| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Podčárnice

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 18619  [Dalších 18479 >>]
Tulačka(Bety 9/96+Anička 4/98) 12168
19.10.2011 18:29:04
Peťo, to že na Tvém blogu vidím většinou jen názvy článků bez obsahu je moje chyba nebo chyba autora?~7~
17.9.2011 10:08:11
Díky Peťo, už mě ta samomluva (nebo pididialog s Mirádou) nebavila :-). My už máme hotovo delší čas. jen chybí nějaké dodělávky. už máme hotové skříně v předsíni a prázdné konto :-)

Minkulý týden jsem abolvovala s Bety její dárek k patnáctinám - výlet do Paříže. Byly jsme nadšené, ale autobus nemusím nějaký čas vidět, natož v něm cestovat (zdravím Pazáka).

Anča se aklimatizuje na gymplu, 10x týdně má španělštinu - pro mě (podobně jako francouzština) totálně nesrozumitelmá jazyk. Ale zatím jí to baví, v kolektivu je taky spokojená, tak uvidíme...
Paz 28854
14.9.2011 9:35:25
Teda ženy, tady je mrtvo~n~

Tulačko, díky za mejla, četla jsem v době balení na dovču, takže jsem nestíhala reagovat. Ale povzbudilo mě, že u nás je chaos jen díky tomu balení, s tebou bych neměnila, leda výsledek galejí, ten zas jo~;) S dělníky obhlížejícími hajzlík ji mi připomněla, jak Honza po návratu z dovči tvrdil, že náš určitě neteče, vše prohlídnul, je to jisté. Odjel na 6 dní za hranice a já celou dobu 3x denně měnila hajzlíku pleny. Jak to u vás vypadá teď? Práce skončeny? Zase bydlíte jako lidi? Podle fotek to teď máte moc pěkný~R^ A dovča taky super~g~

Mirádo potvrzuji, letos se houbařilo pěkně. Českou Kanadu si píšu do seznamu míst pro příští dovolené.

U nás řada změn. Křeslák přesedlal z jednoho autobusu na jiný a když už přesedlával, vzal to rovnou i se zaměstnavateli. Doma je ještě míň než dřív, ale spí v pro většinu lidí normálním čase, většinou i ve své posteli a je mnohem spokojenější. Já se v době kdy Tulačka trpěla se zvracivkou rozhodla, že ji v tom nenechám - že by telepatie? Užila jsem si žlučníkovou koliku s objímáním mísy od 4 ráno do pozdního odpoledne v půlhodinových intervalech, skvělá antikoncepce, fakt už bych nechtěla být těhotná~j~ Pak jsem vzdala snahu udržet aspoň lžičku vody a nechala se odvézt na pohotovost, vtipné bylo, že než jsem přišla na řadu, cítila jsem se úplně skvěle, působila jsem jako hypochondr. Ale kamena našli, měla bych zhubnout (já vím ~f~ ) a objednat se na operaci. Hodlám vydržet do února, to je na masáže mrtvý měsíc. Chystáme se přestavět byt, obětovat současný pokojíček a ložnici ve prospěch dětí. Pomocí skříní vše rozdělíme tak, že vznikne Honzíkův pokoj, Terezčin pokoj, spací kout a jídelní kout. Jen nevím, kdy to zrealizujem, nejspíš až skončí turistická sezóna. Honzík přišel ze školy s tím, že mají novou tělocvikářku. Ortel byl jasný, buď ostříhat jeho konečně dorostlou hřívu, nebo nosit gumičku. Culík vzbudil u spolužaček takovou vlnu veselí, že se rozhdl pro zásah strojkem ~n~ Ale snad si je zase nechá narůst, příští rok už by na tělák měli být rozdělení. Terka začala s břichovrtěním. A to je od nás asi tak všechno~:-D
28.8.2011 10:37:58
Nakonec se dělala díra v koupelně, snad je to OK, vše už je na svém místě.

Miri, u Egejského,ostrov Thassos.

Nyní bojuju pro změnu s jakousi zvracivkou, asi jsem něco blbého snědla. Zítra ale fakt musím do práce. Totot léto budiž pochváleno.

Meganález hříbků bych si dala líbit.
Miráda 31059
27.8.2011 18:41:54
Tulačko, u kterého moře jste byli?
A se stoupačkami držím palce a přeji pevné nervy. Koukám, že je to vždycky na dlouho a nic není jednoduché. :-(

My jsme měli takovou poklidnou dovolenou v České Kanadě. Místní říkali, že když bylo 5 dní ze sedmi hezky, že to je skoro vzácnost. Svezli jsme se parním vlakem, navštívili hrad. Ale asi moje největší vzpomínka bude na množství hub v lese. Postavili jsme batoh a půl hodiny jsme kolem něj sbírali houby a ani jsme se nehnuli z místa. Už jsem nemohla houby ani vidět, dokonce jsem zakázala jejich sběr (abych je nemusela zpracovávat). Ale to pak bylo samé podívej, toho hříbečka tady nemůžeme nechat a už šel s námi. :-)
25.8.2011 21:42:58
Zdravím v závěru lehce kalamitních prázdnin. Budu na ně opravduvelmi dlouho vzpomínat. O akci koupelna víte, poněkud se komplikuje, zítra nám přijdou rozbourat krásný nový záchod, neb šachtou k sousedce teče voda, u nás chyba nenalezena, asi nějaký spoj trubek. Doufám, že zůstane jen u záchoda a nebude se demolovat i koupelna, kde máme stále nedokončenou skříňku - blbě nám namontovali dvířka, nebyli schopni objednat nová (mně stačil 1 mail + 2 upřesňující).
Dovča byla fajn, moře nejhezčí, jaké jem kdy viděla, jídlo super (stravovali jsme se sami po vlastní ose), ubytování trochu slabší, horko jako vpeci ohnivé. Ale asni tady se nám kalamity nevyhnuly: 1 na lehátku namočený a vyzkratovaný mobil (Anča), 1 ztracený mp4 přehrávač (já), jedna ztracená sluchátka (já), jedna rozbitá hlava (Anča). To bylo velmi povedené - holky se potápěly, proplavávaly jakouse jeskyni, Bětka se dovalila, že se Anča bouchla. Vyplavala Anča a přes ksicht jí valila krev. Nateklo jí do šnorchlu, chtěla se nadechnout a on nad ní byl útes. Ale vypadalo to hůř, než jaké to bylo ve skutečnosti - byla z toho boule a malá odřenina, hlava je sviňa. Závěrečný bonus jsem si vytáhla já, posledí den mi bylo velmi divně, v noci zimnice (venku 30 stupňů), ale nechtěla jsem komplikovat závěrečný den, vystěhovávali jsem hned ráno pokoje, dojezd byl až v 17 hodin. Tak jsem ještě šla s rodinou na šlapadla do 1,5 km vzdáleného střediska (šlapání mě teda zmáhalo), po obědě jsem jen ležela na lehátku. Večer jsem se v autobuse změřila - hezkých 39,4. Ale nakonec to bylo na celodenní cestu domů docela šikovný, protože jsem jí z valné části prospala. v pondělí mudra - angína, nález na dýchačích, další týden dovolené. Příliš relaxační ale nebyl - každé ráno dělníci obhlížející náš hajzlík, praní... Tož tak
Paz 28854
25.7.2011 21:52:48
Času mám konečně spoustu, víkendy volné, žádné učení, v MHD si můžu číst co chci, domácnost pomalu povstává z popela a Podčárnice snad taky obživnou~:-D
Miráda 31059
25.7.2011 15:32:14
Paz, dobrá zpráva. ~R^
Takže už s námi budeš mít čas mluvit? :-D
Paz 28854
16.7.2011 12:50:06
JSEM KOSMETIČKA!!! ~:-D ~v~ ~R^ ~s~ ~5~ ~3~
23.6.2011 21:12:25
Jo, dorazila úplně v pohodě, až na Vysočinu vyhlížela odboráře a ono nic :-)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 18619  [Dalších 18479 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.