Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
11.6.2013 23:22:34
fill, přesně...mokrý sny o spolužačkách, poluce, erekce...co pozdější mastrubace...u holek menzes?
Nechápu...zas tak otevřená rodina teda nejsme. |
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
11.6.2013 23:21:18
Já teda nechápu,co sex.Ano čistě teroeticky se dá provozovat jindy a jinde. Ale u malých dětí je to v době jejich bdělosti nemožný.
Ale jsou i jiný věci, čistě fyzického rázu, než sex a mě nevyhocuje to sdílet se třema dalšíma chlapama.... Ale já mám osobně ráda soukromí a vlastní auru. |
| fillantropus | 129550 |
|
11.6.2013 23:20:02
Tak důležitý je neobhajovat svoje postoje, já je plně respektuju, udělejte si to jak potřebujete. Já bych spíš řešila to proč je mu smutno než to, že ho vezmu do postele. To považuju za jednoduchý řešení, nicméně to nevyřeší tu úzkost. Je to jako dát kortiokoidy na ekzém. Nějaký důvod, proč je mu opakovaně smutno asi má a na ten bych se zaměřila. Za vyšší dívčí spíš považuju jak ho naučit, aby třeba malý smutek trochu překonal a znovu se uspal. Ono se to časem stává zvykem víc než tím že je mu opravdu smutno.
A za tím slovem intimita hledejte sexualitu. Ona sexualita u dětí je dost tabuizovaná věc, ale jsou některé fyzické stavy (když to napíšu kulantně), u kterých mají děti právo na soukromí a umožní jim to i naučit se co je vhodné a co ne. To jaksi společné spaní sourozenců moc neumožňuje, stejně tak spaní s rodiči. Prostě dítě by mělo mít svůj vlastní prostor. A dál už to nemá cenu rozebírat. Dobrou noc. |
| Samika | 28149 |
|
|
11.6.2013 23:16:25
mě taky děti v posteli nevadí, mám je tam ráda, navíc kluk má postel svojí, jen přiraženou k naší, takže místa je dost
|
| Samika | 28149 |
|
|
11.6.2013 23:13:28
Filantropus, naše výchova není stylem, že dítě si určuje co a jak. Dokonce už v pokojíčku spal sám, ale bylo mu tam smutno, chodil častěji a častěji, až jsme se na to vyprdli. Jednoho dne si své soukromí vyhledá nejspíš sám. Teď přemýšlím, jak to přestěhovat a samozřejmě mě napadlo, dát děti spolu. Vzhledem k prostorovým možnostem se sražené postele hodí výborně. Vyřešil by se tím i problém, že se nebudou cítit sami.
Holky, děkuju všem za názory, jdu spát, zbytek dočtu zítra. |
|
11.6.2013 23:11:46
žluťásku v tom si holt asi neporozumíme. Já to mám holt jinak. Mě na intimitě společného spaní s osmiletým dítětem už nic normálního nepřijde. To mi přišlo hezké u batolátka a malého školkáčka takhle už ne. Ale každý má ty hranice někde jinde. Já si osmileťáka v posteli představit neumím.
|
| ivaxx | 44192 |
|
|
11.6.2013 23:02:52
Děti mají sražené postele vedle sebe (10 a 8 let, kluk a holka) na vlastní žádost. Dříve měly postele do L, poté jako palandy. Toto jim vyhovuje nejvíce - jak na spaní, tak přes den, když zastelou peřiny, na hraní. Až budou chtít změnu, tak postele opět přestěhujeme.
Nic divného mi na tom nepřijde. Sama jsem takto spávala zhruba v tomto věku se sestrou také pár let a nijak mě to neomezovalo. |
| Mili+2 | 70470 |
|
|
11.6.2013 23:01:02
Oba se pri spani melou a padaji z postele. Holka mi kluka malem zalehla kdyz mu byli 2 mesice. Holka skripe zubama ze to nikdo nevydrzi. Kluk se odkopava a budi se napit. U nas by to tedy byl blby napad.
|
|
11.6.2013 22:49:33
Kromě toho nejsem příznivcem trendu nechala bych to na dítěti. Něco jistě ano, ale to budeš dítěti donekonečna vyhovovat v tom, co si samo přeje ? To není moc výchovně výhodné.
|
| Samika | 28149 |
|
|
11.6.2013 22:49:22
Já se trochu bojím, že starší za pár let bude chtít soukromí a mladší bude chtít zůstat. Jinak bych jim to udělala.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.