| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Dětský pokoj

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 7425  [Dalších 6945 >>]
TaJ 81121
12.5.2016 12:02:39
Kaipo, na tom možná něco bude - my fakt nic přehnaně neuklízíme, nevytírám savem, ani ho doma nemám~;), synovi když byl miminko, jsem lahvičky a dudlíky taky pořád nevyvařovala, jen jsem je opláchla horkou vodou, vyvařit jsem je dala jednou za čas...možná právě proto je minimálně nemocný a nemá alergie, netrpí ani na žádné střevní a zvracecí virózy, to měl za těch 8 let snad jednou, když to přinesl někdo z nás dospělých....za mě je prostě uklizeno, když na pohled nevidím žádný bordel a není nic cítit...jestli tam teoreticky něco je, nebo ne, to už fakt neřeším:-), to bych si za chvilku nelehla ani venku do trávy, nebo nepustila syna na hřišti do pískoviště...
Alena 129302
12.5.2016 11:49:12
",cpát všude podlahové krytiny tipu vinyl,lino či plovoučky(ty některé nepříjemn ě kloužou navíc),nad kterými jsme za dř.režimu těžce ohrnovali nos"

Rozlisuj linoleum a pvc. To nad cims minuly rezim ohrnovala nos nebylo linoleum.
Ropucha + 2 120300
12.5.2016 11:48:01
Tutenstein, do starých paneláků se používal i azbest kupříkladu.
To, že jsme pobyt v nich přežili, není důkaz, že se ty látky nemohly nijak podepsat na našem zdraví.
A je to samozřejmě i případ současných novostaveb a současného nábytku a bytového vybavení, kde se používá spousta chemie.
Alena 129302
12.5.2016 11:47:02
Ale lino je prirodni material.
Fren 117315
12.5.2016 11:46:10
no vždyt to píšu výše(asi), že se to dřív dávalo do veř.prostor; u mě ani né tak předsudky jako pocit diskomfortu a křupání čehosi(bordelu) furt pod nohama,jak si nebudu furt máčet ruky v kýbllu~d~
Kaipa 98564
12.5.2016 11:39:31
jsme všichni zdraví...
Tak možná jsme zdraví právě proto, že nejsi hysterický uklízeč.~:-D
Já taky nejsem žádný uklízecí extrémista, ale představa, že 10 let pochoduju po podlaze, kterou neumeju, mi není příjemná. V ložnici přejdu za den minimálně, tam to moc netrpí a ráno hupsnout nohama do měkkého je příjemné, ale v místnostech, kde je provoz, koberce nechci.
Fren 117315
12.5.2016 11:36:40
víš Mandelinko,nejsem chemik,ale když se píše v souvislosti s vynilem o vtalátech a formaldehdech, které jsou rakovinotvorné,tak si tak nějak z toho vezmu,že na tom asi něco bude.Proč se podobné info neobjevují v souvislossti s koberci? Protože proto,že to asi zdaleka neni tak hustý,jako u těch vynilů.

Ale mě je to fuk, nejsem prodejce koberců a každý si může přeci dělat,jak sám uzná za vhodné a zargumentovat si to sám u sebe,jakože třeba tím věčným a protivným vytíráním.~t~
perko 104605
12.5.2016 11:21:32
V pokoji máme koberec, zbytek bytu podlahu. Dřív jsem byla zastáncem pouze koberců, ale ted si nemůžu podlahu vynachválit. Vytírám každý třetí den a když vidím, jak je hadr špinavý, tak vlastně to samé je v koberci. Je to prostě prach, kterému se člověk neubrání. A to nemáme žádné zvíře, nechodíme po bytě v botech. A to vysávám každý den. Na druhou stranu je alespoň pro mě podlaha studená, bez pantoflí ani ránu. Děti ani manžel chodí bosy.
To samé je v sedačce. Ač v obýváku jíme minimálně a sedačka je bez fleků, tak při čištění je voda černá. Prostě prach je všude.
Krásné konferenční stolky od českých ověřených obchodů
TaJ 81121
12.5.2016 11:12:10
Kaipo, tak já taky netvrdím, že tam není, ale prostě nám to stačí jednou týdně vyluxovat, nic nesmrdí, nikde se neválejí žádné drobky a smetí, myslím, že máme tak normálně uklizeno...ale je fakt, že nemám potřebu pořád někde něco otírat a vytírat...jsme všichni zdraví, žádné problémy nemáme, takže to asi stačí:-)
Kaipa 98564
12.5.2016 11:00:36
A co teprve barvy, to je chemie přímo koncentrovaná. My máme celoplošné koberce dva, jeden chtěl syn do pokoje, druhý máme v ložnici, jinak dlažba a parkety. Ovšem představa, že když bordel nevidím (je pěkně usazen v koberci), tak tam není, je poněkud úsměvná. Zametám denně, stírám dvakrát týdně, koupelnu a WC každý den, koberec v ložnici luxuju jednou týdně. Pocitově mi je nejpříjemnější povrch, který můžu umýt.
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 7425  [Dalších 6945 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.