| Lída+2 | 28136 |
|
|
23.8.2017 5:55:10
Moje děti mají stůl na míru od truhláře....vyšel na pár korun. Vyplnili jsme tím roh místnosti a oba jsou spokojení...každý má pro sebe přes 1,5metru...a roh mají společný a tam mají nyní PC, které je nezbytné na referáty, deníky a laborky.
Ještě tam mají úložné prostory. Taky koukám jako jedné z mála, psaly děti úkoly v pokoji sami a to od první třídy. Vyháněly mě se slovy, že to jsou jejich úkoly a né moje. Zavřely dveře a nosily mi to jen na podpis. úkoly jinde než v pokoji se psaly v obyváku na konferenčáku po dobu rekonstrukce....v pokoji měly jen cetičku k posteli A stejně jsem nesměla asistovat.V autě akorát cestou od zubaře, ničilo je, že je nemají napsané do 15h. Jak jsou zvyklý. |
| TaJ | 81121 |
|
|
22.8.2017 23:16:07
Jinak teda k té naklápěcí desce - syn ji za víc než 4 roky, co ten stůl měl, nepoužil ani jednou, k ničemu to nepotřeboval, navíc měl na stole trvale různé stojánky s pastelkami a takové ty kancelářské šuplíky, co se dají stohovat na sebe - měl v každém nějaký druh papíru - obyčejné, čtvrtky, barevné apod...takže naklápěcí desku jsme nikdy nevyužili...brali jsme ten stůl tenkrát hlavně pro to, že byl nastavitelný, syn je drobek, tak mu to vyhovovalo, vlastně až donedávna jsme ho měli na té nejnižší pozici
- a taky jsme ho měli z druhé ruky, od známých... |
| TaJ | 81121 |
|
|
22.8.2017 22:35:59
Federiko, to je stejný, jak u nás
, syn má od 5 let nastavitelný stůl, rostoucí otočnou pojízdnou židli a úkoly tam za tři roky psal asi tak 3x? Jinak je schopný si to rozložit v předsíni na schodech, nebo v kuchyni u stolu, nebo v obýváku...pravda je, že to má obvykle do 10 minut hotové, tak se mu s tím asi ani nechce tahat nahoru do pokoje...takže iluze, že bude u stolu správně a zdravě sedět, mě už fakt přešla...a pochybuju, že by se po 3 letech něco změnilo... |
| TaJ | 81121 |
|
|
22.8.2017 22:33:18
Sněhulko, my jsme pro syna měli od 5 let rostoucí dřevěný stůl s naklápěcí deskou a jedním šuplíkem, až donedávna byl super, ale začaly nám chybět právě ty šuplíky a jelikož má dole trnož, tak se tam nedal ani zasunou zásuvkový kontejner...takže jsem přemýšlela co s tím a pár dní projížděla S-bazar, jestli tam na něco pěkného nenatrefím...no a čistě náhodou jsem se v sobotu v noci, po generálním úklidu pokojíčku zase koukla na ty inzeráty a byl tam krásný dřevěný stůl, se šuplíky, v super stavu a ještě je to úplně ten stejný druh dřeva, co má syn v pokojíčku, včetně toho, že má stejně zaoblené rohy, jako komody, které tam má a i stejné úchytky na šuplíkách....stál tisícovku a bylo to asi 10 minut autem od nás...druhý den v poledne jsme ho měli doma
, takže zkus na to kouknout, teď jsem tam těch stolů viděla docela dost...syn je z něho nadšený, jel si pro něj s námi... |
| Monika | 123907 |
|
22.8.2017 22:28:31
To s tou policí jsem teď našla pod názvem KALLAX, je to celá série nábytku, v sekci "psací stoly" to ale momentálně ukazovali jen jako bílé nebo černohnědé (samotné police jsou i světlehnědé), tak nevím, jaká je aktuální situace. Ty desky s nohama musíš hledat zvlášť desku a zvlášť nohy (dej si to do vyhledávání) - můžeš si udělat libovolnou kombinaci ...
|
| Sněhulka a sněhuláčci | 99425 |
|
|
22.8.2017 22:14:59
Moniko, neměla bys prosím odkazy? Nebo stačí název těch výrobků, o kterých píšeš? Na webu ikey evidentně nějak neumím vyhledávat...
|
| Monika | 123907 |
|
22.8.2017 22:05:00
Děti mají z IKEA jen desku (design světlé dřevo, je to teda dřevotříska samozřejmě) s nohama (kovovýma teda, ale zase se dá nastavovat výška). A k tomu "šuplíky", které se teda prodávaly jako noční stolek (ale design stejný)
Bylo to fakt levné (šlo o kompromis, já chtěla mnohem kvalitnější stoly, ale manžel je byl ochoten platit je v bílém omyvatelném provedení a to přišlo naprosto nemožné mně z hlediska "nehodí se do pokoje") a je to funkční. V IKEA se mi taky hodně líbil takový stůl připevněný z jedné strany k polici (ta mohla stát buď na výšku nebo naležato a prodávají k tomu i různá dvířka a jiné "výplně") - bylo to za málo peněž spousta úložného prostoru, ale nevešlo by se nám to dobře do pokoje. |
| K_at | 121378 |
|
22.8.2017 21:32:59
Dcera ma Ikeu - deska, dve nohy a z druge strany suplikovou skrinku. Ukoly zasadne dela v kuchyni. Na stul vrsi binec a obcas tam kresli. Tot tak. Dle tveho popisu snad splni temer cokoliv....
|
| Federika | 14090 |
|
|
22.8.2017 21:23:52
já jsem řešila u všech dětí, kluci mají vychytaný psací stoly Moll systém, drahý jako prase, s naklápěcí deskou,dcera má Haba stůl, snad ještě dražší...
)Výsledek? Píšou úkoly v autobuse, v autě, na schodech, nikdy ne doma u stolu... ![]() |
| jorad3 | 105220 |
|
|
22.8.2017 21:16:54
Pořádně si to ještě rozmysli. Dcera má velký na míru dělaný stůl v pokojíčku a úkoly stejně píše na stole v kuchyni. A podobně to mají i v rodinách v okolí
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.