Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Evánek | 26240 |
|
|
7.2.2011 17:44:52
Ehm, a kočka je též v naději?
![]() |
| Irena + 3 | 20466 |
|
|
7.2.2011 14:25:02
Zdravím a děkuji za gratulace.
U nás sice prázdniny ještě nezačaly, naopak na nás čekají až v březnu, doufám během nádherného letního počasí. Ale my si volno udělali a se 2 mladšími "dětmi" jsme byli týden pokoušet sjezdovky v Rakousku. Počasí bylo nádherné, sluníčko svítilo, sníh se třpytil, až se nám do smogového města zpět ani nechtělo. Nicméně - i ve městě se počasí umoudřilo, je dnes nádherně, kočka již shazuje zimní srst a jsem tudíž v naději, že začne brzy jaro. ![]() Se zubami dejte pokoj, vyrážíme tam zítra celá rodina. |
| Evánek | 26240 |
|
|
7.2.2011 7:28:17
Hlásím se taktéž k vyzubeným.
![]() Vloni mi má zubařka objevila na spešl rentgenu jeden zub zapomenutý v dolní čelisti, trojku, leží tam v komoře, nožky má nahoře...a bála se, že způsobí problém. Já se nebála, několik desítek let si tam hověl a byl rád, tak co, na doporučovanou konzultaci jsem k odorníkům na kliniku čelistní (bože, už jen ten název!) chirurgie jsem se vykvákla. Ha, před 3 týdny bolest jak prase, pocit, jakoby mi někdo dal v noci jednu dobře mířenou přes bradu. Zubařka zbledla a poslala mě do fakultky na tu milou kliniku a já velmi pokorně jela. Moje fosilie se zanítila, musí ven. Teď mě zrovna nebolí, zánět je přeléčen a já se psychicky připravuji na tu řežbu, cca za měsíc, 17.3. Musím být statečná, neboť moje máti nedávno v naprostém klidu přežila operaci ledviny (odejmutí jedné). Tuli, o Tasosu jsem slyšela jen samé krásné věci, prý je to nejkrásnější ostrov. Snad se tam někdy, aspoň v příštím životě, podívám. ![]() Také nám dnes začínají prázdniny. Drahoušky nechávám vesele hnípat dle jejich představ, ale mají na starosti domácnost, budu trvat na teplé večeři. ![]() |
| Tulačka(Bety 9/96+Anička 4/98) | 12168 |
|
|
4.2.2011 18:33:43
Zuby jsou mrchy! Do nového roku s bolením zubů - to teda nic moc. Ať je líp.
Ostatní vyumřeli/y zcela? Potřebovala bych radu nějaké cestovatelky (Irena, ale i Eva byla v Řecku) - znáte ostrov Thassos? Nějaké podrobnosti? |
| Miráda | 31059 |
|
|
4.2.2011 13:32:17
Trochu jsem vás vypustila, omlouvám se.
Po Silvestru mě začal strašlivě bolet zub, resp. polovina úst. Bylo to strašné, vůbec nevím, jak jsem to přežila. Ještě v neděli v poledne si vybavuju, jak jsem stála u naší domácí lékárny a dumala, co si vzít, aby to už zmizelo. Tuto neděli odpoledne mě zub přestal bolet a v pondělí mi ho odborník začal umrtvovat. Vůbec nevím, jak jsem celou tu dobu zvládla fungovat. Jinak žijeme. Dnes mají děti volno a plynule jim na něj navazují jarní prázdniny. Dostaly za úkol si na každý den naplánovat nějakou akci, aby netvrdly jen doma. Na to se vznesl protest, že nejlépe strávené prázdniny jsou doma v teple. Hrůza, peciválové... |
| Tulačka(Bety 9/96+Anička 4/98) | 12168 |
|
|
27.1.2011 19:59:29
Vítej na palubě, stařeno
![]() ![]() |
| JANA+3 | 11913 |
|
|
26.1.2011 8:31:14
Ahoj vše nejlepší Irče k dnešním narozeninám hodně pohody a krásný život,děti ať ti dělají radost jako doposud.Hlavně zdravíčko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .Pěkně to oslav![]() ![]() ![]() ![]() Jak dopadl mladej toho 11.1.2011???Myslela jsem na něj. |
| JANA+3 | 11913 |
|
|
6.1.2011 8:41:39
Samozřejmě rok 2011 bude lepší než ten minulý nějak jsem asi ještě nepřecvakla do dalšího roku.
![]() ![]() ![]() |
| JANA+3 | 11913 |
|
|
6.1.2011 8:39:17
Taky dodatečně vše nej do roku 2011,snad bude lepší jako ten letošní.
![]() ![]() ![]() ![]() U nás taky svátky v poho. Pondělí bylo hektické mladej volal z nádraží,že mu ujel vlak do OV a má zápočet ![]() (stává se mu to,že nestíhá nereagujeme ať si poradí jak umí)tentokrát přijel zpět a půjčil si Pavlovo auto kvůli zápočtu rodiče vyměkli .Miška odjížděla na lyžák na Visaláje po příjezdu ke škole nám bylo oznámeno,že jedou s polákama a autobus v Ratiboři ještě není ani naložen,naše děti zůstávaly ve škole v oteplovačkách a sněhulích ťapaly po třídě jak to vypadalo po 2,5 hodinách kdy teprve odjížděly raději nedomýšlím.![]() ![]() |
| Irena + 3 | 20466 |
|
|
3.1.2011 11:17:50
Zdravím z pracovního procesu a přeji hlavně hodně štěstí, zdraví a lásky v novém roce. A troška financí navíc asi nenaštve nikoho.
![]() U nás proběhly svátky klidně a v pohodě, na Štědrý den a Boží hod jsme měli doma tchyni, na Boží hod si ji při návštěvě a příjemném popovídání vyzvedla švagrová s rodinou a my navštívili moje rodiče. A pak jsme vyrazili na slovenské hory slavit příchod nového roku s partou přátel. To už ovšem pouze s Irčou, kluci slavili u nás doma. Prý tu bylo mooooooc lidí, ale dům přežil. Jen nemůžeme najít ovladač od televize. ![]() Vánoce atd se myslím vydařily, Irča je vylyžovaná do aleluja, těsně před Vánocemi jsme měli "šlusku" v tanečních pro dospělé (super), další den jsem vzala Irču na koncert Nohavici pro děti, prostě jsem si začala užívat už před svátky. Ale teď se nějak nemůžu donutit začít něco dělat. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.