Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Martina 78 + 2 kluci+1slečna | 23330 |
|
|
14.7.2005 12:00:52
Pro všechny co tento problém trápí dávám kontakt http://www.cliniq.cz/Kontakt.html
Zde to léčí pomocí ambulantní léčby 4 návštěvy mezi nimi vždy tři týdny pauza a princip léčby je v tom, že se hemeroid přiškrtí gumičkou ten pak upadne za pár dní a už nikdy se to nevrátí pár známých včetně mého manžela na tom byli a super zákrok je nepříjemný jako každé ukazování intimních partií, ale nebolí. Jen je problém stojí to 10.000,- ale kdo má tyhle problémy rád to zaplatí tak snad jsem vám trochu pomohla.. |
| Danča - 2.2.2005 |
| • |
13.7.2005 23:05:03
Ahoj Petře, i já jsem občas opravdu poplakala s hemeroidama. Po těhotenství tu najednou byly a vůbec jsem netušila oč jde. Až na gynekologii mi lékařka sdělila, že se jedná vlastně o ty hemeroidy a nakonec mi řekla, že v těhotenství i po porodu je to úplně běžné. Takže dubový gel a hlavně nechodit těžko na velkou, odbourat zácpu atd......... Pak se to upravilo a byla jsem zase těhotná. Vůbec při druhém těhotenství hemeroidy nezačaly zlobit, ale po porodu se zase z toho tlačení ozvaly. Opět hodně bolestivě a vydržela jsem, teď si nestěžuju. Kamarádka si je nechala odstranit ultrazvukem a za cca. 2 měsíce měla všechny potíže s tím spojené znova, takže já zatím nic nepodnikla. A ani nehodlám, radši budu předcházet všemu co ty problémy může vyvolávat, jsem taky hodně přecitlivělá a každý tu bolest snáší jinak :-(
|
| Mací, Míša a Lukášek | 30784 |
|
|
13.7.2005 11:41:08
mně zabírá gel z dubové kůry, prodávají ho za cca 50 Kč v lékárně a určitě tam rádi poradí, co jiného by se dalo použít.
|
| petr | 31786 |
|
13.7.2005 11:22:09
Ahoj, mám problém, já teda ne spíš moje žena, je cca v 34tt. a před 14 dny se ji udělal hemeroid (dále jen VLK). Byl asi cca 1cm, a pak se sám zmenšil. Předevčírem měla zase problém a VLK byl 3cm vyboulen venku. Maže si to mastičkou, ale moc to nepomáhá. Problém je v tom že je strašně přecitlivělá, pláče kvuli tomu a celou noc nespala že ji to prej strašně bolí. Chci se zeptat co se dá s tím dělat?
Dík Petr |
| Marcela,30 |
| • |
7.7.2005 16:59:32
Holky, já je mám asi taky /podotýkám, že jsem bezdětná, takže mi nevznikly při těhotenství/, ale já se za to strašně stydím, nebyla jsem s tím ani u lékaře, jen si občas koupím nějakou mast, která zabere na chvíli. Hemoroidy už mám asi 8 let :-( Mám často zácpu...
Mohli by jste tady rozepsat ty opatření, které se mají dodržovat /jídlo, hygiena, sedací koupele, bylinky?/. díky. |
| MartinaM+Ondra05+Matěj07 | 21383 |
|
|
7.7.2005 15:48:17
Na takové situace využívám Cyclo 3 Fort, je fak velmi dobrý, ale drahý (krabička za 200).
Shodou okolností jsem minulý týden byla na vyšetření - myslela jsem, že mi krvácí hemoroid, ale vyklubala se z toho prasklina konečníku. Doktor říkal, že kdyby nezabrala léčba mastí a byl nutný chirurgický zákrok, asi by to znamenalo konec kojení - netala jsem se proč, ale asi by to způsobily nějaké umrtvující injekce. Což si myslím, že by se bohužel asi týkalo i zákroku na hemoroidy. Ale pokud vím, jsou i zákroky bez nutnosti umrtvení - záleží asi na rozsahu a umístění hemoroidů. Jinak kamarádka před lety byla na dvou operacích a stejně se jí to čas od času vrací. |
| Jana a kluci | 13158 |
|
|
7.7.2005 14:37:18
Abych byla konkrétní, doporučuji pití Aloe vera gelu, používat Aloe Vera mycí emulzi, Aloe Vera tyčinku (rozkrojenou dát do alobalu, zamrazit a použít jako čípek) a také Aloe vera koncentrát k ošetření konečníku. Není to volně prodejné, tak kdyžtak, napište.
|
| Alenka |
| • |
7.7.2005 7:54:41
Tak operace rozhodně ne. Již před 3 lety jsem tím prošla a hemeroidy mám pořád. Po operaci, musím říci, hodně bolestivý zákrok hlavně potom... se mi to dvou měsíců všechny potíže s tím spojené opakovaly. No a teď to mám celkem pod kontrolou. Jen tím, že dbám na všechno to, co se doporučuje. Hlavně, žádná zácpa, příjem vlákniny apod. A kamarádka, byla na kroužkování a má je taky, jen si ještě připlatila pěknou sumu. Takže pro zákroky nejsem.
|
| Jana a kluci | 13158 |
|
|
7.7.2005 7:49:52
Mohu ti doporučit produkty z léčivé rostliny Aloe Vera, která několika lidem v mém okolí pomohla. Pokud chceš, zavolej MUDr. Formánkovi (Po-Pá 14-19hod 777117006, ale chce to trpělivost, má toho hodně), který je náš poradce přes Aloe Vera a pokud budeš cokoliv chtít, napiš, ráda odepíšu.
|
| Monika |
| • |
18.5.2005 8:58:33
Mam zkusenosti: pri a po porodu jsem je mela, vnitrni i vnejsi, a hodne. Byl to ocistec, cely tyden. Velice mi pomohlo, ze jsem zavadela cipky faktu (nebylo jednoduche, ale stalo to za to), a take jsem pouzivala krem FAKTU. Lze to koupit v lekarne, ale lekar to muze take predepsat. Je to dobre i v tehotenstvi, ale asi je treba se poradit gynekologem. Monika.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.