| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Dětský pokoj

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 7425  [Dalších 6895 >>]
susu. 129001
5.4.2016 13:18:47
Dělají to tyhlety typy postelí. Člověk se rozvalí, převalí a pak se sevřenýma půlkama chytá prostěradla.:-) Možná spí jiní lidé klidněji než já, já se převaluju hodně.
susu. 129001
5.4.2016 13:14:54
Ještě, já to znám z hotelových pokojů, matrace je tak moc vysoká, že když se člověk převalí moc na kraj, tak se ohne a člověk má tendenci padat. Ať s tím počítá, mně to dost vadí.
susu. 129001
5.4.2016 13:12:47
Přiznám se, že nechápu otlučené nohy. Jako je jí to malé?~d~
Otylka 137962
5.4.2016 12:58:00
No po mě je v tom, že jí to moc nejde. Našla si nějakou postel, gauč i lampičky, ale tak nějak neřešila rozměry, a pak se divila, že na gauči 130 cm dlouhém se nikdo nevyspí :-)
Ten gauč a postel chce měkké, teď má postel dřevěnou a pořád otlučené nohy.
susu. 129001
5.4.2016 12:53:46
No, inspiraci můžeš načerpat na googlu: bedroom for teenage girls
https://www.google.cz/search?q=bedroom&espv=2&biw=1164&bih=839&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwimq5CEqffLAhUKCpoKHZCNBO0QsAQIHw#tbm=isch&q=bedroom+for+teenage+girl
Pam-pela 97353
5.4.2016 12:39:24
Se studiem neporadím, ale dcerka chtěla taky studentskou postel - má ji i s kvalitní matrací...120 cm, ale uvítala by i větší.
Závěsy jsem tedy ušila podle jejího přání, vysoký koberec měla v minulém pokojíčku, byl super, super...žila vlastně na zemi, když byla menší...teď má koberec nižší, líp se udržuje, ten vysoký koberec zůstal jejímu bráchovi (vyměnili si pokoje), ale už se sešlapal. Má chlupy tak 5 cm...a moc hezké už to není, budeme měnit.

Za postel jsem chtěla dát nějaké polštářky, ale vyrobila si sama - vzala si matraci ze své staré postele a opřela o zeď, pošili jsme ji chlupatou prací látkou a je to bezkonkurenční - pořád tam sedí opřená o měkké :-). Nahoře na hraně matrace jí sedává a lehává kočka.

susu. 129001
5.4.2016 12:06:40

Ono to řeší polštářky, ať už z lůžkovin nebo dodané samostatně. No a tu tapecírovanou lištu mi nejde najít.~n~
aky 102722
5.4.2016 11:56:48
...Máme toto a sme nadmieru spokojní.
OT: Firma, ktora nie je schopna napisat cenu svojho dreveneho stolika na internet, sa u mna vopred diskvalifikuje ( aj ked si viem predstavit situacie, kedy je cena na vyziadanie). Ak s nimi budes nabuduce nahodou komunikovat, tak sa ich opytaj, preco nemaju normalne zverejneny cennik. Oni to nechcu predavat, tie vyrobky? Alebo nevedia, za kolko to chcu predat? Pokial moze uverejnit ceny SpaceX, ktora predava rakety za 90 mil.$ (http://www.spacex.com/about/capabilities), tak cenu drevenej postele zo Slovenska by nemal byt problem napisat.
Krásné konferenční stolky od českých ověřených obchodů
withep 93862
5.4.2016 11:49:07
Jé, mě toto vždy strašně bavilo, moc jsem se těšila, až budu někdy mít svoje bydlení a budu si to tam zařizovat a zútulňovat po svém, teď tedy máme a zařizujeme, ale jsme dost limitování financemi, časem atd. Co tvoje dcera, ta je po tobě - taky jí to nejde a nebaví? Kolik jí je?

Možná, že kdybys sem hodila půdorys a další info, že bychom ti to tady společnými silami navrhly(i) ~k~
Koulička M 128389
5.4.2016 11:45:21
Tak na zeď za postel jsme měli hned několik variant - jako děti polystyren polepený samolepicí tapetou - bylo to teplé, daly se na to špendlit obrázky a když jsme to zničily, nikomu to nevadilo. Luxusnější verze pak byl molitan potažený látkou a nebo koberec pověšený na lištu nebo nalepený na zeď. Já si do garsonky za postel koupila takovou tenoučkou matraci z IKEA, asi za 250, už s potahem, na to jsem dala barevně ladící napínací prostěradlo a efekt dokonalý. viděla jsem i na zdi nalepenou kombinaci koberce, zrcadlových čtverců (také IKEA) a závěsoviny a bylo to taky prima.

Jinak nábytek bych asi kupovala postupně, začala postelí, stolem, pokud se zvolí bílá barva nábytku, je poměrně univerzální a dá se doplňovat, případně nějakou skříň a knihovnu. A pokud ti studio poradí s rozmístěním nábytku, tak už bude ve výsledku jedno, jestli dáš na podlahu koberec nebo lino. Jo a pokud se povalujete na zemi, tak ta mne určitě polštáře, válce, bobky - na válení se po zemi. A třeba víc nějakých malinkých snadnopřemístitelných stolečků. A takovej ten válecí pytel....... Jé, já bych se vyřádila ~t~
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 7425  [Dalších 6895 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.