Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana, 2/07+10/08+5/11 | 81165 |
|
|
8.6.2016 11:55:21
No právě, klukům je 9 a 7 a holce 5, najít něco, co by se jim líbilo všem není jednoduché. A ještě abych to zvládla sama...
|
| Citronove koliesko | 7937 |
|
|
8.6.2016 11:53:16
Nelepila by som nic.
Zavesila by som tam 3 obrazy približne rovnako veľké s motívom, ktorý vystihuje každé z detí (môžu si to aj samé vybrať). Ak je priestor tak by som pod obrazy dala 2-3 poschodovú policovú zostavu z IKEy/KIKy s farebnými dvierkami (každé by malo dieťa 2-3 police) |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
8.6.2016 11:50:42
My nemáme v pokoji výzdoby žádné ( holka si nad postel dala nějaké fotky koní).
Ono je to dost těžké, když máš pokoj pro 2 děti ve složení kluk 17 a holka 8. Nicméně mají tam klícku s morčákem a ten pokoj nezdobí, nýbrž spíše hyzdí. ![]() Po celém pokoji je seno, uklízet se to moc nedá |
| TiNiWiNi | 109646 |
|
|
8.6.2016 11:47:29
Já bych tam viděla nějaké kapsáře, nebo patchwork dekorace, obrázky, mapa, ...
Tyto jsou hezké: http://www.fler.cz/zbozi/mantinel-dekorace-more-2000548 http://www.fler.cz/zbozi/kapsar-same-kvety-1912288 |
|
|
8.6.2016 11:43:01
Poličku s knihami určitě!
![]() |
|
|
8.6.2016 11:42:07
Já bych to nechala na dětech. Ony až to zasídlí, tak to bude útulné až až.
Navíc děti rostou a vkus se neustále mění. Naše holka je stejně stará s tvým nejstarším a už by si třeba na sebe nevzala nic s dětským obrázkem ( kočičky Kitty a tak). Povlečení má vílu Ariel, hádám tak za 2 roky poputuje nějak dál |
|
|
8.6.2016 11:32:26
Ahoj holky, byt je skoro zařízený, je hezký
, ale dětský pokoj vypadá jak noclehárna, tři postele, tři stoly a skříň, potřebovala bych ho zútulnit. Naproti postelím je velká bílá plocha, tak 3x3 metry, myslela jsem na obrazovou tapetu, ale tu sama nenalepím . Nemáte nějaký tip, aby se jim tam hezky bydlelo? Pokoj je v bílé barvě, na podlaze je koberec do růžova. Děkuji za rady. J. ![]() |
| MíšaP | 147689 |
|
12.5.2016 13:12:38
Nevím jak jsou děti velké, ale možná se zeptat i jich, co by se jim více líbilo? A taky co je baví, co dělají... my se ségrou jsme třeba jako děti pořád malovaly a koberec byl věčně zaprasenej vodovkama, něco omyvatelného by bylo bývalo lepší:) Co se týče té zimy, tak pokud by se v tomto ohledu některá ta ,,hladká" podlaha neosvědčila, tak nějaký kobereček doprostřed jde na to hodit vždycky, to bych asi moc neřešila. Nebo ještě přidat nějakou izolaci. A k té debatě o chemii- většina koberců je taky plná neskutečného bordelu (látky proti hoření, barvy..) a pokud se koberce lepí, tak ta lepidla mají formaldehydu fakt požehnaně. Nedá se říct, že by bylo jedno nebo druhé nebo třetí lepší či horší s ohledem na zdraví, chce to zkouknout konkrétního výrobce. Ftaláty v měkčených podlahách mohou být, ale nemusí. Koberce mohou být relativně ok, ale taky vůbec nemusí. Nebo třeba mohou mít spodní vrstvu z PVC (mnohdy mají), takže tam je pak otázka PVC versus koberec taky trochu mimo mísu, z hlediska chemie. Jinak linoleum a PVC je taky něco jiného, linoleum je čistě přírodní materiál. Já bych se rozhodla s přihlédnutím k preferencím dětí pro nějaký typ, a následně hlavně řešila důvěryhodného výrobce, abyste si v rámci zvoleného typu podlahy domů opravdu nedotáhli nějaký zbytečný festival chemie.
|
|
|
12.5.2016 12:22:31
Davam teď koberec, pokoj je nad sklepem, vybrala jsem pískový koberec s vyšším vlasem, měkký, deti tráví jeste dost casu na zemi.
|
| withep | 93862 |
|
|
12.5.2016 12:03:46
Taky se rozhodujeme, co dáme dětem na zem. Určitě nechceme plovoucí podlahu (máme zkušenost), ve hře je linoleum a celoplošný koberec. Jenže bych moc chtěla z přírodního materiálu, a přírodní lino či vlněný koberec, to by bylo pár desítek tisíc... Dřevo by bylo svělé, ale to mi manžel nějak nevěří, že by to šlo z obyčejných dřevěných desek, tedy ne to, co se běžně prodává jako dřevěná podlaha a opět - je to drahé. Asi to nakonec bude celoplošný koberec z polypropylenu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.