Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
17.5.2005 19:15:39
Ahoj,
mě osobně teda velmi rychle pomohly homeopatika HAMAMELIS VIRGINIANA v ředění 5CH. V akutní fázi se to užívá 3xdenně 1 kulička první 3 dny, pak se vynechá jedna dávka na 2xdenně a pak 1xdenně podle ústupu obtíží. V neakutní fázi, kdy to nebolí nebo nějak nezlobí, tak jsem to užívala 2xdenně 1 kuličku a po 3 dnech mi ten hemoroid úplně zmizel. Homeopatika se smí i při kojení a v těhotenství akorát se nesmí kombinovat s mátou peprnou, mátou marockou a mentholem. Takže pozor na žvýkačky, zubní pasty atd. a užívá se to hodinu po jídle nebo 15 minut před jídlem. A po vycucání se nesmí nic jíst a pít těch 15 minut, aby to sliznice vstřebaly. |
| Ferdulka | 10415 |
|
|
17.5.2005 8:57:09
Já měla mastičku Preparation H,taky fungovala báječně a brzy.A taky jsem kojila a mohla jsem jí mazat.
Držím palce. |
| MartinaSka | 27110 |
|
|
16.5.2005 15:10:08
Ahoj Míšo,
mně se udelal hemeroid asi 2 měsíce po porodu. Hrozně to bolelo a při stolici krvácelo. Samozřejmě jsem se po každé stolici omývala a mazala to dubovou kůrou. Vůbec to ale nepomáhalo, pak jsem na záchodě při stolici i brečela a myslela už na operaci. Skoro jsem nemohla sedět u počítače :-) Šla jsem do lékárny a koupila si krém Procto-glyvenol (stojí snad kolem stovky). Už nevím, jak dlouho jsem to mazala, možná měsíc, ale po dvou týdnech to bylo určitě lepší a teď jsem v pohodě, nic mě nebolí, hemeroid se skoro ztratil. Lékárnice mi krém doporučila i když kojím. Mají ještě čípky, ty jsou prý účinnější, ale při tom kojení nejsou doporučovány. Hodně štěstí při léčbě. Martina |
| Nikoušek | 30120 |
|
|
15.5.2005 9:27:32
Michaelko, samozřejmě choď, jen jsem chtěla říct, že pokud stojíš a h. vyleze, uskřine - obepne ho svěrač, pak to bolí. Určitě se pravidelně umývej. Skvělý, že kapesníček ulevil, třeba to k něčemu bude a klidně bych ho používala dál, budeš mít prdelku jak miminko, ... Zkus ale ten gel z dubové kůry, uchovávat v lednici a nanášet chladný. Nebo koupele v dubové kůře. Člověče, 3 měsíce, to nebude vyloženě porodem, dávno by Ti to zmizelo. Zkus co nejvíc těmto partiím teď věnovat čas a pak mi napiš, jak zvládáš. Mě to fakt zmizelo samo. A hlavně - nejez věci, které staví.. Hodně vlákniny, hodně pít. Měj se.
|
| Michaela+Nina 2/05 | 26182 |
|
|
14.5.2005 22:32:53
po porodu mam 3 mesice. Ono to porodem uplne nezacalo ale dost zhorsilo. Predtim jsem jen obcas mela trochu krve pri stolici, ale ted uz to boli i pres den.
Vcera jsem ale objevila, ze mi ulevilo utreni mokrym ubrouskem ktery pouzivam na mimi - je tam hermanek a aloe. Treba by to mohlo zabrat :-)) Ty pises, ze nemam chodit cely den? Takze vadi i hodne chodit? |
| Nikoušek | 30120 |
|
|
12.5.2005 16:46:15
Věřím, že by se Ti to, pokud budeš opatrná na stravu a na to, abys netahala těžké věci a nechodila celý den, mohlo po nějaké době samo spravit. Tím porodem to začalo, ale až se tělo uklidní, tak to třeba odezní. Taky jsem byla nesvá při představě, že skončím na lehátku s vystrčeným zadkem na doktora. Nebojím se žádné bolesti, ale té nepříjemné polohy. Mimochodem, co vím od pacientů, ten zákrok opravdu nebolí. Jak jinak se to dělá, nevím. Náš doktor vždy všechno řešil radikálně. Ale vzpomínám, že než mi "hemoš zmizel", tak mi bylo nepříjemné, jak jsem ho pořád cítila mimo konečník, vždy když vylezl ven a já nevěděla, jak těma půlkama pohnout, abych ho vrátila zpět. Fakt si myslím, že se to spraví. Jak dlouho máš po porodu ?
|
|
|
12.5.2005 14:06:16
dik za radu.
mam to takhle problematicke prave po porodu. Boli me to i kdyz sedim. Operace se ale docela desim :-( Ty jsi zdravotnice? Pry existuje nejaka "operace" pri ktere te nerezou je to pravda? Jinak nesedave zamestnani nemam ani nahodou :-((((( Co by mohl delat clovek ktery sedet musi? michala |
| Nikoušek | 30120 |
|
|
10.5.2005 19:24:33
Ještě bych chtěla dodat, že pokud nic nezabírá z toho, co jsem psala - koupele, mastičky a tak, tak se hemoroidy léčí operativně. Nejde o nic velkého. Jenom je to nepříjemné ( poloha ). Než jsem odešla na mateřskou, tak jsme takové ambulantní zákroky dělali u nás na soukromé chirurgii taky - do polohy na všechny 4, okolí hemoroidu se znecitliví - injekcí a poté se nařízne a náplň, což je vlastně "chuchvalec" zvtrdlé krve se vyjme. 1 steh, který se vstřebá a hotovo. A pak opatrně na stravu.
|
| Nikoušek | 30120 |
|
|
10.5.2005 19:14:21
Mám zkušenost s haemoroidy. Při porodu jsem si vytlačila velký bolestivý. Zkusit dubovou kúru. Udělat si vlažné sedací koupele. Dubová kúra se také prodává v lékárně jako gel-krém. Mě ale neskutečně rychle a efektivně pomohl nějaký speciální krém, který mi oni v porodnici na to dali. Bohužel nevím, co to bylo.
Do budoucna prevence - Když se jde na velkou, netlačit dlouho, prostě jdu, až už se mi opravdu chce.(Můj manžel je vždy na záchodě dlouho, i 15 minut, zadělává si na ně) Po velké vždy omýt vlažnou vodou a mýdlem. Možná je to problém ( práce, cesta) nebo alespoň vlhčené kapesníky s sebou. A nikdy nezastavovat kadění svíráním prcky, to se nesmí. ( naopak nás na zdravce učili, že zastavovat močení vědomým svíráním je zdravé, prevence unikání moče na stará kolena) Nevybírat si zaměstnání, kde se sedí. Jíst to, co nestaví a dobře se vyprazdňujeme... Zdravím. Nikina |
|
|
10.5.2005 18:42:03
ahoj,
mam dotaz (vzhledem k tomu o cem tu pisete asi trochu banalni), chtela bych se zeptat, jestli nemate nekdo zkusenost s lecbou hemoroidu. michala |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.