Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| susu. | 129001 |
|
8.6.2016 12:33:46
Nám se v rámečcích drží stejné obrázky, dcera tvdí, že k nim má vztah. Ale měníme plakáty.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
8.6.2016 12:32:45
Tuten, přesně, my tam taky máme různé vytištěné fotky, nebo i vystřižené pěkné obrázky z časopisů, pohledy apod...sice hlavní zájem - doprava - pořád trvá, ale vždycky na pár měsíců až let k tomu přibere ještě něco
![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
8.6.2016 12:31:15
Jo, to určitě jo, tenkrát jsem na to taky koukala, ale my máme volný jen kus zdi nad psacím stolem a tam pěkně sedla ta velká bílá magnetická tabule v dřevěné rámečku - máme 90x60...mám pocit, že ta magnetická barva je jen nějaká tmavá a nejsem si jistá, jestli by to pak šlo přetřít další vrstvou na bílo, aby to nebylo vidět...potřebovali jsme všechno co nejsvětlejší, pokojíček má 2,5 x 3,20 a jedna stěna ještě zkosená...
|
| Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
|
|
8.6.2016 12:21:57
To si taky myslím, přesto mi to nepřijde ono. Fakt je, že tam děti ještě nebydlí, až začnou, tak to možná budu vnímat jinak.
![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
8.6.2016 12:21:01
Taky jsem spíš pro rámečky, než pro nálepky, nebo malování přímo na zeď, když se zvolí jednoduché rámečky, tak se potom obrázky mohou obměňovat podle zájmu, náklady jsou minimální a je to hned jiné...syn tam měl nejdřív takové barevné dětské obrázky, pak je vystřídaly vlaky a autobusy a teď tam má kosatky a svoje vlastní namalované obrázky z tématikou mořského světa...rámečky máme jednoduché, ze světlého dřeva, na bílé zdi to vypadá hezky, čistě, hodí se k tomu jakákoli barva a hned tak se to neokouká...má je tam od 2 let, co jsme dělali pokojíček, teď je mu 8 a počítám že mu tam zůstanou ještě hodně dlouho
![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
8.6.2016 12:16:54
Kopřivo, přesně, ono když je těch podnětů moc, tak je to spíš na škodu...stejně i když člověk udělá úplně čistý hladký pokojík, tak přibydou nějaké ty hračky, knížky a najednou je to barevné až dost...
|
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
8.6.2016 12:11:18
My máme jednu zeď vymalovanou a na ní tři velké obláčky. K tomu zelenej koberec.
Taky hezky funguje shluk menších rámečků s různými obrázky (včetně vlastní tvorby dětí). Jinak já nemám ráda takové to přesamolepkováno a přezdobeno a přepolštářkováno. Možná je to pro někoho strohé, ale děti potřebujou podněty spíš ubírat než přidávat, zdá se mi. |
| susu. | 129001 |
|
8.6.2016 12:02:35
Hodně řeší právě poličky a obrázky, nebo aspoň plakáty.
![]() Pak jsou ty samolepící dekorace na zeď. Nápadů je plný net. ![]() Obrázky mají výhodu, že když se okoukají, tak jen vyměníš obrázek v rámečku, pokud zvolíš rozumný formát. ![]() ![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
8.6.2016 12:00:47
Tuten, přesně, ony se ty zájmy průběžně docela rychle mění...my máme stěny bílé, koberec jednobarevný světlounce zelený, doplňky modré a zelené, nábytek světlé dřevo - masiv...dolaďujeme podle momentálního zájmu povlečením, závěsem na okno a obrázky v rámečcích....několik let měl "mašinkový" pokoj, všude samé vlaky...od vánoc má pokojík jako mořský svět - vyměnili jsme jen závěs, povlečení a v rámečcích změnili obrázky, na parapet si narovnal mušličky a kamínky...vyštrachal někde figurky mořských potvůrek...a zase je pokojík úplně jiný...přitom za pár korun....a v roce 2017 prý bude mít pokoj jako les
![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
8.6.2016 11:56:23
Dala bych na tu stěnu rámečky a do nich obrázky podle přání dětí - buď jejich vlastní, nebo si tam pak můžou vyměňovat podle momentálního zájmu....velkou magnetickou tabuli, na kterou se dá malovat a psát stíracími fixy, nebo si tam můžou magnetkama věšet obrázky....nějaká polička na knížky, hodiny... jinak pokojíček určitě zútulní třeba závěsy nebo roletka na okno, nějaká kytka v květináči...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.