Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| TaJ | 81121 |
|
|
12.5.2016 10:23:16
Přesně, to mi taky vadí na těch hladkých podlahách, že ten prach pořád víří a dělají se někde chuchvalce...to bych mohla vytírat a luxovat denně...a možná i několikrát....a to fakt nehodlám
![]() |
| Fren | 117315 |
|
12.5.2016 10:19:55
Já nic takového dříve ani ted nezaregistrovala, jestli je někde pach prachu,tak je to o uklízení a čistotě jako takové především.
Já zas nemusím ty chuchvalce prachu či ta smítka,která se ustavičně sbírají na plovoučkách - máme v předsíni,vysávám jednou týdně (jsme jen 2 doma) a teda na tu bych si fakt nechtěla lehnout - ten bordel je přímo na očích ![]() ![]() No a když ležíš na vynilu - cítíš chemii,super ![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
12.5.2016 10:19:27
Fren, mám to podobně, celoplošný koberec máme v pokojíčku a v obýváku(tam byla původně plovoučka, ale už nikdy víc, bylo to tvrdé, hlučné, studené a klouzalo to, takže když syn začal lézt, tak jsme přes ni dali koberec a jsme všichni spokojení....vysavač máme asi dobrý, když ležíme se synem na zemi, tak žádný prach necítím, naštěstí nikdo ani nejsme alergici...V kuchyni a v předsíni máme tedy lino, tam je to praktické...
|
| susu. | 129001 |
|
12.5.2016 10:11:06
Fren, my měli doma celoplošné koberce celé mé dětství a já si pamatuju ten pach prachu, vzdor veškerému vysávání, kdykoli jsem si jako dítě na ten koberc lehla.
Já nechci celoplošné koberce ani náhodou, nesnáším je, nelíbí se mi. Holt to má každý jinak. |
| Fren | 117315 |
|
12.5.2016 10:01:34
Manžel chce lino - a odůvodnil to smysluplně proč?
Ano,je to ted velká moda,cpát všude podlahové krytiny tipu vinyl,lino či plovoučky(ty některé nepříjemn ě kloužou navíc),nad kterými jsme za dř.režimu těžce ohrnovali nos a nacházely se max.v čekárnách a podobných veř.místnostech a byla to jinak nouzovka.Momentálně nejvyšší moda,ale plná hnusných chemikálií,nebezpečných pro zdraví,druhá a taktéž vážná věc je chlad od podlahy u vás,takže z toho praktického důvodu hlavně bych já dala dětem koberec,trendnetrend.A taky bych se zeptala dětí,samozřejmě a možná bych vzala jejich voblu taky v potaz,nebyla-li by zcela mimozní. My máme v obýváku,ložnici i pokojících všude celoplošně koberce a prostě,nemůžu si pomoct,je to úplně jinej,lepší level a pocit komfortu při chození,ve srovnání se slavným linem-to je takové chudoučké.A nutno dodat, že v rámci pohodlí nechodíme v papučích doma. |
| TaJ | 81121 |
|
|
12.5.2016 9:20:39
My máme v pokojíčku celoplošný koberec i přesto, že je to v patře...věčně u hraní leží nebo sedí na zemi, často tam sedávám na zemi i já a je to příjemné a útulné...u počítače tam nesedí, v pokojíčku ho ani nemá, stejně tak televizi...s barvičkami je stejně většinou dole u nás v kuchyni a tam je lino, takže koberec po 6 letech používání vypadá pořád pěkně a určitě ještě pár let sloužit bude...
|
| susu. | 129001 |
|
12.5.2016 8:52:41
Tak určite se dá podlaha zateplit.
A pak už může být cokoli - lino i plovoučka... |
| susu. | 129001 |
|
5.4.2016 14:19:06
A ještě se mi podařilo najít jeden obrázek, tady se mi líbí, že postel není úplně u zdi, ale že je tam ta polička, za hlavou je měkké tapecírování a kolem poličky na drobnosti.
![]() |
| susu. | 129001 |
|
5.4.2016 13:54:17
Aha, u studentky mě to už nenapadlo.
![]() |
| Otylka | 137962 |
|
5.4.2016 13:52:25
Není jí malá
, má to kolem postele to dřevo a ona je dost živé dítě, tak na tu hranu dost často naráží (kromě toho má otlučenou hlavu od té pelesti u hlavy) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.