Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Svetlana. | 4535 |
|
|
28.7.2005 11:10:12
Ked budes mat chut, ozvi sa mi mailom, rada si o tom pokecam v "rodnej reci" [na cantienica.de najdes diskusne forum v nemcine, kde sa da spytat autorky]. zatial poznam len jednu dievcinu, co take cosi cvici, aj tu zatial nei osobne, ani mailovo, len viem, ze existuje.
Mam s tym cvicenim naozaj vyborne skusensti! Co sa porodu tyka, zacala som vdaka tym cviceniam behat, citim sa relativne fit (t.j. nic ma neboli) aj rpi dvoch detoch ... |
| Dana |
| • |
28.7.2005 9:11:07
V němčině mi to nevadí, děkuju ti.
|
| Svetlana. | 4535 |
|
|
26.7.2005 14:46:20
tu je trochu viac nascanovanych stran z nemeckeho vydania .
|
| Svetlana. | 4535 |
|
|
26.7.2005 14:43:53
Dani, musis pozriet kniznice (kedysi som to v nejakej ceskej nasla), myslim, ze to je davno vypredane. Je to utla knizocka, v pripade potreby aj okopirujes. Ja ju bohuzial nemam, inak by som ti to okopirovala. Mam len nemecke verzie.
Alebo si to objednat nemecky napr. na amazone . |
| Dana |
| • |
26.7.2005 0:10:31
Tu knížku bych si ráda koupila, ale zatím se mi nepodařilo ji sehnat. Pokud máte někdo nějaký odkaz na netu atd. uvítám to. Moc děkuju.
|
| Svetlana. | 4535 |
|
|
21.7.2005 12:43:41
Skuste popatrat po knihe S pocite tigřice , Benita Cantieni, do 1-3 mesiacov by mal byt pokoj na vecne veky, ak samozrejme clovek bude nadalej venovat zopar minut denne cviceniu (ale to uz je automatika).
Sama s hemoroidmy skusenost nemam, nemozem potrvdit 100% metody, ale za cantieni-metodu ako taku by som dala ruku do ohna :-) Nemecky existuju aj ovela aktualnejsie vydania, vid cantienica.de . |
| Aja |
| • |
21.7.2005 11:44:11
Pomohlo. To víš, taky se bojím, aby se to zase neopakovalo... Ale to se vlastně může i po zákroku, takže hemeroidy jsou prevít. Hodně známých lidí z okolí bylo na nějakém odstranění, ať už klasicky nebo na odkroužkování, leaseru, apod. A mají to znova. A tak radši zpevnit, ne. To je aspoň podle mého názoru mnohem lepší a zatím mi to pomohlo moc.
|
| Janina |
| • |
20.7.2005 12:35:27
Chtěla jsem se zeptat to vám to pomohlo i ze stádia kdy už je stráta krve značná kdy to oparvdu praskne to už asi nepomůže jen zpevnit tedy prasklo to jen 1x a bylo to strašný pak už ne. Tak se bojím aby se to neopakovalo.
|
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
19.7.2005 23:24:29
a můžou ty preparáty, co o nich píšeš, i kojící matky?
|
| Alena |
| • |
19.7.2005 22:40:07
Ano zpevnit stěny, souhlasím a nepřemýšlet o nějakém zákroku, dá se to napravit i v hodně špatném stavu. Já myslela taky, že ne a přesvědčila jsem se o opaku. Oli, co píšeš je nejlepší řešení.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.