Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Evánek | 26240 |
|
|
14.2.2011 12:22:22
Uznávám, že jsem byla ráno při psaní ještě lehce mimo, předpokládám, že oni "známí" se na R pochlubí jak s kuličkou, tak s jistě humornou historkou jejího získání.
A to je dnes teprve pondělí... ![]() Irčo, v sobotu jsem v OV vylezla (se vyvezla) na vyhlídkovou věž nové radnice. Nikdy jsem tam nebyla a byl to díky jasné obloze luxusní zážitek. ![]() |
| Evánek | 26240 |
|
|
14.2.2011 5:29:24
Tulačko, známí se vrátili z jarních prádzdnin strávených v Brně. Jsou nadšeni, podařilo se jim ulovit kuličku z vašeho "šulína".
![]() ![]() ![]() |
| Irena + 3 | 20466 |
|
|
9.2.2011 11:43:35
Paz - držím palečky, ať se vám daří jen líp a líp.
Jani - tak mladý zatím funguje, to je fajn. Já dnes platila přihlášky synovi na 3 školy, jsem zvědavá, kam ho nakonec nohy zanesou. Priorita číslo jedna je u něho studium matematiky na Masaryčce v Brně, číslo 2 má matfyz na Karláku v Praze a jako varianta poslední je u něho informační fakulta na VUT. Tak doufám, že se někam dostane. Pokud se dostane kamkoliv, doma mi očividně nezůstane, protože na místní školy se nehlásí. Syna ovšem přijímačky vůbec netrápí, daleko víc ho trápí, jak dopadnou státní maturity. ![]() O stavu kočky budu informovat, nebojte se. Zubní jsme přežili, Irča malý kaz, jinak nikdo nic. Podotýkám, že mým synům ještě nikdy zubařka nic nedělala, ti se mají, co? ![]() K brýlovým zkušenostem se zatím nepřidám. Moje rodinka se trápí po očních už od dětství a já jediná mám zatím ostříží zrak. ![]() |
| JANA+3 | 11913 |
|
|
9.2.2011 10:11:13
Tak já jsem po zubní prohlídce a půl roku doufám ani neuslyším ani neucítím.Evi mi byly doporučeny osmičky ven,rostou kolmo k sedmičkám nešla jsem a hoví si uvnitř tak budu doufat,že mě nic podobného jako tebe nepotká.Držím palce.
Slepotu už mám od porodu Mišky a co rok se dioprie zvětšují,bez brýlí už nic nepřečtu a vidím čím dál hůř ovšem multifokální brýle(finanční nářez)a jak říkala dr.skla se mění co 2 roky tak jsem se rozhodla zkusit čočky u toho se penízky trochu rozprostřou,zatím otálím .Děti ZŠ povinné absolvovaly lyžáky úspěšně bez zlomenin a se supr počasím,minulý týden Tomík na Javorovém Vrchu,web kamery jsou dobrá věc měla jsem přehled o dění. ![]() Prázdninujeme taky až začátkem března. Mladej se dostal do druhého semestru docela překvapil,čeká ho už jen jedna zkouška na opravu to jsem ani nečekala s jeho přístupem.Jaro bych brala všemi deseti v tomto období trpím. Tak čekám na zprávy o koťatech![]() |
| Tulačka(Bety 9/96+Anička 4/98) | 12168 |
|
|
8.2.2011 17:32:38
Srágoro, já mám stařeckou slepotu už 2-3 roky!
Irčo, nemáš nějaké onformace o Řecku? Klidně na mail, ať tu nezahlcujeme... Paz, i přes pravidelné studium blogu jsem poněku mimo mísu, ale palce každopádně držím. I zubatkám. |
| Evánek | 26240 |
|
|
8.2.2011 12:17:33
Optimistko!
![]() ![]() ![]() Ale máš recht, naděje umírá poslední. ![]() Se vám musím pochlubit - jdu si dnes pro své první brejle! ![]() |
| Irena + 3 | 20466 |
|
|
8.2.2011 11:31:38
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Je mi to jasné, dokonce kdybych si měla vsadit prachy, tak vsadím na to, že budou za 2 měsíce koťata. Ale stále jsem v naději, aspoň malinké, že ne. ![]() |
| Evánek | 26240 |
|
|
8.2.2011 11:06:30
Iren, chce se mi napsat něco ve smyslu, že tebe rodiče taky nenačapali, ale nee, taková hnusná, no fuj, to bych ti nemohla udělat!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Irena + 3 | 20466 |
|
|
8.2.2011 10:34:17
Jsem v naději, že kočka v naději není.
![]() Ale vzhledem ke kňourání a k tomu, že kolem našeho domu se v jednu chvíli nacházeli i 3 kocouři najednou, je jen otázka, jestli si kočka dala říct, či zda se prozatím ubránila. Při tom jsme ji nenačapali, ale také jsme nebyli týden doma, že? ![]() |
| Paz | 28854 |
|
|
7.2.2011 18:03:57
Nestrašte s bytím v naději. Podle mě přijde jaro, až nastane moje každoroční falešná březost
Horory se zuby snad nejsou virtuálně nakažlivé, zbláznila bych se hrůzou ![]() ![]() Na dálku soucítím a Evánka budu v den D duchovně držet za tlapku;-)My přežíváme celkem dobře, v současném složení domácnosti jsou vztahy úžasné až idylické. Nicméně za držení palců a jiné štěstí přinášející praktiky budeme rádi, mimovztahový problém se konečně sune k řešení, tak snad vše dopadne v náš prospěch. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.