| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Podčárnice

(?)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 18619  [Dalších 18489 >>]
Tulačka(Bety 9/96+Anička 4/98) 12168
16.12.2011 22:20:19
Ja samozrejme vim, ze Ance neni ohrozena na zivote, ale je to blbe. Porad ji hrozi spital, coz bych na vanoce fakt nechtela. Dieta bude nejen na vanoce, ale i dlouho po nich. Navic nekolik mesicu bez fyzicke aktivity, takze zadne tancovani, zadny basket. Aspon bude mit cas dohanet skolu. Ale kam s jeji energii? Musim pochvalit nasi mudru - A. Zacala v patek horeckovat a nafoukly se ji oci. V pondeli mudra hned spozornela, vzala krev a v utery uz jsme valily na infekcni. Blbe je, ze uz 8. den horeckuje. Irco, s tou kamaradkou je to traga. Zazila jsem podobnou situaci, kdyz jsem pracovala ve skolce, maminkou byla paradoxne lekarka, ale na akutni leukemii byla kratks. Za nekolik tydnu byla pryc, tatinek mel zalozenou novou rodinu, kluky nechtel. Vzals si je sestra maminky, svobodna starsi dama, dobre to dopadlo, meli se vzajemne moc radi. Snad to dopadne taky v ramci moznosti dobre.
Irena + 3 20466
15.12.2011 8:16:26
Tuli, držím palečky. I když rozum říká, že všechno bude v pořádku, člověk se prostě bojí. O tchána samozřejmě taky, ale o Aničku ještě víc. Asi před 3 lety to prožíval náš kamarád, shodou okolností taky z B. Bál se o dceru, hodně, marně jsme mu vysvětlovali, že není důvod, že to dobře dopadne. A taky to samozřejmě dobře dopadlo. Jenže člověk už je takový, že se prostě ojí, když existuje i pidi možnost, že to dobře dopadnout nemusí. Ale to u vás nehrozí, protože se na to přišlo včas. Držím palečky a posílám virtuální pofoukání.

Hned člověk vidí, jaké blbiny řeší, když ještě nemá vánoční úklid, všechno cukroví a dárky.

Včera mi přišlo parte, že umřela kamarádka ze ZŠ, která shodou okolností bydlela taky u nás ve městě a tak jsme se celkem často setkávaly na kafi atd. i s dětma. Nemůžu tomu uvěřit, pořád roním slzy. (I když vím, že měla rakovinu a její stav byl hoooodně vážný) Ach jo, co bude s jejím synkem, chodí teprve do 1.třídy? Tatínka nemá, protože on se s kamarádkou rozvedl v okamžiku, kdy si ona "prosadila" dítko proti jeho vůli. Babička je stará a vnoučka nechce. Bože můj, to jsou teprve starosti. A nejvíc mě štve, že jsem jí slíbila, že se za ní stavím v listopadu do Prahy na návštěvu, apk jsem to odložila a te´d už to nemám šanci napravit.......
Paz 28854
14.12.2011 22:31:45
Tulačko, to bude dobrý, já ji prodělala když mi bylo 5. Mám celoživotně lehce zhoršené jaterky (bilirubin), ale nijak mě to neomezuje, ani dr. nevidí důved něco s tím dělat. Držím palce, ať je brzo fit. Tak mi dochází- proto ty příspěvky na FB, u čeho všeho nemůže být ~n~

Jak se těšíte na vánoce? U nás nic moc, pořád ještě bojujeme o střechu nad hlavou, ale snad už se to konečně zlomí k lepšímu. Jsem teď 3x týdně v práci do 20 hod, domácnost v troskách, to si asi umíte představit ~8~ Zbývající volná odpoledne vodím Terku na kroužky. Z cukroví mám jen perníčky a jen díky tomu, že je upekly děti ~;) Teď s jejich pomocí peču další dva druhy. Pokud jde o činčání bytu, už jsem namočila záclony do bělidla~b~ Letos to fakt o dárcích nebude, Ježíškovo rodiště si tu zdatně simulejeme už teď a zřejmě ani moc neztloustnu ~2~
Miráda 31059
14.12.2011 21:23:03
Tulačko, Anče se z toho dostane. Jak jste na to přišli?
U Agáty to měla jedna spolužačka ve škole, měla non-stop angíny a zduřelé uzliny. Přežila to.
14.12.2011 20:33:21
No ženy, kde jste? Potřebuju si poplakat na něčím rameni, Anče má mononuklleózu, tchán jde v pondělí na jakýsi srdeční záklrok, vypadá to na velmi vypečené vánoce, a vy nikde.~n~
18.11.2011 21:01:22
No hurá, podzimní inverze vás příítáhla ke komplům, milé podčáry. Některé stále absentují, ale u nich to už asi nebude jiné.
Na podzimní Rakovec jsem taky myslela, hlavně jak Agátka říkala na jaře, jak se na něj těší. Nicméně tady bylo v září dosti mrtvo a já se přiznám, že jsem díky výletu s Bětuš do Paříže neměla moc čas cokoliv organizovat. Možná, kdbyste mě byly nakoply...

No a u nás? Ančí se na gymplu líbí, už jsem asi psala, že třídnímu je 27, někteří rodilí vyučující španělštiny jsou taky sypaťáci pohlední... Známky má zatím hlavně dvojky. Jen teď řešíme lehké potíže - začala ji bolet hlava, já to podcenila ("málo piješ") a ona se z toho vyvinula migréna. Už jsme byli na neurologii, navíc řešíme podezření na dis- (Anče zprasila 2x po sobě diktát, chyby, které v doplňovačce neudělá, v diktátu nevidí), což neuroložka potvrdila a čeká nás poradna.

Bětušje stáleč nadšená novinářka, píská na příčnou flétnu, chystá se na 1. ůlevel zkoušek z francouzštiny a teď organizuje mikukášské koledování. Ona Anděl, Anička Mikuláš ~j~

A vánoce na krku~q~

~3~
Miráda 31059
15.11.2011 17:44:55
Taky žijeme. Všechny vás zdravíme. Trochu mi chybí podzimní vykecání se na Rakovci. :-)
Agáta je v osmičce, známkami nezačala moc slavně, ale snad to vylepší.
Petr v šesté, u něj problémy nepředpokládám. Jen to psaní je čím dál horší a člověk po něm musí vše luštit. Zajímavost, začal chodit ze školy čím dál později, konečně si našel kamarády a nesedí jen doma.
A náš poklad nejmladší má novou paní učitelku. Neválčíme s násobilkou, ale se psaním a diktáty. Dokáže na řádce udělat několik chyb, vynechává háčky a čárky.
Jinak jsme strašní lenoši. Kola už máme zazimovaná, holky žijí sokolem, ale jinak nic moc nepodnikáme.

Evánku, nemáš zas nějaký tip na vánoce? Ten loňský ecobag slouží skoro rok už skoro celé rodině. :-)
JANA+3 11913
15.11.2011 12:51:16
Zdravím po dlouhé době.
U nás tak nějak nic moc-válčíme,zatím jsme udrželi střechu nad hlavou uf přes prázdniny to vypadalo bledě.Pavel je na atidepresivech.
Jinak děti zvládají-nejstarší nějak tak zatím proplouvá VŠ,Tomík jako vždy dokonalý vše mu jde samo,jinak Paci má taky dost dlouhé vlasy(culík taky nechce nosit),dostali na začátku roku novou pí učitelku ta jsi myslela,že je to holka,líčila mi to pak,že mu řekla,že ho pozdravuje pan holič(Tomík asi nepochopil)opáčila jsem,že dlouhé vlasy chce a že mít bude a je klid, dnes je Tomík její miláček co taky,když se nepere a je to šprt~t~.Miška je energicky pořád nabitá válčíme s násobilkou~d~,jinak běhá stále venku(s Matějem od bratra 3 roky) sousedka má koťátka tak je s nimi stále-kočkomáma.Jinak zvládá gymnastika,aerobic,někdy se mnou i zumbuje~:-D.ke konci školního roku dělala 3 choreografie na vystoupení a hlavně je šťstná vše prožívá to u kluků neznám~;).
To tak nějak v kostce.
Paz 28854
20.10.2011 8:12:39
Chyba autora ~f~ Buď nestíhám, nebo PC okupuje někdo jiný a nebo jsem líná. Ale zase na tom zapracuju, přijdou zimní večery ~;)
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 18619  [Dalších 18489 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.