| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Podčárnice

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 18619  [Dalších 18469 >>]
Miráda 31059
17.6.2011 16:46:05
Jano, bourání je má noční můra. :-(

Tulačko, už Ti dítě dorazilo domů?
JANA+3 11913
15.6.2011 8:38:44
Luci jsem na tom obdobně dopoledne jsem na rekvalce odpoledne doháním práci,ve čtvrtek jsem se nabourala s dětma v autě,naštěstí se nikomu nic nestalo ani prckovi v dalším autě,vjela mi paní z vedlejší z poza auta vůbec jsem ji neviděla najednou se mi tam objevila ani jsem nastačila zabrzdit.Moje auto se teď zkoumá jestli bude opravitelné celý předek se hnul doradu ~d~.Pavel má auto v servisu naštěstí tím,že jsme nehodu nezavinila dostali jsme nahradní auto.Dnes se rozhodne jestli nastoupím zpět do firmy nebo budu hledat někde jinde jak jsem říkala na Rakovci není to moc růžové.
Tak se drž,kurnik,že by něco bylo ve vzduchu?
Miráda 31059
14.6.2011 21:51:41
U nás škola na čtvrtek vyhlásila volný den. Vím to chvilku. Tak si asi taky vezmu volno.

Tulačko, třeba jim pobyt v Praze prodlouží.
Pokud si dobře pamatuji na minulou stávku, tak všechno jezdilo, jen všichni vyhlásili, že se ke stávce hlásí taky. Tak uvidíme, jak tentokrát.

Stoupačky jsou mojí noční můrou dodnes. Stále vidím tu lajdácky odvedenou práci. Ale jsem ráda, že na první pohled vypadá koupelna slušně, ne jako ta minulá. :-)

V pátek jsem se vracela ze školení. Shodou okolností jsme vyrazili na vlakové nádraží vzdálené asi 15 km pěšky. Jižní Čechy, rybníčky, modré nebe, cesta bez prudících dětí - balzám na duši.

Tulačko držím palce na přestavbu. ~;((
Tulačka(Bety 9/96+Anička 4/98) 12168
14.6.2011 17:25:59
Mně stíhájeden den blbez za druhýn. V pátek jsem se poučila (já debi), že není dobrép oužívat internet v mobilu, když si člověk nepořídil patřičný stovkový paušál nebo není v dosahu wifi - moje brouzdání na netu mě stálo víc, než 2 Ančí tábory dohromady. Dnes mě chytl revizior . legitku samozřejmě mám, ale zůstala (i s občankou) v jiné kabelce, A tak. Bety jede do Prahy, má se vracet ve čtvrtek, to fakt netuším, jak. Svoji sedmikilometrovou pěší cestu zatím ntaky neplánuju...
V mezičase vyklízíme byt před přestavou, taky lahůdka.
Nutně bych potřebovala antidepresinví Rakovec.
Paz 28854
3.6.2011 23:04:58
Profesionální kvalitní značkový voděodolný make up, který víkend co víkend vytrvale vzdoruje profesionálním kvalitním značkovým odličovadlům voděodolných očních líčidel nepřežil představení v divadle Járy Cimrmana. Jinak řečeno - našla jsem lék na premenstruační syndrom. Bolí mě všechny obličejové i břišní svaly. Všem vám posílám vysokou dávku pozitivního antidepresivního záření ~5~~t~~3~
Evánek 26240
27.5.2011 6:43:34
Nádhera! ~R^~R^~R^
Kaktusy jsme doma zrušili, vždy je napadl nějaký potvor, co vypadal jako kus vaty. Škoda, N měla pěkné kusy.
JANA+3 11913
24.5.2011 21:40:27
Jé to je fajn to byl ten zapomenutý dárek pod stromečkem??

Irčo dodatečně gratuluji je to šikulka ten tvůj synátor, je to pak radost~x~~x~~x~~x~~x~
Irena + 3 20466
24.5.2011 10:30:13
Vánoční kaktus vykvetl na Vánoce.~:-D
Krásný, krásný, to mě se nikdy tak krásně rozkvetlý kaktus nepovedl. Většinou uschly.~j~
Miráda 31059
23.5.2011 16:14:34
Miráda 31059
23.5.2011 16:14:01
Jdu se vám pochlubit s naším kvetoucím kaktusem, který jsme dostali na vánočním Rakovci. (snad se mi odkaz povede)
[IMG SRC="http://mirada1.sweb.cz/kaktus.jpg"]

Paz, jak to s vámi vypadá? Čekali jsme, jestli také dorazíte...
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 18619  [Dalších 18469 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.