| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Podčárnice

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 18619  [Dalších 18329 >>]
Tulačka(Bety 9/96+Anička 4/98) 12168
2.1.2011 19:50:39
Také vám všem přeju hezký nový rok! Hodně sil, zdraví, pozitivního myšlení a na jaře na viděnou na vlastivědné vycházce po Brnisku.

U nás stále beze sněhu, už mě to vytáčí. Sníh jsem naposledy viděla přesně před měsícem. Ale vánoce i silvestr u tchánů byli příjemné a milé.
Evánek 26240
1.1.2011 19:41:49
Přeji všem mnoho štěstí v novém roce. Při troše štěstí bude i zdraví aj. ~;((~;((~;((

Mirádo, nový druh - uzené cukroví! ~c~

Přelom roku byl moc fajn, pozvali jsme rodinku z OV, kterým loňský rok moc nepřál. Myslím, že se to povedlo a dnešní vycházka kolem zasněžených Šancí to korunovala. Spokojenost. ~x~
Paz 28854
31.12.2010 22:54:54
Milé Podčárnice, přeji vám krásný, pohodový rok 2011, hodně lásky, štěstí a zdraví. Sobecky nám všem přeji nejméně jeden super Rakovec~;) Díky všem za mejlovou podporu~;) ~x~~s~
Miráda 31059
31.12.2010 13:16:06
To mi připomnělo, jak Miláček v začátcích našeho vztahu vždycky přinesl cukroví od maminky a nikdy mi nechutnalo, mělo divnou chuť. Po letech jsem přišla na to proč. Tchýně slavnostně napečené cukroví skladovala už od Mikuláče v krabici v předsíni. A v té předsíni měla i kuřárnu. Všechen kouř se do cukroví nasál.
Evánek 26240
31.12.2010 10:39:39
A sníh stále padá... :-)
Na Štědrocha jsme byli poprvé bez N, chtěli být s miláčkem sami v OP. Sice jsem to chápala, ale chyběla mi tu. Opice už předem plánovala, jak se po deváté hodině večerní zjeví oba u nás, a vyšlo jí to, překvapení jako hrom. Měla jsem tu máti, tchýni naštěstí ne.

Část cukroví skladuji v krabicích od bot, jako vždy, teď mlsám vanilkové rohlíčky a hle, chutnají jako nové boty! Takové silné aroma... ~q~
29.12.2010 22:37:36
Připadl sníh.... Cha cha....Závidíme. Zde holomrazy.
JANA+3 11913
29.12.2010 17:10:25
U nás taky spokojenost Hodně stolních her tak jsme hráli a hráli.Včera dopadl sníh tak si užíváme radovánek,včera jsme zabrousili zpět mězi sídlištní děti na kopeček a dnes kousek tady poblíž na lyže.

Jinak nic moc taky jsme absolvovali 23.12.pohřeb v kostele totální zima s průvodem na hřbitov přes vesnici,samozřejmě jsem totálně nachcípaná.Byla to od švagra maminka(už byla na LDN v OV,ale stejně před těmi svátky takové stresy a lítání si to švagrovci užili~:()

Rekvalifikaci ti Peti taky schvaluji zkus to ,já se chystám přes pracák.Před svátky jsem ještě absolvovala jeden pohovor na místo asistentky byla to nabídka,která se neodmítá tak jsem to zkusila,sice odpověď ještě nemám,ale podle mě nejsem až tak dobrá známá těch správných lidí.Doma bojujeme(finance) pokud udržíme barák přes zimu tak bude vyhráno~y~~d~.

Paci pošli mi na mail taky přístup dík.
29.12.2010 16:42:59
Peti, prosím na adresu moje jméno.moje příjmení@seznam.cz. Do té rekvalifikace bych asi šla - budeš mít víc možností, širší sortiment... A na Rakovci budeš kromě masáží trhat i obočí ~j~.
Mirádo, vás jednou to lego vystrká z bytu. Děvenky mě překvapily svou stížmpstí, že vždycky chtěly lego a nikdy ho nedopstatly. Ovšem nikdy si o ně nenapsaly a faktr fšechny skrytá přání neznám. Pošlu je do Libně.
Já se taky flákám doma, dneska jsme vyrazily do města, neb tec rodu byl v práci. Moje naivní představa byla taková, že v 11 budeme ve městě, okouknmeme orloj, zkusíme ulovit kuličku, půjdeme na vástavu o rvorepubblikp´vých hokynářích a kukneme, zda něco úěkného nemajé ve slevách. Chrápač B. vše zhatil, nakonec jsme jen proběhly nějaké obchody, nic extraslevněného jsme neklofly, ale díky nákupu zimních"goreteků" na hory plus několika drobností (pokud se rifle na mou obří zadnici dají nazvat drobností) jsme utratily nekřesťanské peníze.~n~
Paz 28854
29.12.2010 12:59:29
Mirádo, proč mě tvoje legem zastavěná domácnost nepřekvapuje?~;)

Tulačko, pozvání jsem ti posílala, ale možná na jiný mejl. Napiš mi, na kterou adresu ti mám poslat novou pozvánku, na mejla.

Vrátila jsem se z práce lehce v šoku, provozní mi nasadila brouka do hlavy. Hmyz se jmenuje rekvalifikace na kosmetičku. Mám nad čím přemýšlet, i když si po pravdě vůbec netroufám. Nevěřím, že bych se to naučila, ale červíček hlodá, to je zas něco pro Váhu váhavou~d~
Miráda 31059
28.12.2010 17:53:16
Mám dovolenou. Na můj vkus je venku moc zima, tak se většinou flákáme dome. Lumpové si složili nový malý lego domeček. Ale něco tomu chybělo. Takže vytáhli koleje, mašinky, dostavěli další domy. A já se nevejdu nikam jinam než k PC. :-)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 18619  [Dalších 18329 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.