Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mil a Fili 3.11.a Moni 7.12.07 | 17418 |
|
|
24.8.2005 22:27:45
Ahoj holky, tak vas tu tak procitam. Mela jsem s tim problemy taky. Sem tam to jeste zazlobi. :-)
Takze co se tyce operace, nevim jak dlouho kdo kojite ale ja mela laporoskopicky delany zlucnik odstrikavala jsem a pak kojila v pohode dal. Byla jsem plne pod narkouzou odsate mleko jsem proste vylevala a pak posilala domu. :-) Co se tyce cipku tak si myslim ze jsou celkem na nic lepsi je masticka. Ted to myslim vseobecne. :-) A hlavne dodrzovat ty zasady co pisou ve vsech tech priblblejch letacich. Pravidelna stolice, dostatek vlakniny,hygiena.... Najdu ten letacek a jeste to najdu. Taky me pomohli nejake prasky, na to aby mi ty hemerouse nekrvaceli :-) Na predpis. |
| Marketa |
| • |
24.8.2005 13:32:09
Ahoj, nevim v jakem stavu jsou tvoje hemeroidy (zni to divne, kdyz se to tak napise, ja vim), takze nevim jestli moje rada bude neco platna. Ja mam dobrou zkusenost s kremem Rectinol of firmy Pfizer. Obsahuje: Benzocaine, Zinc Oxide, Methyl Hydroxybenzoate a Adrenaline.
|
| Alice |
| • |
23.8.2005 21:38:06
Prosím poradit nějaký ozkoušený lék na hemeroidy. Ráda si nechám i předepsat, jenom bych chtěla vědět jaký je fakt dobrý.
|
| Petra |
| • |
12.8.2005 10:41:50
Takže hemoroidy zhoršují všechny pěny do koupele, které působí agresivně. Takže jedině koupáníčko ve vodě, rovněž se potíže mohou zhoršit na bazénech, saunovat vůbec - z důvodu rozšiřování cév. Tak takhle jsem to vyčetla v knížce o zdraví rodiny.
|
| Alena |
| • |
9.8.2005 15:01:56
Tak jako já. Právě si říkám jestli se to po koupání nezhoršuje, už z toho začínám blbnout :-)
|
| Petra |
| • |
8.8.2005 18:33:35
Pro Alenu: koupu se no spíš se koupala asi tak 3x. Mám 4 měsíční princeznu a jsem s ní celý den sama tak to něja nestíhám.
|
| Alena |
| • |
8.8.2005 12:18:43
Ahoj Petro, měla jsi hemeroidy až po porodu nebo už před? Já až po porodu a taky děs. Pomáhá ten heřmánek nebo to koupeš zatím jen krátkou dobu? Dubovku jsem zkoušela.
|
| Petra |
| • |
8.8.2005 10:40:59
Ahoj holky,
jsem 4 měsíce po porodu a mám hemeroidy. Bože jak to bolí. Tak jsem se začala ráchat v dubové kůře, ale doktor mi řekl, ať se koupu v heřmánku. Tak se ráchám a ráchám. |
| Alena |
| • |
8.8.2005 9:43:24
Nedělá mi dobře koupel, hlavně přísady...... to může dráždit a vyvolat reakce, že?
|
| Alena |
| • |
7.8.2005 21:56:12
chci se zeptat, jestli na hemeroidy vadí koupání třeba v bazéně, ve vaně, apod..... PORAĎTE!!!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.