| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Podčárnice

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 18619  [Dalších 18459 >>]
Miráda 31059
19.5.2011 15:08:51
Jsem ráda, že to nezáleží na znamení. :-)
Evánek 26240
18.5.2011 20:59:08
Beran a pořádek? Nespletla ses? :-)
Ryby máme doma 3 a nic moc neztrácejí.
Miráda 31059
18.5.2011 19:52:45
Ireno, super výsledek. Tiše doufám, že se jednou něčeho podobného taky dožiju. ~;)

Jsem trochu zhýčkaná naší beranicí, která ví o všech věcech, kde je má a udržuje v nich pořádek. Kozoroh svou zapomnětlivost řeší tak, že do školy nosí úplně všechno učení a nic pro jistotu z tašky nevyndavá. Tím si ani nepřidělává nepořádek. Jednou v pátek jsem mu udělala razii v tašce a pak šel do školy s taškou, která byla o 1,5 kg lehčí :-)
Tulačka(Bety 9/96+Anička 4/98) 12168
18.5.2011 18:26:31
No, můžu vás dámy (Irčo, Mirko) uklidnit, že děvčata jsou nepořádnice napříč znameními (ani jedna není Ryba, VáhoPanna má bý pořádek sám - a není, Beran i dost dlouho pořádný byl, zvlčila asi pod hrůzným vlivem puberta a sestry),

Irčo, Pája je lumen.
Evánek 26240
18.5.2011 14:56:43
Irčo, gratuluji k prozatím dílčímu výsledku maturitnímu, toto je pro mě nepředstavitelné, asi žijeme na jiné planetě, nebo máme doma zcela odlišný živočišný druh. ~y~~y~~y~ Ale co bychom s našim genetickým základem chtěli za zázraky, že. ~q~

Mirádo, kešky - já žádnou, Hanka jednu. Vymazlenou, fikanou, klidně ti ji příští rok ukážeme, neboť ta stojí zato!
Irena + 3 20466
18.5.2011 12:18:21
Neslavím, ale jen jsem se nedostala k netu. Tedy ne že by nebylo co. P. zatím má všechny tři předměty za 1 (čeština, matika, fyzika), ještě ho čeká čeština a matika písemně formou testu a pak čeština slohovka. Je to letos celé naruby, ale doufám, že už to moc nepokazí. Těch ústních se "bál" nejvíc, hlavně kvůli trémě.

Tulačko, Masaryčka je ta jeho vysněná. Bude z něho matematik. Hlavu na to má (zdá se z výsledků), takže teď jen aby to vystudoval. Cvičně zvažuje studium 2 škol zároveň. Jeho 2 kamarádi už tak činí, loni začali studovat práva a letos dělali přijímačky na další obor na Masaryčce. Blázni.~t~

Mirko - ráda bych ti napsala, že ryba z toho ztrácení per v batohu vyroste. Ale nemohu ti lhát. Irča je bordelář nejvyššího kalibru. Každou chvíli něco po jejím hledání koupíme nové a pak najdeme to staré tam, kde už přece hledala..... Aspoň to tvrdí.~o~
17.5.2011 21:24:14
miri, je to Zelny trh 21, cou uz asi vis z webu. Kdyz jsme sli, tak bylo namesti s kasnou Parnas po prave strane, vstup - coz byla takova sklenena vyloha s napisem Labyrint - po leve.
Miráda 31059
17.5.2011 20:44:15
Evánku, kolik jste ulovili kešek? :-)

Tulačko, to vím, ale vypadla mi budova a číslo popisné. :-)

Irena už asi zapíjí. :-)

Když jsem si tu před lety stěžovala, jak je naše Ema ukvičená, tak mě Irena uklidňovala, že je to ryba a že jednu má doma také a že se to vylepší. Kvičení se vylepšilo. Na takového pohodáře jsem dlouho nenarazila. Ale všechno má své meze. Sice neztrácí pravé cvičky, ale nedokáže neztratit školní pero. Asi před měsícem jsem zas dvě ztracená řešila, prý je někomu půjčila a nevrátila se jí. Minulá končila většinou zlomená. Pár dní jsme to řešili, Ema si koupila nové. A představte si, včera se objevilo na stole. Po pátrací akci z ní vypadlo, že pero bylo jen vypadlé v batohu, ale kdo by se s ním hledal, že. Obávám se, že tohle se jen tak nezlepší...
17.5.2011 20:20:30
No jo, béčko se ale používá jako prevence, aby na Tebe klíšťák nevlezl. Ex post už nevím...

Do podzemí se leze ze Zelňáku, ale to už asi víš, Mirko.

Irčo co maturant.
A ta Masaryčka je vysněná a preferovaná?
Evánek 26240
16.5.2011 18:31:38
Špilas a technické muzeum byly opravdu na prvním R, byl tam i L. Identifikovala jsem jej na fotkách 2 Rakovců, no toto! ~m~

Pokud máte pocit, že jste doma vybalily vlhké, špinavé a voňavé svršky, vězte, že jsme s Hankou a malošky ještě v neděli podnikli výlet do Žebětína, cestou necestou, správně blátivou. Ale bylo to moc fajn, mám zelené okolí Rakovce velmi ráda. V autě byli hoši zbaveni kalhot a botů a holé nožky strčili do našich bund, kapuce přetáhli přes hlavu, měli z toho velkou bžundu, řehtali se až usnuli. ~y~

Vytáhla jsem někde od kotníku jedno klíště, bylo dost zažrané a zůstal po něm řádný flek. No, uvidíme... Slyšela jsem o účinku B - komplexu na tyto mrchy, ten neublíží, takže asi zahájím B kúru.

[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 18619  [Dalších 18459 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.