Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lada |
| • |
17.3.2006 19:20:16
Ano tak tuto potupu jsem si jak popisuješ zažila rovněž. hemeroidy mám stále a už bych toto nikdy nepodstoupila. Akorát jsem pak trpěla měsíc místo týden. A ještě se to zhoršilo. Takže pít, masti, čipky, pohyb.
|
| Kopretinka |
| • |
17.3.2006 15:54:27
AHOjky,jestli nekomu poradim,napisu vam moji zkusenost.Hemeroidy se mi v tehotenstvi zhorsili tim,ze jsem brala od gynekologa zelezo a po tom je vetsi zacpa.Malinko krve,trochu paleni po stolici.V tehotenstvi a po porodu pri kojeni je vhodna mast nebo cipky PREPARATION H.
Po porodu jsem to mela horsi a obvodni dr.me poslala na chirurgii,kde mi dr.rekl,ze kdyz kojim,je lepsi chodit ambulantne asi 8 navstev a rekl pokazdy to bude trochu palit,ale dela se to na etapy.Byla jsem tam 2x,poprve hrozna bolest jak kdyz vam tam strkaj rozpalenou zehlicku,podruhy jeste horsi,malem jsem tam omdlela/rikala jsem si zlatej porod proti tomu!/domu jsem nakym zazrakem dolezla a jeste tejden mela hrozny bolesti pri stolici,potreti uz jsem tam nesla,tak se to postupne zacalo zlepsovat,snazim se zdrave jist a ted uz to nemam skoro vubec.Muzete si koupit v lekarne PSYLLIUM dat lzicku do vlazny vody-je to prirodni,nenavykovy,fakt pomuze. |
| TOK(Kristýnka 02/04) | 11171 |
|
|
17.3.2006 14:02:45
já měla hemerodidy i před těhot. po těhotenství se to zhoršilo ale velice moc mi pomáhají mas a čípky FAKTU nevím ale zda jsou vhodné pro těhotné ženy.... jinak snaž se vyvarovat zácpě jak jsem kojila tím že jsem byla odvodněná jsem si to ještě zhoršila, podstoupila jsem několik vyšetření ale prostě nic.... však kdyby jsi ještě něco chtěla vědět pošli email.
|
| Leni |
| • |
17.3.2006 10:53:07
Má někdo zkušenost s tím, že otěhotněl a hemeroidy už byly jak se to potom třeba zhoršovalo popř. co pomohlo. Jestli v tom těhotenství to pak bylo hodně špatné. Nutně potřebuju poradit, prosím. Díky všem
|
| Petra |
| • |
14.2.2006 21:48:51
Kamarádka mi dala typ na tuto debatu o hemeroidech a já ráda přispěju svojím příběhem. Mám hemeroidy taky, měla jsem je možná z porodu, ale nevěděla o nich až při stěhování nábytku a tahání skříní... Tak jsem prodělala hodně nepříjemné vyšetření a oparace jsem se tak bála. Trpěla jsem jako blázen cca.3 měsíce a nakonec se to zlepšilo. Koupala jsem v dubovce, patlala mastičkou i dubovou mastičkou - ta je dost dobrá. Vypadalo to přesně jako křečák, mám k nim sklon, ale ty zatím nebolí, ale jsou viditelné. Takže vypadalo to naprosto stejně akorát na horším místě. Nakonec po těch měsících se to zmenšilo, je tam minimální bulka, která mi nepřekáží, občas ale i teď bolí, ale dá se s tím celkem v pohodě žít. Hodně cvičím i předcvičuju holám a to je docela problém na tyhle věci, zhoršuje to. Už i uvažuju přestat s tím. Jinak jako balzám působí běhání či chůze jako taková, ale ne zátěž a velká námaha.
|
| xy |
| • |
14.2.2006 20:41:39
no Alčo, můžu ti říct že v tom stavu v jakém jsem to měla, jsem byla šťastná že mi to chtěl někdo řezat :) Dřív se mi občas udělala boulička, cítila jsem ji tam (hlavně v tangách) a po namazání Avirilem zmizela, ale tohle byl jiný případ....
|
| Stela |
| • |
14.2.2006 15:54:55
Ahoj, moc Vám oběma děkuju za Vaše příspěvky. Zatím ještě chvíli počkám než půjdu k dr.(jsem totiž hrozná poseroutka). Kamarádka mi dala specielní mast na hemeroidy a koupu se v dubové kůře. Snad to pomůže a zmizí. Zatím se to nezvětšuje ani nezmenšuje, ale bolí to stejně. Těhotná nejsem a od porodu je to už 18 měsíců, tak nevím, jestli je toto příčina, ale spíš si myslím, že jsem si to vyvolala nadměrnou zátěží - začla jsem chodit hodně na spinning a posilovat a hlavně ten večer, co jsem to zjistila, jsme byli hrát bowling - tak jestli jsem to nějak namohla, nevím. Taky od těhotenství trpím na křecové žíly a když jsem tu bouli koumala, tak je to takový zvětšený křečák :-( . Tak Vám ještě jednou moc díky a všem přeju, ať se vám hemeroidy vyhýbají obloukem .... nikdy jsem nevěřila, jak to člověku může znepříjemnit život :-(
|
| Alča |
| • |
14.2.2006 10:23:44
Nedám ti za pravdu. Mám tu samou zkušenost a je nněkdy zbytečné hned letět na chirurgii. Samozřejmě, že ti to tam hned budou chtět řezat, kšeft je kšeft. Ale po 2 měsících se mi to upravilo. Boule zcela zmizela. Občas se objeví znova v menším rozměrzu a pak zase zmizí. Musí se to dostat pod kontrolu a zjistit co člověku dělá dobře, je to individuální. Hlavně nesedět, takže sedavé zaměstnání to jen zhoršuje. Mám kamarádku na finančním, takže po mcelých dnech v kanclu už byla na třech operacích a znova a znova se jí dělají.
|
| Alča |
| • |
14.2.2006 10:23:43
Nedám ti za pravdu. Mám tu samou zkušenost a je nněkdy zbytečné hned letět na chirurgii. Samozřejmě, že ti to tam hned budou chtět řezat, kšeft je kšeft. Ale po 2 měsících se mi to upravilo. Boule zcela zmizela. Občas se objeví znova v menším rozměrzu a pak zase zmizí. Musí se to dostat pod kontrolu a zjistit co člověku dělá dobře, je to individuální. Hlavně nesedět, takže sedavé zaměstnání to jen zhoršuje. Mám kamarádku na finančním, takže po mcelých dnech v kanclu už byla na třech operacích a znova a znova se jí dělají.
|
| xy |
| • |
13.2.2006 21:45:22
Podle toho co popisuješ (bolest, boule) to vypadá na stejnou věc co jsem měla já - trombotizovaný externí hemoroid. Taky to nekrvácelo ale nejdřív se mi udělala boulička, která se zvětšovala až jsem taky sotva seděla. Skončilo to 1x řezáním na chirurgii v lokálním umrtvení a druhý den znovu (poprvé se to nepovedlo) již v celkové narkóze, poté se mi již ulevilo a dokonce jsem 2 dny po druhém zákroku absolvovala 8-hodinový let za oceán. Obávám se, že jestli to máš v tomhle stádiu, tak nic jiného nepomůže, zkus zajít na chirurgickou pohotovost nebo i k obvodnímu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.