| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Dětský pokoj

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 7425  [Dalších 7125 >>]
Sněhulka a sněhuláčci 99425
22.8.2017 20:22:29
Řeším psací stůl pro potomka a než prohledávat x večerů internet, říkala jsem si, že někdo z vás ho už určitě prohledal a ten nejnej stůl vybral:-).
Má představa:
1. pokud možno cenově dostupný (rozumějte opravdu levný)
2. asi spíš klasika, tj. dřevo (tím nemyslím masiv, myslím tím design - ne holé kovové nohy a deska apod.)
3. ty kovové moderní mají často naklápěcí horní desku, vidím to jako blbost - rozmluvíte mi to, pletu se, je to k něčemu?
4. buď s opravdu velkými a funkčními šuplíky, nebo raděj úplně bez a pak k tomu sháním i samostatné prostorné šuplíky pod psací stůl
5. ještě něco, co bych měla řešit? Rady, vychytávky? Vše krom bodu 1 je flexibilní, pokud mě přesvědčíte o tom, že váš návrh je lepší~:-D.
Díky moc a hezký večer~c~.
Vallentine 92428
5.5.2017 10:34:07
Můžu se zeptat na jméno truhláře, přesně takto bych si ho představovala. Děkuju~g~
Dadyna s mláďaty 150151
10.4.2017 23:18:36
Dost podobnou věc mají i v Jysku, nevím, jak s kvalitou, zahlédla jsem to tam, bílou a světlé dřevo. Ikea má širší ten rám kolem, nevím, jak velikost. Ale asi k tomu mají i nějaké boxy.
https://jysk.cz/ulozne-prostory/knihovny-regaly/basic/rozdel-stena-haldager-16-polic-bila
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
9.4.2017 21:58:35
Díky, podívám se. ~x~~;((
Cimbur 64764
9.4.2017 20:30:34
Jedna paní z Krnova dováží s malým poplatkem, vozí i s Polska to, co tady není v nabídce.
https://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=118648
Jana, 2/07+10/08+5/11 81165
9.4.2017 16:25:51
Díky, díky. ~x~ Potíž je, že IKEA je daleko. Měla jsem Billy knihovny ve starém bytě, břízu se skleněnýma dveřma, zůstaly u chlapa. A sem by se mi ani nehodily, dětský pokoj je bílý. Teď se mi nějak začalo líbit tohle. ~:-D
Koulička M 128389
9.4.2017 13:43:20
Jak píší holky, je to šikovná věc, a také se přimlouvám za Kallax přímo z IKEi, mají na to spoustu doplňků, boxů, co do toho pasuje

MY máme ten kallax 2x4 s psacím stolem, kdy jsou poličky do prostoru, ve spodku má dcera látkové boxy, v horních má ledacos a pravidelně jí to tam chodí přerovnávat kočky (rády v tom spí)
Mariana +2 135342
9.4.2017 10:58:44
Mám doma několik v různých velikostech. I když jako knihovničku používám spíš Billy, Kallax má nevýhodu že se nedají nastavovat police, má ty čtverce napevno, takže vyšší knihy se tam nevejdou, leda naležato. V bříze je to stejná barva, děti mají oboje vedle sebe.

Billy máme na knížky a vystavené lego, dají se tam dokoupit přídavné police.

Kalax používají hlavně také na postavené lego, playmobil, dcera LPS atd. Do části mají ty látkové boxy a v nich kde co.
Kalax ale doporučuju, myslím že je skvěle variabilní. Myslím že jak děti porostou půjde využít zas jinak.

Taky bych doporučila koupit raději z Ikey, je tam možnost příslušenství, lze dokoupit dvířka, šuplíky, kolečka apod. Obvykle ty řady Ikea vyrábí dlouho, takže za pár let až děti povyrostou to půjde třeba pozměnit, dokoupit příslušenství a využít jinak.
Taky lze dokoupit i po letech další díly a vypadá to víceméne stejně.
TV stolky na Favi.cz - největší výběr
Cimbur 64764
9.4.2017 8:21:28
Kup si ale z Ikey, Kallax nebo Expedice
, klidně z druhé ruky. Nejsou drahé, občas máš i akce a budou ti tam pasovat různé vložky, šuplíky, krabice, košíky. Mám doma, u dětí v pokojích, budu ještě dokupovat.
Winky 152855
9.4.2017 8:03:33
Jo, mame v obou pokojich a spokojenost. Deti si vybraly tu 4x4 pole, syn ma dreveny dekor se zelenymi a dcera bily se zlutymi doplnky - aby jim to pasovalo I barevne do pokoju. kazdy v ni ma 8 krabic (syn v nich ma stavebnice, auticka, sve nejruznejsi sbirky, dcera satky, tasticky, sady na koralkovani, gumickovani, desk obe hry apod) a 8 poli je volnych (knizky - je supr ze je maji trochu roztridene a nemusi na ne mit zarazky, drzi to, casopisy a ucebnice). Nahore si dcera vystavuje vykresy a fotky, syn sportovni trofeje a sestavene Lego veci. Za me fakt univerzalni kus nabytku.
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 7425  [Dalších 7125 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.