, jen děsně bolí. Myslíte, že jsou to hemeroidy? Díky moc za každou odpověď.
|
| Dana |
| • |
12.2.2006 18:17:23
ahoj, moc nemůžu na net, jenom u kamarádky, takže vám napíšu svoje s hemeroidy. Operace mi nezabrala, ale celkem se to upravilo po změně životního stylu. Chce to hodně chůze a pít a pít, tak oparaci nedoporučuju a hodně to bolelo i po zákroku, celkově se to zhoršilo než zlepšilo. Teď to mám celkem upravené, taky jsem jedla vlákninu samotnou, možná i ta pomohla pak to trošku upravit, když už bylo zle.
|
| Jarka |
| • |
11.2.2006 20:56:41
Mně se ten stav zlepšil, když jsem si dělala koupele z dubové kůry a k tomu užívala 2x denně tabletu Vereginu. Ono asi určitě záleží i v jakém stadiu ty hemeroidy jsou. Chce to zkoušet, každému zabírá něco jiného. Někomu už jen operace. Ale ty tabletky jsou alespoň bezbolestné...
|
| Alenka |
| • |
8.2.2006 9:00:17
Ahojky, tak přesně takhle jsem poznala, že hemeroidy mám. Taky to bylo na záchodě, neměla jsem žádné bolesti, ale pořádně jsem se vyděsila. Hlavně, když jsem četla,. že krev znamená ihned vyhledat lékaře. Nakonec mi poradila jen gynekoložka, které jsem se svěřila při normální kontrole, že to je ono. Tak jsem upravila jídelníček, stolice nesmí být tuhá, protože to způsobuje ono krvácení. Je to 3 roky zpátky a čas od času krvácí hodně při velké, bohužel to k těm vnitřním patří. Kamarádka byla na proktologii, vyšetření zrcadlem bolestivé, pak si nemohla pomalu sednout a od té doby hemeroidy i bolí ji. Tak já nikam nespěchám, docela to mám pod kontrolou a po porodu taky OK, z toho jsem měla strach, protože ted mám prcka... Tak neboj a vydrž.
|
| Jana |
| • |
8.2.2006 4:16:57
Ahoj,snad mi tu muzete poradit.Hledam odpoved na muj problem.Musim se totiz priznat,ze poradne nevim jak hemeroidy vypadaji.Mam ted ale problem,ze pokazde jak jdu na "velkou" tak krvacim z konecniku-a docela dost.Jinak nemam zadny problem.Zadne bolesti,zadne boule(tak si predstavuji hemeroidy)tam nevidim.Tak co to tedy je?Muzou byt hemeroidy vnitrni,ze nejsou videt?Myslite ze je to krvaceni normalni a nebo bych radsi mela dojit k lekari?Je mi trapne jit k doktoru a taky nemam hlidani pro deti,tak proto se nejdriv zkousim zeptat tady.Holky diky moc za odpoved?
|
| Ája |
| • |
6.2.2006 15:34:01
Ano, máš pravdu. Úplně mi vadí reklamy z Proctokliniky v rádiu a pod., trápí vás hemoroidy, máme řešení.... Je to pěkný nesmysl, protože to řešení není. Je hodně smutné, že po zákroku, který je bolestivý, i když tvrdí, že je bezbolestný má člověk hemoroidy dál a ne-li ještě větší potíže. Takže strava strava a zase strava a hodně tekutin. Hemoroidy mám od porodu.
|
| wellnesska | 38381 |
|
|
5.2.2006 9:20:28
operace nepomahaji!masticky nepomahaji!jedine co pomaha je zdrava vyziva 100% na prirodnim zakladu.mam to overeno z praxe.a hodne pit obycejnou vodu bez bublinek,protoze bublinky odvapnuji kosti a tvori celulitidu.
|
| Kikina |
| • |
19.1.2006 19:15:43
Ano já dostala mastičku právě předpisem teď v těhotenství, smí se tedy používat. Zatím však nepomáhá :-(
|
| Gabča |
| • |
15.12.2005 19:31:04
Nevíte jestli je vhodné používat masti na tyto problémy v těhotenství?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.