| TaJ | 81121 |
|
|
23.8.2017 9:41:59
Mariano, přesně, jak je pokojíček v patře, tak on tam chodí skoro jenom spát a nebo si tam rozloží třeba vlaky nebo nějakou stavebnici, ale jinak je prakticky pořád s námi dole...bohužel, obývák máme 12 m2 a nikde jinde na jeho samostatný koutek místo není, tak si to vždycky bral buď ke stolu v kuchyni, tam máme velký a většinu dne je prázdný...a nebo máme v obýváku pracovní stolek s počítačem, tak někdy zaleze tam...ale oni ty úkoly mívají málo a když už, tak je to na pár minut...
|
| TaJ | 81121 |
|
|
23.8.2017 9:39:23
Rose, u nás podobně, on si tam spíš maluje, pokud s tím taky není zrovna dole...taky má nad stolem velikou magnetickou tabuli na stíratelné fixy, rozvrh tam teda má jen někdy, někdy tam jsou různé obrázky a výstřižky, nebo něco, co je pro něj zrovna aktuální, někdy si tam něco namaluje...rozvrh má dole v obýváku nad naším pracovním stolem, protože aktovku stejně nahoru nikdy nenosí a učení má buď v aktovce, nebo co zrovna nepotřebuje na učení doma, to si nechává ve škole v šatní skříňce a dává to do aktovky až ráno v šatně...
|
| Mariana +2 | 135342 |
|
|
23.8.2017 9:37:53
Taky jsem řešila, ono je asi i dost důležitý kde ten stůl bude a jaké návyky má dítě (tedy kde si ty úkoly píše)
Moje děti tedy mají vychytaný drahý rostoucí psací stůl Kettler, k tomu rostoucí otočné židle. Jsem spokojena a využívají hodně. Nejen na úkoly ale i na různé tvoření. Jako šuplíky mají vedle stolu takové vysoké z Ikey myslím Alex se to jmenuje a nízký regál Billy na věci. A myslím že za dobrou cenu se dá v rámci té sekce Alex koupit v Ikee i deska a "noha". Původně jsem to i zvažovala ale nakonec jsem koupil ty roustoucí protože jsem chtěla aby to šlo postupně zvedat. ALE právě z důvodu co už tu byl zmíněn, nemají to v pokojíčku v patře, ale zřídila jsem jim takovou menší dětskou pracovnu - kout vedle jídelny. Takže u stolu úkoly píšou a používají ho hodně. Ale kdyby byl v patře tak asi by moc využitý nebyl. Nahoru by se totiž s aktovkou asi netahali a tipuju že pak by raději dělali úkoly u jídelního stolu. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
23.8.2017 9:28:33
no syn má spíš na něm věci, úkoly tam psal asi 5x za ty 4 roky
![]() ale líbí se mu, že si tam může ukládat svoje blbinky do poliček, že má magnetickou tabuli (tam si fakt připevňuje i aktuální rozvrh), do šuplíků si ukládá učení (obvykle ale nosí všechno v aktovce pořád, učebnic moc nemají, spíš jen pracáky a sešity, knížky mají jen ve škole) |
| TaJ | 81121 |
|
|
23.8.2017 9:14:11
Lído, tak syn si ty úkoly taky z drtivé většiny dělá sám, ale nahoru do pokoje s tím teda nejde, vytáhne sešit, zaleze do obýváku ke konferenčáku, máme trochu vyšší, odmalička si tam i maluje apod...měl u něj i malou židličku...tam to namastí a hotovo...a jeden čas vytahoval sešit sotva jsme dorazili domů, ještě se ani nepřevlíknul, jenom shodil boty, klesnul na schody, tam to napsal, hodil sešit do aktovky a konec...takže kvalitní stůl a židli má v pokojíčku v podstatě úplně zbytečně
. Ale on ty úkoly mívá fakt na pár minut a ještě zdaleka ne každý den, takže mu to asi přijde zbytečná námaha to tahat nahoru...stejně aktovku má stabilně na botníku v předsíni, netahá ji nahoru a dolů... |
| Senedra | 14756 |
|
|
23.8.2017 9:08:31
Rose, tenhle má mladší ( zdědila po starší), ale je malý - když si na něm rozloží sešit velikosti A4, tak se jí už moc věcí na stůl nevejde. Už uvažujeme o výměně stolu i u mladší. Zase to moc nehoří, mladší si úkoly dělá u jídelního stolu.
|
|
|
23.8.2017 9:06:45
tohle je ten synův
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/S09903014/ |
| Senedra | 14756 |
|
|
23.8.2017 9:04:54
Dceři jsme pořídili stůl z Ikea - série Alex. http://www.ikea.com/cz/cs/search/?query=ALEX+Psac%C3%AD+st%C5%AFl+b%C3%ADl%C3%A1
Tady na obrázcích není, ale sestavili jsme dohromady velkou desku, z jedné strany zásuvky, z druhé skříňku. Spokojeně na něm vrší čurbes, občas si ho uklidí a učí se u něj. jen teda provedení nic moc, manžel přidělával ještě desku vruty. Dcera má nad stolem ještě poličku, kterou dělal manžel. |
|
|
23.8.2017 9:03:24
starší děti mají oba stoly z ikea, syn má menší, s boční skříňkou, šuplíkem a nástavcem na stole (původně asi pc stolek), dcera kousek větší, jen deska s tím, že dospod jsem jí přišroubovala plastové šuplíky na pojezdech a za stolem má velkou knihovnu - pravda, pod stolem má police, ke kterým musí zalézat, ale ukládá si tam málo používané věci
![]() úkoly píšou oba v obýváku u konferenčního stolu, případně dcera na gauči ![]() |
| Martina, 2 kluci | 15942 |
|
|
23.8.2017 8:34:43
Oba mají vychytané pracovní stoly, které slouží jako podlozka pod počítač. Starší už léta tvrdí, že úkoly nemá, mladší je rád píše v kuchyni
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.